9.8.14

Geriausios savaiminio įdegio priemonės veidui

Dėl įtemptos dienotvarkės prieš metus teko išmėginti netikros saulės procedūras soliariume. Pirmojo apsilankymo metu apėmė savotiškas laimės  ir pasitenkinimo jausmas dėl galimybės įgauti sveiko atspalvio odą itin greitai, tačiau pasidalinus savo pasiekimu su artimiausiu šeimos žmogumi, iš mamos išgirdau suglumusią repliką  "juk yra tikra saulė". Maniškis pasiteisinimas skambėjo labai racionaliai - natūralioms saulės vonioms visiškai neturiu laiko, o jo kai turiu - saulė sapnuoja devintą sapną. Tad jei nenoriu rodyti pamėlynavusių arterijų, tenka imtis kosmetinių priemonių sveikam įdegiui įgauti.

Tačiau priešingai nei prieš metus, šią vasarą užuot odą alinusi nuolatiniais tikros ar netikros saulės spinduliais nutariau naudoti kosmetines savaiminio įdegio priemones. Eilę metų mėginusi ir testavusi skirtingų firmų savaiminio įdegio kremus galiausiai turiu pripažinti faktą, kad savaiminio įdegio kremas - nesvarbu, ar jis skirtas kūnui, ar veidui - nusipelnė didesnės investicijos nei įprastiniai kūno ar veido kremai kosmetikos parduotuvėse. Gaila, tačiau Lietuvoje esančiose parduotuvėse kokybiškų produktų atrasti iš tiesų sunku, o kartais ir visai neįmanoma.

Victoria's Secret BARE BRONZE Facial Moisturizer  - drėkinamasis veido kremas, suteikiantis nežymų sveiko įdegio efektą veidui. Priemonės kvapas neišsiskiria iš kitų savaiminių/soliariumo kremų kvapo, tačiau užtepus ant odos išsisklaido pakankamai greitai. Oda lieka minimaliai sudrėkinta, įdegis pasimato po 8-10 valandų, tad geriausia priemonę naudoti einant miegoti, iš pradžių sudrėkinus veidą įprastiniu veido kremu. Priemonė suteikia labai švelnų atspalvį, vargu, ar pavyktų panaudoti ją taip, kad veido srityje būtų matyti mėgėjiškam savaiminio įdegio aplikavimui būdingi zebro dryžiai. Kremo talpa milžiniška (75ml), konsistencija pakankamai skalsi, tad priemonės užteks ilgam. Tiesa, paskutinį kartą panaudojusi šią priemonę pradėjau jausti stiprų veido tempimą, tačiau tokį pat jaučiu ir kūno bei rankų srityse, tad panašu, kad bus kalti sausi ir Lietuvai nebūdingi vasariški orai.

St. Tropez Everyday Gradual Tan Face - savo veikimu šis kremas stipriai primena VS Bare Bronze veido priemonę, tačiau veidą papuošią stipresniu pigmentu, dėl specialios technologijos išvengiama savaiminio įdegio žymių, o priemonėje esantis alijošius drėkina ir ramina odą. Konsistencija iš dalies primena geliniu pagrindu gaminamas priemones, kremas kvepia pakankamai maloniai. Vienu šio kremo pranašumu laikau pakankamai didelį veido drėkinimą - po šio kremo papildomo drėkinamojo kremo sluoksnio tepti nereikės. 50ml tūrio priemonė taip pat ne pati blogiausia alternatyva, ypatingai toms, kurios produktą ketina naudoti tik progoms.

 Clarins Radiance - Plus Golden Glow Booster - bene vienas populiariausių šio sezono savaiminio įdegio priemonių grožio vergių tarpe. Ši priemonė - itin koncentruotas savaiminio įdegio serumas, puikiai tinkantis bet kokios odos savininkei, mat šis maišomas į kasdienį dieninį kremą. Tiesa, man ši priemonė suteikia kiek per didelį aukso atspalvį, tačiau tai priklauso nuo kiekvieno žmogaus odos pigmento atspalvio ir įdegio polinkio. Maniškis - auksinės karamelinės spalvos, kuri veido srityje atrodo itin įdomiai. Itin higieniškas priemonės indelis leis dalintis produktu ir su mama, ir su geriausia drauge, net jei naudojate skirtingus drėkinamuosius kremus. Priemonė iš tiesų verta investicijos!

Visos trys priemonės puikiai tiks mišrios/normalios odos savininkėms, o sausuolėms rekomenduoju veidą dažniau lepinti didesniu drėkinamojo kremo sluoksniu - po jo ir šios priemonės gali tapti neatsiejama ne tik vasaros, bet ir visų metų kosmetikos priemonių dalimi!

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite