24.8.15

Pirmadienio pasirinkimas ANNY "urban bang" nagų lakas


Pirmadienio pasirinkimuose ir vėl karaliauja ANNY nagų lakų karalystė. Pamažu artėjant rudeniui aukso ir rudais atspalviais pradeda puoštis ne tik gamta. Manikiūro tendencijos taip pat pradeda priminti gražiausias rudens atneštas spalvas - rudą žemės, sodriai raudoną, saulėtą geltoną, auksinę.

Žemės ruda - idealus variantas tvarkingam rudeniniui manikiūrui. Pastarasis byloja apie ramybę, susikaupimą, koncentraciją darbams ir ateinančiam sezonui. Sutikite - ruduo vienas gražiausių metų sezonų!

Šiandienos savaitės pradžios įkvėpimui - itin rudeniški ANNY nagų lakų atspalviai: prigesintas rožinis "303 spicy thing", kakavinis "333 urban bang" ir estetiškai rausvas "925 no more yellow nude".

Šiandienos favoritas - urban bang. Kodėl? Nes šiandien prasideda dar viena itin didelė ir daug naujų patirčių žadanti kelionė į naują gyvenimą. Šį kartą - urbanistiniame Azijos mieste  Seule.

2 comments:

  1. ir pati imu po truputį pastebėti, kaip jau linkstu prie žemiškų tonų kosmetikos :) tas rausvas atspalvis iš kairės nepaprastai gražus!

    ReplyDelete
  2. Goda, iš tiesų puikus! Būtinai išbandyk ANNY nagų lakus, nors kaina nemaža, vieną kartą išbandžius nesinori keistų į jokius kitus :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite