16.8.14

BOBBI BROWN "Tinted Moisturizing Balm" balzamo apžvalga


 Tikiu, kad vasara - ne pats geriausias laikas kalbėti apie kremines ar kitos rūšies pudras, tačiau net ir šiltuoju sezonu norisi turėti geriausios būklės veido odą. Kartais tam reikia pasitelkti ne tik dieninį drėkinamąjį kremą ar apsaugą nuo SPF. Naujoji vasarinė pudros alternatyva - BOBBI BROWN TINTED MOISTURIZING BALM kreminis balzamas, kurio, mano galva, nebūtų galima vadinti pudra.

Pradėti reikėtų nuo to, kad produktas tiks tik ypač sausos (arba tiesiog sausos) odos savininkėms - normalios, riebios ar mišrios turėtojos šį produktą verčiau lai aplekia dideliu spinduliu. Tačiau sausuolėms šis kreminės konsistencijos balzamas bus tikras išsigelbėjimas.

Pliusų šiai priemonei devynios galybės: pudra ypatingai minkštos ir kreminės konsistencijos, produktą ant odos padengti paprasta ir net smagu - tepasi kaip kokybiškas dieninis drėkinamasis kremas, puikiai tinka tepti pirštais - pudra akimirksniu įsigeria į odą, nepalieka jokių pudros požymių, veidas atrodo akimirksniu sveikesnis, šviesesnis ir "sultingas". Tiesa, pastarojo požymio kartais gali pasirodyti per daug, tad tokio tipo makiažą patariama sutvirtinti bent minimaliu kiekiu presuotos pudros. Dėl stipraus drėkinimo ir švytėjimo pudra puikiai tiks vyresnio amžiaus odai - priemonės niekuomet nepamatysite senatvės ar mimikos raukšlelėse (tiesa, mano prielaida šiuo klausimu pakankamai tvirta - produktas suteikia tokį mažą maskavimo kiekį, kad kaukės efektas ar galimybė subėgti į raukšles tiesiog negalimi). SPF 25 Suteikia galimybę papildomai nenaudoti jokios kitos saulės apsaugos, o dermatologiškai patikrinta priemonės formulė leidžia pudrą naudoti net jaurios odos savininkėms. Egzistuoja net aštuoni skirtingi atspalviai, tačiau itin lengvas pigmentas vargu ar leis priemonės atspalvį pasirinkti klaidingai.

Nereikėtų užmiršti ir mažiau džiuginančių faktų. Visų pirma produkto kaina, kuri neleis džiūgauti taupuolėms - už 30ml. talpos buteliuką teks pakloti apie 50 US pinigų (apie 150lt). Nors kvapas - itin subjektyvus kriterijus, reikėtų pabrėžti, jog stiprus žolelių ataskonis įtiks ne visoms kvapų gurmanėms. Ir nors šis išgaruoja pirmosios valandos bėgyje, reikėtų prisiminti, kad ryškus žolių kvapas gali stipriai erzinti uoslę. Dėl itin mažo priemonės maskavimo pudra tiks tik idealios odos savininkėms, kitu atveju teks stipriai darbuotis įprastiniais maskuojamaisiais produktais. Itin prabangiai atrodantis stiklinis indelis gražiai atrodys tik saugiai stovėdamas kosmetikos lentynoje, tačiau vargu, ar taps geru kelionių draugu. Nepaisant ypatingo produkto drėkinimo, vargu bau nepamirškite odos palepinti įprastiniu drėkikliu - kad ir kokiu balzamu save laikytų, visgi tai pudra, o ne drėkinamasis kremas.

Bandras produkto vertinimas - 50/50 - viskas priklauso nuo asmeninių lūkesčių ir galimybių už vidutinio efekto produktą mokėti pakankamai didelę kainą. Produktas iš tiesų šaunus, tačiau nėra nepakeičiamas.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite