20.1.14

CREST 3D WHITE dantų balinimo sistemos apžvalga

  
 Tikriausiai lengvai perdedu įrašą priskirdama asmeniškumams, mat pastarasis greičiau dar vieno produkto apžvalga (tiksliau balinančių juostelių CREST 3D WHITE rekomendacijos), tačiau efektas toks ryškus ir akivaizdus, kad nepridėti jo prie asmeniškumų ir visiško suasmeninimo būtų visiška nuodėmė.
  Visuomet vengiau šypsotis plačiau nei besituštinantis katinas ne dėl to, kad turėčiau kreivai suaugusius dantis (pastarieji tikriausiai vidutinio grožio), o dėl to, kad mano natūralus dantų kaulas gelsvokos spalvos, tad plačiai besišypsodama jausdavausi mažumėlę nejaukiai.
  Jau trečius metus lietuviškuose internetiniuose forumuose sklando neaiškūs ebay.com ir kitų elektroninių parduotuvių tarpininkai, siūlantys įvairių amerikietiškų grožio ir higienos priemonių. Ne mažiau forumuose galima rasti informacijos apie balinimo pliusus (tiksliau vienintelį - baltesnius dantis) ir neišsemiamą galybę minusų (skauda, brangu, pavojinga ir pan.). Galiausiai, pavargusi nuo informacijos srauto ir galimų paieškų, nutariau užsimerkti ir surizikuoti.
  Kursą sudaro dvidešimt balinamųjų juostelių pakuočių. Vienoje pakuotėje dvi juostelės (ilgesnė viršutinei, trumpesnė apatinei dantų eilei). Rekomendacijose teko skaityti, jog juosteles patariama naudoti ne dažniau nei kas antrą dieną. Rezultatai žada būti pastebimi vos po pirmųjų panaudojimų.
  Tiesa, vos nuo pirmųjų juostelių naudojimo kartų padariau didelę klaidą - pirmąją juostelių porą įsidėjau penktadienio vakare, visą savaitę prasimaitinusi kavomis iš degalinių ir energetiniais gerimais (taip, baisiausią dalyką per visus ketverius savo studijų metus išgliaudžiau kaip riešutą sveikatos ir socialumo sąskaita), per savaitę išmiegojusi gal 10 valandų. Tikriausiai nieko nuostabaus, kad įsidėjusi juosteles ėmiau ir užmigau (nors instrukcija byloja juosteles laikyti dvi valandas). Paryčiais pabudau nuo didelio dantų skausmo, apgraibomis iškrapščiau juosteles iš burnos ir teoriškai vėl nuėjau miegoti. Nemiegojau, nes visą likusį laiką dantis nemaloniai maudė. Pradejavau ir praverkšlenau visą šeštadienį, tačiau dantys pasidarė tokie gražūs (nors veikiausiai tiesiog estetiškai balti, prie ko nebuvau pratusi), kad net skausmas neatrodė toks baisus (nors, tikėkite, ne bitučių kandžiojimas jautėsi).
Juostelėmis esu labai patenkinta ir rekomenduoju visoms, kam nerūpi bendra dantų būklė ir gerovė. Tikiu, kad dantų gydytoja už tokius poelgius ne tik nepagirtų, bet ir stipriai trinkteltų!
Būtų šaunu vizualiai parodyti pokyčius "prieš" ir "po", tačiau kompleksai ne be reikalo laikomi kompleksais: kompiuteryje neturiu nė vienos plačiai besišypsančios ir "nenufotošopintos" savęs. Tačiau net ir nuotrauka "po" kalba už save.

                   

22 comments:

  1. O kur galima jų įsigyti?

    ReplyDelete
  2. Indre, gali ieškoti tarpininkaujančių įvairiausiuose forumuose arba tiesiogiai iš Ebay.com :)

    ReplyDelete
  3. O kokia kaina? :) Čia tavo nuotrauka po viso 20 pakuočių naudojimo kurso? :)

    ReplyDelete
  4. Labai gražu :)
    Bandysiu, nes ir vengiu šypsotis, dėl gelsvų dantukų, nors jie sveiki, tiesūs, bet ne akinamai balti.
    O kiek efektas laikosi? Neteko skaityti?

    ReplyDelete
  5. Anonymous20.1.14

    Pati naudojau šias juosteles, tai tikrai pritariu, kad jos labai veiksmingos. Tik man po puses kurso dantys taip sujautrejo, kad daugiau naudoti ju nebegaliu. O gaila. Ir beja, jas laikyti reikia ne 2 valandas, o 30 minuciu. Bent jau ant mano juosteliu parasyta taip...

    ReplyDelete
  6. na dabar turėtum dantų nesučiaupti, nes šypsena pavyzdinė!!

    ReplyDelete
  7. užsisakiau ir aš pabandyti :)

    ReplyDelete
  8. LIKA, kaina apie 120 LT priklausomai nuo to, kur ir kaip perki. Sunaudojau tris pakuotes. :)

    ReplyDelete
  9. Ema, teko skaityti, kad po viso balinimo kurso efektas išlieka apie metus :)

    ReplyDelete
  10. Judita, laikymo trukmė priklauso nuo juostelių pavadinimo, maniškes laikyti reikėjo 2 valandas. Taip teigia instrukcinis lapelis pakuotėje. :)

    ReplyDelete
  11. Ieva, taip ir darysiu :)

    ReplyDelete
  12. Živile, labai lauksim atsiliepimų ir įspūdžių :)

    ReplyDelete
  13. As irgi karts nuo karto tokias juosteles panaudoju :) Pas mane vienas dantukas yra jautresnis, tai po ju ypatingai sujautreja, bet po dienos praeina. Na, o efektas tikrai yra :)

    Beje, neseniai paskelbiau Giveaway savo puslapyje, uzsuk jeigu domina :) Kadangi dalyviu nedaug, tai daug sansu laimeti ;)

    ReplyDelete
  14. As kur naudojau juosteles, tai irgi 30 min reikia laikyti :)

    ReplyDelete
  15. Supergirl, laikymo trukmė priklauso nuo "poklasio" ty kokio stiprumo juostelės. :) PS. Būtinai apsilankysiu! :)

    ReplyDelete
  16. Merginos, kurios naudojat turiu prašymą, gal galit "numesti" nuorodas iš kur pirkot, nes dabar kiek pastebėjau kilus šitam ažiotažui dėl tų juostelių atsirado labai daug netikrų puslapių ir "tarpininkų" :)

    ReplyDelete
  17. Bandžiau ir aš šią priemonę :) efektas stulbinantis, išliekantis iki metų, visi aplinkiniai pastebėjo. Aš sunaudojau tik pusę pakuotės (10 vnt.), nes nebeištvėriau skausmo, ypač naktimis... Taigi ši priemonė - NE jautriems dantims... Bet žinau, kad yra variantas ir jautriems dantims, kurį ketinu išbandyti.

    ReplyDelete
  18. Rezultatai akivaizdūs! :)

    Beje, kreipiuosi į merginas, kurios siekia panašaus rezultato, jei pageidaujate galiu užsakyti CREST juostelių :)

    ReplyDelete
  19. Nuostabi sypsena ir mergina labai grazi :)
    Crest 3D Professional Effects juosteles naudoti 1 karta dienoje 30 minuciu :)
    Juosteliu yra daug rusiu, rinktis reiketu pagal savo dantuku lygi :)
    http://www.manodrabuziai.lt/narys/70708-crestjums
    860613964 :)

    ReplyDelete
  20. Nuostabi sypsena ir mergina labai grazi :)
    Crest 3D Professional Effects juosteles naudoti 1 karta dienoje 30 minuciu :)
    Juosteliu yra daug rusiu, rinktis reiketu pagal savo dantuku lygi :)

    864869632 :)

    ReplyDelete
  21. Placiausias Crest balinimo juosteliu ir produkcijos pasirinkimas Lietuvoje
    www.grozioprekes.eu/crest/

    ReplyDelete
  22. Placiausias Crest balinimo juosteliu ir produkcijos pasirinkimas Lietuvoje
    www.grozioprekes.eu/crest/

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite