2.10.15

Chanel "COCO mademoiselle eau de parfum" kvepalų apžvalga


Vargu, ar yra tokių, kurios nepažįsta kultinio COCO Mademoiselle aromato iš Chanel. Pastarasis ateinančiais metais švęs savo penkioliktąjį jubiliejų, o kvapui tai - didelė sukaktis, bylojanti apie nepaprastą populiarumą ir pasisekimą atrasti savo ištikimų gerbėjų gretas.Tad kas tokio stebuklingo užbūrė milijonus vartotojų visame pasaulyje?

Reikia pripažinti, kad kvapas itin stiprus ir moteriškas. Pagrindines natas sudaro apelsinas, mandarinas, apelsinmedžio žiedai, bergamotė ir greipfrutas. Vidurinėse natose pasireiškia mimoza, jazminas, turkiška rožė ir ylang-ylang žiedai.Pagrindinius akordus žaidžia Indonezijos pačiulis, Heičio vetiveris, Burbonas, vanilė ir muskusas. Ir nors natų anotacija skamba itin gaiviai ir lengvai, nereikėtų pasiduoti švelniam kvapo aprašymui - pastarasis priskiriamas prie sunkesnių, vakarinių ir galbūt šleifinių kvapų.

Aromatas skirtas drąsiai šiuolaikinei moteriai, norinčiai prabangos ir elegancijos. Geriau šio kvapo apibūdinti neįmanoma. Kvepalai neabejotinai skirti kiek vyresnei auditorijai, neabejotinai spinduliuoja rįžtingumą ir moteriškas ambicijas. Kvapas išsilaiko itin ilgai, puikiai tinka vakarui. Aromatas itin intensyvus, tad vos kelių papurškimų pakanka išlaikyti šleifinį kvapą viso vakaro metu. Tiesa, kvapas vasaros metu išsiskiria visiškai kitaip, tad reikėtų turėti omenyje, jog kvepalai galėtų būti laikomi sezoniniais ir geriausias metas juos naudoti - šaltasis sezonas ar vėsesni vasaros vakarai.

Ar rekomenduoju? Taip, jei ieškote išskirtinai moteriškų kvepalų ir norite spinduliuoti pasitikėjimą savimi. Visgi ant jaunesnių merginų kvapas gali išsiskleisti kiek vulgariai, tad reikėtų atsižvelgti į savo veiklą, socialinį statusą ir bendrą asmenybės brandą.

Kad ir kaip bebūtų, net ir nemėgstant stiprių moteriškų aromatų, tokį ar panašų kvapą labai paranku turėti net ir mažiausios talpos buteliuke: kartais būna progų, kuomet tenka pasidabinti sunkesniu ir solidesniu kvapu. Minėtasis COCO - būtent toks.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite