26.1.16

Anny Green "Tea Hand Smoothie" rankų kremo apžvalga

 
 Dar Rugpjūčio mėnesio mylimiausiuose aprašytas ANNY rankų kremas su žaliąja arbata tapo ne tik mėnesio mylimiausiuoju, bet ir vienu mylimiausių rankų priežiūros produktų šiais metais. Ironiška, jog apie šį produktą straipsnio rašyti neplanavau dėl estetinių sumetimų ir tinklaraščiui keliamų prioritetinių produktų apžvalgų. Kad ir kaip bebūtų, produktas reikalauja papildomo dėmesio ir didelės asmeninės rekomendacijos.

Kremas išsiskiria nepaprastai lengva ir greitai įsigeriančia konsistencija, tačiau pastaroji, priešingai nei daugelis losjono pagrindu sukurtų rankų produktų, odą palieka nepaprastai švelnią ir minkštą. Galbūt to priežastis didesnis silikonų ar konservantų kiekis, tačiau nugali faktas, jog produktas puikiai tinka dirbant kompiuteriu. Kremas įsigeria į rankų odą vos per keletą akimirkų, o intensyvus ir tuo pačiu lengvas citrusinis žaliosios arbatos aromatas pasklinda po visą erdvę (tiesa, pakankamai greitai nuslopsta, tad dėl intensyvaus kvapo nerimauti nereikėtų).Priemonė puikiai tinka net dirbant darbus su popieriais - ant popierių nelieka jokių rieblių dėmių, kurias paprastai palieka didžioji dalis kremų.

Vieninteliu minusiu galima laikyti pakankamai aukštą kremo kainą (apie 11€) ir ne itin ekonomišką tūrį (50ml), kuris itin patogus priemonę nešiojantis rankinėje ar keliaujant. Įsigyti galima visose Kosmada ir KristiAna parduotuvėse, taip pat internetu.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite