18.11.13

PROJEKTAI: KOTRYNA @ LA BOUTIQUE

 
 Dar vienas projektas, kurio rezultatais ypatingai norėjosi pasidalinti su plačiąja visuomene. Prieš savaitę La Boutique, fotografo Manto Valaičio (Mantas Valaitis photography) ir vizažo meistrės Julijos (Make Up Mode by YULIA KITT) vykdytas bendras projektas "Savaitė su..Kotryna" palietė ne tik mano galvą, bet ir tiesioginę mano išvaizdą. Pagrindinė projekto idėja - La Boutique drabužių ir aksesuarų perteikimas skirtingose to paties žmogaus aplinkose ir kiekvienos savaitės dienos pavaizdavimas. Mano atveju - darbe, namuose, universitete. Pirmuoju projekto dalyviu ir žvaigžde tapau aš. Tiesa, rezultatai pranoko lūkesčius, o maloniai praleistas laikas atpirko net didžiausią nuovargį, kai pusiau apsinuoginus ir praėjus nemažą gabalą kelio sužinoma, jog į viešbutį fotografuotis neįleis.
Be galo smagu turėti tokios krypties projektų, kuriuose galima leisti sau kūrybinės erdvės bei laisvės.
Daugiau nuotraukų iš šio projekto galima rasti La Boutique facebook paskyroje, o drabužių apžiūrėti, arbatos paragauti ir leisti pussvalandį maloniam pašnekesiui galima pačiame La Boutique jaunųjų dizainerių ir kūrėjų namuose (Raugyklos g, 4A, Vilnius). Ten rasite ne tik maloniai besišypsančią visų mylimą Indrę, bet ir mane!

17.11.13

APŽVALGOS: BIO-OIL DAUGIAFUNKCIS ALIEJUS

Prieš daugiau nei mėnesį į mano nasrus papuolė visuose įmanomuose forumuose išgirtasis BioOil aliejus, atliekantis begalę skirtingų funkcijų. BioOil aliejus, kaip kad skelbia nemaža dalis informacijos šaltinių, turėtų būti laikomas kone stebuklus darančiu produktu, mat vienas produktas padeda sumažinti randus, spuogus, strijas, mimikos raukšleles, sulyginti odos atspalvį, taip pat, kaip ir kiekvienas aliejaus pagrindu sukurtas produktas, šis aliejus padeda atstatyti dehidratavusią ir savo elastingumą praradusią odą suteikdamas jai minkštumo, švelnumo ir natūralaus spindesio.
Kiekvienai iš problemų spręsti pateiktas skirtingas naudojimosi būdas. Aš šį kartą pasirinkau aliejų naudoti veido elastingumui ir švytėjimui atgauti. Patariama produktą naudoti mažiausiai tris mėnesius, po jų rezultatas turėtų matytis ryškiausiai.
Po pirmųjų naudojimo kartų didelio skirtumo nepamačiau, priešingai - oda sunkiai absorbavo aliejų, veidas šerpetojo ir pradėjo nežymiai luptis. Tačiau nenutraukus naudojimo ciklo, kiekvieną rytą veidrodyje pradėjau matyti vis labiau elastingumą atgaunančią odą. Panašu, kad aliejus iš tiesų veiksmingas
Aš aliejų naudoju vakarais, prieš eidama miegoti, tad esu tikra, jog bent kelias valandas, kurias praleidžiu miegodama, produktas gali įsigerti į odą. Ryte oda atrodo minkšta ir pailsėjusi.
Planuoju nenutraukti šio aliejaus naudojimo ir sulaukti dar akivaizdesnių rezultatų!

13.11.13

APŽVALGOS: L'OREAL ELVITAL ARGANIN RESIST X3

Prieš kelias savaites prasidėjęs naujojo L'Oreal Elvital Arganin Resist X3 periodas baigėsi, o su juo.. baigėsi ir mano karas su masiškai slenkančiais plaukais.
Ši gydomoji priemonė nuo plaukų slinkimo susideda iš dešimties dienų ciklo, skirto aprūpinti plaukų svogūnėlį reikalingomis maisto medžiagomis ir vitaminais. Kuo mažiau aprūpintas plauko svogūnėlis, tuo plaukas silpnesnis, tad natūralu, kad ir plaukai krenta daug dažniau, nei kad galėtų kristi. Anot reklamos šis priemonių rinkinys turėtų stiprinti plauko paviršių, maitinto svogūnėlį ir padėti plaukams užaugti stipresniems bei užtikrinti mažesnį plaukų slinkimo kiekį.
Renkantis intensyvų kursą priemonę reikėtų naudoti du kartus per metus, šešias savaites, vieną kartą per dieną pagrindiniu plaukų slinkimo periodu (pavasarį ir rudenį). Poveikio palaikymo kurso atveju pakanka produktą naudoti tris kartus per metus, šešias savaites po tris kartus per savaitę. Tuomet palaikomas jau įgautas intensyvaus kurso efektas.
Aš pasirinkau tarpinį variantą - intensyvaus kurso pritaikymą trumpesniam nei šešių savaičių periodui. Naudojau priemones dvi savaites, kiekvieną dieną, po įprastinių plaukų priežiūros ritualų. Daug vilčių ir lūkesčių į produktą nedėjau, mat buvau įsitikinusi, jog plaukų slinkimo faktoriai yra vidiniai (prasta mityba, trumpas poilsis, daug streso, dinamiškas gyvenimo būdas ir tt). Tačiau jau po pirmosios savaitės pastebėjau, kad plaukų per parą išslenka pastebimai mažiau, nei iki šiol.
Labai džiaugiuosi sustiprėjusiais plaukais ir ketinu prie priemonių grįžti ankstyvą pavasarį - dabar maniškiams pakanka stiprinamojo plaukų aliejaus.

11.11.13

PROJEKTAI: PODIUM & FASHION

Prieš keletą mėnesių Kęsto Rimdžiaus rudens-žiemos kolekcijos pristatymo metu Decolte butike teko išmėginti vizažisto kėdę (pastarosios progos nepraleidžiu beveik niekuomet). Tąkart likau padažyta ypatingai egzotiškai: mano akių vokus puošė raudonas lūpdažis, o  plėšrūno žvilgsnis (tais laikais vis dar dirbau naktinį darbą vienoje Vilniaus kavinių) spindėjo iš juodu kontūru apibrėžtų akių.
Nepaisant keistoko jausmo, kurį teko pajusti žingsniuojant Vilniaus senamiesčio gatvėmis pasipuošus vaiskiai žydros spalvos trumpa suknele ir pasidabinus egzotišku raudonų akių makiažu, buvau nustebinta vizažistės teiginiu apie mėlynoms (šiuo atveju pilkšvai melsvoms) akims tinkančiu ir netinkančiu makiažu. Anot jos, rusvų atspalvių akių makiažas žydraakėms netinka, pastarasis mus tik sendina.
Tad šį ketvirtadienį, turėdama garbės ir darbo, sudalyvauti kaip savo darbo atstovė vienos modeliukų mokyklos finaliniame pasirodyme, pasinaudojusi tarnybine padėtimi arba tiesiog ilga riesta nosimi ir nesibaigiančiu smalsumu, užklausiau kitos makiažo žinovės apie rusvos spalvos sendinimo galimybes žydraakėms. Užuot gavusi tiesioginį atsakymą, buvau savo valia pasodinta į karštąją kėdę ir vėl galėjau mėgautis profesionaliu makiažu. Tiesa, bekalbant ir besiaiškinant spalvų tinkamumą, galiausiai priėjome išvados surizikuoti ir papuošti mane neįprasta akių makiažui spalva (violetine).
Rezultatas nustebino taip maloniai, kad užuot penkias paras miegojusi po penkias valandas savo snukutį guldyčiau į pūkų patalus, vidury nakties iškeliavau į miestą - nuodėmė tokio gražaus makiažo neparodyti žmonijai. Lygiai tokia pati nuodėmė nepasirodyti ir skaitytojoms.
Galutinis rezultatas - natūraliai graži.Ir be jokių violetinių mėlynių po akimis!

9.11.13

APŽVALGOS: ADOREBOX LAPKRITIS

Lapktičio mėnesio Adorebox grožio dėžė nustebino ypatingai dideliu dėmesiu natūraliems produktams.Pastarosios turinys tiesiog trykšte tryško skirtingais kvapais, aromatais ir ataskoniais.
Nenuostabu, kad šio mėnesio pagrindinio produkto pozicijoje įsitvirtino itališkos "Di Palomo" kūno priežiūros kosmetikos linijos gaminys - kūno losjonas/dušo žėlė (225ml, kaina 44lt). Tiesa, visa Di Palomo linija orientuota tiesiog į malonų produktų aromatą nesigilinant į pačios kosmetikos veikliąsias sudedamąsias dalis ar tikslines priemonės funkcijas. Priemonė iš tiesų kvepia labai lengvai ir maloniai, yra ypatinai lengvos želės pavidalo konsistencijos, tačiau taip ir nesupratau, už ką reikėtų mokėti 44lt - produktas savo kainos nevertas.
Kita priemonė taip pat visiškai nenustebino - Marakesh Purškalo "X leave-In Original" miniatiūra (pilno dydžio kaina 49lt) jau nebe svečias mano kosmetinės spintelėje. Tačiau priešingai, nei naudojant jį pirmąjį kartą, šį kartą efektą pastarasis davė geresni, tikriausiai dėl to, kad šiuo metu plaukų priežiūrai ir glotnumui išsaugoti skiriu daugiau dėmesio ir laiko, nei iki šiol.
Trečiasis produktas tikriausiai didžiausia naujiena mano kosmetinėse kelionėse - Marrakesh Masažinis aliejus "Earthly Body Skinny Dip" (pilno dydžio kaina 49lt.) Pastarasis teigia esąs skirtas visų tipų odai, pagamintas iš natūralių aliejų mišinio (kanapių, migdolų, vynuogių, abrikosų ir vitamino E). Produktas iš tiesų labai puikus, idealiai tinkantis kassavaitiniams savaitgalio vakarams, kurių metu yra laiko pasilepinti grožio procedūromis. Aliejus puikiai įsigeria, oda lieka sudrėkinta ir minkšta. Produktas man patiko taip pat, kaip patinka Garnier Garnier Ultimate Body Oil, o čia jau didelis įvertinimas. Tiesa, vėl negaliu objektyviai įvertinti kainos teisingumo, tačiau tuo adorebox dėžė ir žavi - esanti galimybė išmėginti įvairaus kainos rango produktus, kurių savo pačios noru nepirkčiau dėl ekonomiškumo ir kainos bei naudos neatitikimo (arba tiesiog studentiško požiūrio ir galimybių).
L'Occitane kūno losjonas sausai odai su taukmedžio sviestu (50ml 15lt) tikriausiai buvo vienas geriausių šio mėnesio adorebox atradimų. Galbūt dėl to, kad vis labiau linkstu ties L'Occitane produkcija, o gal dėl to, kad būtent tos savybės, kuriomis pasižymi pastarasis, yra tos, kurių man reikia labiausiai - ypatingo drėkinimo ir minkštinimo.
L'Occitane muilas su verbenų lapais (6lt) tikriausiai nėra tas objektas, kurį būtų naudos išsamiai aprašyti, tačiau kvapas muilo tikrai puikus!
Apibendrinus šio mėnesio grožio dėžę galiu teigti, jog visi produktai bus labai sėkmingai panaudoti. Tačiau labiau nei Kalėdų laukiu Adorebox by L'Occitane grožio dėžės, man pastaroji pati geriausia!
© 2016 Kotryna Uogintaite