29.9.15

PUPA "Lifting Hand Treatment" rankų kremo apžvalga


Rankų kremas - vienas nekalčiausių grožio produktų, kurį savo kosmetinėje ar ant naktinio stalelio turi net ta moteris, kuri nesidomi naujausiomis grožio tendencijomis ar ekstremaliausiais makiažo viruozais. Rankų kremas - vienas neutraliausių priemonių, dėl kurio veiksmingumo paprastai nekyla nei klausimų, nei didesnių diskusijų. Galbūt dėl to, kad šiam keliami vos keli reikalavimai, o galutinė rezultatą ar efektą pasverti būtų itin sudėtinga.

Šiandienos apžvalgoje PUPA "Lifting Hand Treatment" rankų kremas, skelbiantis kovą prieš raukšles ir kolageno trūkume moters kone. Koncepcija šiek tiek įdomesnė, nei daugelio rankų kremų. Pastarasis žada sustengrinti ir atstatyti pavargusią ir suglebusią rankų odą, tokiu būdu suteikdamas šioms jaunesnių rankų įspūdį.

Būkite realistėmis: vargu, ar kuris produktas grožio rinkoje padės pakeisti amžiaus būklę neatsigulus po plastikos chirurgų peiliais. Tiesa ir tai, jog neretai tikrąjį moters amžių parodo būtent rankos. Pastarųjų senėjimo žymių paslėpti tiesiog neįmanoma, tad naivu būtų tikėtis tokio stebuklo iš kremo. Ir nors etiketė šį skelbė tinkantį būtent senėjančioms rankoms, rekomenduoju į produktą pažvelgti kaip į multifunkcionalų ir universalų rankų kremą, tinkantį visoms amžiaus, rasės ar lyties grupėms.

Kremas turi be galo lengvą ir greitai susigeriančią konsistenciją, puikiai tinka net dirbant darbą kompiuteriu ar popieriniais dokumentais - rankos greitai lieka pamaitintos, tačiau nesijaučia sunkaus ar riebaus maitinamojo poveikio. Kremo aromatas paprastas, neįkyrus, greitai pasinaikinantis kituose kosmetiniuose kvapuose. Tūbelės tūris pakankamai universalus, tad produktą nesunku nešiotis rankinėje, kelioniniame krepšyje ar mašinoje.

Ar rekomenduoju? Taip. Nors priemonė neturi nieko bendro su savo tiesioginiu pavadinimu, pagrindinę rankų kremo funkciją suminkštinti ir pamaitinti rankas atlieka be priekaištų. Kremą galima rasti visose Kosmada ir Kristiana parduotuvėse, kremo kaina apie 15€.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite