30.9.15

RUGSĖJO MYLIMIAUSIEJI


Rugsėjo mėnesis neabejotinai atnešė begales naujų vėjų ne tik asmeniniame gyvenime, bet ir grožio krepšelyje. Ir nors korėjietiška kosmetika kosmetikos krepšelį užvaldė ne iki galo (pripažinkime, nė viena nekeliautume per pusę pasaulio be laiko patikrintų kosmetinių priemonių, net ir žinodamos, jog ateityje grožio priemonės pasikeis kardinaliai), pastaroji pamažu, bet labai užtikrintai skverbiasi į visus įmanomus gyvenimo aspektus, ypatingai veido priežiūros skyrių.

NATURE REPUBLIC Real Nature Acai Berry Essence
- vienas tų impulsyvių pirkinių, kurių veiksmingumu dar neteko suabejoti, nepaisant fakto, jog perkant šį produktą nebuvo jokių lūkesčių. Priemonės pagrindinės sudedamosios dalys acai uogų ekstraktas, laikomas jaunystės ir ilgaamžiškumo simboliu. Esencija skirta veido gyvybingumui atstatyti, priemonėje, kaip ir visose korėjietiškose priemonėse, yra veido odą skaistinančių ir balinančių ingredientų. Nors internetiniai portalai priemonę aprašo tinkančią visiems odos tipams, geriausiai tinka miršios/riebios odos savininkėms. Produktas šiek tiek padeda reguliuoti veido riebalų išsiskyrimą ir padėti odai išlikti matine ilgesnį laiką. Ir nors esencija neatstoja kitų kasdienių veido odos priežiūros žingsnių (tonizavimo, drėkinimo, maitinimo), serumo darbą atlieka be priekaištų.

MISSHA Citron (Yuzu) Fermented Cleansing Foam prausimosi putos - itin prieinama veido prausimo priemonė. Ir nors iš paties prekinio ženklo buvo galima reikalauti daugiau (reikia sutikti, kad Missha Europoje pagarsėjęs kaip itin kokybiškas ir efektyvus prekinis ženklas visose veido priežiūros ir puoselėjimo srityse), priemonė puikiai atlieka savo darbą - nuvalo nešvarumus, ištirpdo makiažo likučius, o citrusų fermentai pašalina visas negyvąsias odos daleles. Ir nors konsistencija itin švelni, iš pirmo žvilgsnio puikiai tinkama normaliai ar sausesnei veido odai, kremui susiliejus su vandeniu ir pradėjus šį masažuoti į odą, lengva kreminė tekstūra pavirsta standžiomis putomis, nepaprastai galingai valančiomis net riebesnę odą. Tuo tarpu sausesnei odai priemonė bus kiek per agresyvi. Didelė priemonės talpa (150ml) ir sąlyginai žema kaina (apie 10 USD), leidžia produktą kasdien naudoti be jokio kaltės jausmo.

Aritaum Aloe Soothing-Gel raminamasis alijošiaus gelis - anokia naujiena europietėms. Alijošius nuo senų laikų puikiai žinomas ir vertinamas dėl savo raminamųjų ir odą drėkinamųjų savybių. Pastarasis itin lengvos gelinės konsistencijos, lengvai įsigeria, palieka malonų vandens pojūtį ant odos, tinka net jautresnei odai, dažnai neturi ryškesnio kvapo. Dėl lengvos vandens konsistencijos suteikia šaldantį poveikį. ARITAUM prekinio ženklo gelis puikiai tinka ne tik viso kūno, bet ir veido priežiūrai. Oda tampa švelnesnė ir minkštesnė. Alijošiaus gelis - puikus būdas odos elastingumui palaikyti, nenorint apsikrauti riebiais veido kremais.

Chanel "COCO mademoiselle eau de parfum" kvepalai - jau aprašytas aromatas, puikiai tiksiantis prabangiai romantiškai vakarienei ir tiems vakarams, kuomet norisi įžiebti daugiau moteriškumo ar pasitikėjimo savimi. Kvapas tikrai ne jaunoms merginoms, tačiau net mažiausios talpos buteliukas gali praversti netikėtose situacijose. Kvepalai galėtų būti priskiriami šleifiniams, kvapams, tad vos poros lašų pakaks visam vakarui, o ilgai išsilaikantis kvapas garantuos, kad net ryte aromatas bus jaučiamas ant dėvėtų drabužių.

CATRICE All Round Coverstick maskuojamasis pieštukas - viena tų priemonių, į Korėją atkeliavusi su mintimi, jog kelionės metu šį produktą bus galima išmesti ir nesunkiai pakeisti kitu, kokybiškesniu. Ironiška, tačiau produktas tapo kasdieniu palydovu, ypatingai puikiai tinkančiu norint užmaskuoti patamsėjusius paakius ar naujai išaugusį spuogą. Priemonė pakankamai pigmentuota, tad padengimui reikia skirti daugiau dėmesio, nei naudojant skystus produktus, tačiau turint pakankamai kantrybės produktas iš tiesų puikiai pasiteisina.

Essence Liquid eyeliner vandeniui atsparus akių kontūras - dar viena nepaprastai efektyvi ir draugiška piniginei priemonė, kurią pavyko atsivežti iš Lietuvos. Produktas atsparus vandeniui, tad tinka net aktyvesnį gyvenimo tempą gyvenančioms merginoms, tačiau nepaisant šio fakto, nuo akių vokų pasišalina pakankamai lengvai. Aplikatorius itin patogus ir standus, tad puikiai tiks net neturint gerų įgūdžių akių makiažo dailėje.

Lancome Hypnose Doll Eyes blakstienų tušas - vienas netikėtų atradimų, kuriuos nesąmoningai pavyko atrasti būnant Lietuvoje. Ir nors vis dar esu ištikima pigesnių blakstienų tušų šalininkė, panašu, kad Lancome Hypnose blakstienų tušai verti savo kainos ne tik dėl patrauklių įpakavimų. Tušas puikiai paryškina blakstienas, nedirgina akių ir nenubėga dienos metu. Tušo aplikatorius pritaikytas  pasiekti net trumpiausias blkastienas vidinėje akies dalyje.

Maybelline New York ColorSensational lūpų dažai (547 pleasure me red) - nuostabiai pigmentuota intensyvi raudona spalva, idealiai tinkanti bet kokiai progai. Dažai ant lūpų išsilaiko iki poros valandų (naudojant su lūpų kontūro pieštuku išsilaiko visą dieną), kvepia maloniu pudriniu aromatu, primenančiu mamos kosmetinę. Konsistencija lengva, tad lūpos neišsausėja ir neskilinėja. Turimas atspalvis Pleasure Me Red - klasika virtusi raudonos spalvos interpretacija, puikiai tinkanti šviesesnio gymio merginoms, turinčioms tamsius plaukus ir melsvas akis.

RITUALS cherry blossom rice milk body cream kūno kremas - lengvas ir vasarinis intensyvių kvepalų pakaitalas. Stipriai parfumuota priemonė pamaitina ir suminkština kūno odą, palikdama lengvą vyšnių žiedų šleifą ant mūsų kūno. Kvapas taip pat nesipyksta su lengvesniais kvepalais, taip pat puikiai kvepia naudojant vieną. Priemonės talpa puikiai tinka kelionėms ir išvykoms, kuomet norisi turėti produktą kūnui palepinti.

Rugsėjis į grožio dėžutę atnešė nepalyginamai daugiau, nei galima matyti iš Rugsėjo Mylimiausiųjų. Svarbiausia, ką atnešė pirmasis rudens mėnuo - naują suvokimą apie grožio industriją, grožio ritualus ir asmeninį grožio puoselėjimą. Ir visgi, kartais svarbiausią rolę žaidžia ne konkrečios priemonės, o tai, kaip jas naudojame ir kiek grožį puoselėti sugebame uždariusios grožio kosmetines. Nes grožio puoselėjimas neapsiriboja kokybišku kremu ir brangesne kremine pudra. Norint pasiekti maksimalių rezultatų grožį turime puoselėti daugeliu būdų.

Nepamirškite grožiu pasirūpinti ir iš vidaus - kiekvieną dieną pradėkite kiek kitaip, nei įprastai. Nebėkite, neskubėkite, skirkite porą minučių sau, savirefleksijai ir pagrindinėms gyvenimo vertybėms aptarti. Nes gražiais mus daro mūsų mintys ir veiksmai, o ne brangaus kremo indelis

29.9.15

PUPA "Lifting Hand Treatment" rankų kremo apžvalga


Rankų kremas - vienas nekalčiausių grožio produktų, kurį savo kosmetinėje ar ant naktinio stalelio turi net ta moteris, kuri nesidomi naujausiomis grožio tendencijomis ar ekstremaliausiais makiažo viruozais. Rankų kremas - vienas neutraliausių priemonių, dėl kurio veiksmingumo paprastai nekyla nei klausimų, nei didesnių diskusijų. Galbūt dėl to, kad šiam keliami vos keli reikalavimai, o galutinė rezultatą ar efektą pasverti būtų itin sudėtinga.

Šiandienos apžvalgoje PUPA "Lifting Hand Treatment" rankų kremas, skelbiantis kovą prieš raukšles ir kolageno trūkume moters kone. Koncepcija šiek tiek įdomesnė, nei daugelio rankų kremų. Pastarasis žada sustengrinti ir atstatyti pavargusią ir suglebusią rankų odą, tokiu būdu suteikdamas šioms jaunesnių rankų įspūdį.

Būkite realistėmis: vargu, ar kuris produktas grožio rinkoje padės pakeisti amžiaus būklę neatsigulus po plastikos chirurgų peiliais. Tiesa ir tai, jog neretai tikrąjį moters amžių parodo būtent rankos. Pastarųjų senėjimo žymių paslėpti tiesiog neįmanoma, tad naivu būtų tikėtis tokio stebuklo iš kremo. Ir nors etiketė šį skelbė tinkantį būtent senėjančioms rankoms, rekomenduoju į produktą pažvelgti kaip į multifunkcionalų ir universalų rankų kremą, tinkantį visoms amžiaus, rasės ar lyties grupėms.

Kremas turi be galo lengvą ir greitai susigeriančią konsistenciją, puikiai tinka net dirbant darbą kompiuteriu ar popieriniais dokumentais - rankos greitai lieka pamaitintos, tačiau nesijaučia sunkaus ar riebaus maitinamojo poveikio. Kremo aromatas paprastas, neįkyrus, greitai pasinaikinantis kituose kosmetiniuose kvapuose. Tūbelės tūris pakankamai universalus, tad produktą nesunku nešiotis rankinėje, kelioniniame krepšyje ar mašinoje.

Ar rekomenduoju? Taip. Nors priemonė neturi nieko bendro su savo tiesioginiu pavadinimu, pagrindinę rankų kremo funkciją suminkštinti ir pamaitinti rankas atlieka be priekaištų. Kremą galima rasti visose Kosmada ir Kristiana parduotuvėse, kremo kaina apie 15€.

28.9.15

Pirmadienio pasirinkimas: Dior "Diorskin Nude Sculpting Powder"


Paskutinis rugsėjo įkvėpimas kvepia bangomis, jūra ir smėliu. Man savaitę teko pasisvečiuoti dar vienoje šalyje, primenančioje rojų žėmėje. Įdomu tai, jog Filipinų šalies moterų grožis suprantamas labai įvairiapusiškai, tačiau gerų vietinės dekoratyvinės kosmetikos priemonių atrasti nepavyktų nė su žiburiu. Pirmadienio įkvėpimams pasirinkau multifunkcionalų Dior produktą veidui. Ne dėl to, jog kelionė į pasakiško grožio Azijos šalį reikalautų didelio maskavimo, o dėl to, kad produkto universalumas ir kompaktiškumas visuomet parankus keliaujant į bet kurį pasaulio kampelį.

Šiandieniniame pirmadienio pasirinkime vienas universaliausių Dior produktų veidui Dior Diorskin Nude Natural Glow Sculpting Powder Makeup SPF 10. Pastarasis nepakeičiamas norint turėti visus reikalingus produktus vienoje paletėje: bestseleriu tapusią Dior Skin Nude kompaktinę pudrą, neutralaus ir visiems tinkančio atspalvio bronzuojančią pudrą ir skaistinamuosius dažus. Dėžutėje taip pat galima rasti labai patogų ir minkštą šeoetėlį, kuriuo esant reikalui pavyks net minimaliai pamodeliuoti veido kontūrą. Neverta nė minėti plataus ir labai kokybiško veidrodėlio. Galbūt reikėtų priemonei prikišti itin silpną SPF filtrą, tačiau nuojauta kužda, jog tokios paskirties priemonės labiausiai naudojamos vakaro metu, kuomet apsauginių filtrų naudoti nereikia.

Tokios paskirties priemonė neabejotinai muša visus multifunkcionalumo rekordus, tad yra puiki rekomendacija visoms, ieškančioms kokybiško "all in one" produkto veidui.

25.9.15

Pirmadienio įkvėpimai

Šios savaitės gyvenimo įkvėpimuose - nepamirštamos ir įkvepiančios azijos šventyklos bei tarakonų degustacijos vietiniuose gatvės turgeliuose. Daugiau kelionių nepakartojamuose Azijos kraštuose galite rasti instagram paskytoje @uogintaite.

23.9.15

MAC "Cremesheen Glass Floating Lotus" lūpų blizgio apžvalga


Pakalbėkime apie lūpų blizgius. Pastarieji, kaip dinozaurai, sulig kiekviena diena tarytum nyksta iš mylimiausiųjų grožio produktų sąrašų. Šių vietą užėmė vis labiau populiarėjantys lūpų pieštukai, kuriuos galima naudoti ne tik lūpų kontūro kontrolei, bet ir viso lūpų ploto padengimui. Antruoju numeriu laikomi lūpų dažai: paprastai šiuos lengva aplikuoti, dozuoti, suteikti lūpoms greitą ir ryškų efektą. Lūpų dažai šiais laikais pasižymi ne tik blizgiomis, bet ir matinėmis formulėmis. Tuo tarpu lūpų blizgiai tarytum atsiduria paskutiniame plane. Galbūt laikas šiuos ištraukti į dienos šviesą?

MAC Cremesheen Pearl kolekcija - šių metų rudens sezono naujiena, kurią sudaro penkiolika naujų priemonių lūpoms: aštuonių atspalvių lūpų dažus ir septynių naujų lūpų blizgių atspalvius nuo šiol bus galima rasti nuolatinėje MAC kosmetikos linijoje.

Šiandieninis pasakojimas apie MAC Cremesheen Pearl rudens naujieną Floating Lotus lūpų blizgį. Pastarasis, kaip ir visa MAC kosmetika, pristatomas moderniame stikliniame buteliuke. Nedideli MAC inicialai ir juodos spalvos šlifoto stiklo kamštelis - dar vienas minimalistinis, tačiau pakankamai efektyvus sprendimas. Ir nors vizualiai atspalvis atrodo itin ryškus ir iššaukiantis, realybėje spalva daug ramesnė, puikiai tinkanti net dirbant rimtesnį ar konservatyvesnį darbą.

Pakalbėkime apie produkto formuluotę. Pastaroji pakankamai turtinga, tad puikiai tiks net skilinėti linkusioms lūpoms. Taip pat džiugu tai, jog priemonės naudojimo laiku galima pamiršti maitinamuosius lūpų balzamus, blizgis pakankamai tirštas ir puikiai tinka lūpų puoselėjimui dienos metu. Sudėtyje yra nedidelių blizgių dalelių, žėrinčių auksu. Atspalvis puikiai atrodo šaltesnį veido toną turinčioms merginoms, mat bendra švelnios rožinės spalvos ir nežymių blizgučių sintezė tamsesnį gymį turinčioms merginoms gali suteikti kiek vulgarų efektą.

Minėtoji Floating Lotus lūpų blizgio spalva neretai linksniuojama su šiais, kosmetikos rinkoje garsius atskambius turinčiais lūpų produktais: Tom Ford Sugar Pink, Bobbi Brown Cosmic Pink, Chanel Confidence,  Chanel Pink Teaser.

Tiesa, reikėtų priminti, jog nepaisant pakankamai aukštos priemonės kainos, produktas ant lūpų išsilaiko iki poros valandų. Kita vertus, būtent trumpesnis išsilaikymas yra vienas didžiausių lūpų blizgių minusas, tad šis bendras visiems lūpų blizgiams.

Ar rekomenduoju? Kad ir kaip norėtųsi priemonę rekomenduoti dėl puikios formulės, malonaus jausmo ant lūpų ir lengvų, prieinamų atspalvių, finansine išraiška už panašią kainą galima atrasti ir ilgiau išsilaikančių ar taupesnių lūpų blizgių variantų. Produkto kaina apie 20€, įsigyti galima visose Douglas parduotuvėse, turinčiose MAC kosmetikos stendus.

18.9.15

Uoga Uoga "Braškė išsitaškė" kūno losjono apžvalga


Trumpam sugrįžkime į vasarą. Tas dienas, kuomet pievos kvepia šiluma, saule ir braškėmis. Nėra geresnio būdo tai padaryti, nei išsirinkti tikromis braškėmis kvepiantį produktą kūnui. Šį kartą papasakosiu apie lietuviško prekinio ženko UOGA UOGA vasaros pabaigos naujieną Natūralų Kūno losjoną su braškių ekstraktu "Braškė išsitaškė".

Losjonas itin lengvai pasiskirsto ant kūno, mat konsistencija pakankamai lengva ir patogi naudojimui. Į kūną priemonė susigeria vidutiniškai, tad tinka net rytinei kūno kremo aplikacijai. Dėl lengvos formuluotės neapsunkina odos ir netepa drabužių. Nors kvepia itin gaiviomis braškėmis, kvapas ant odos išsilaiko pakankamai trumpai, tad nebaisu dėvėti mylimiausius kvepalus: kvapai tikrai nesusipjaus. Produktas pristatomas patogioje pakuotėje su pompa, produktą lengva paskirstyti ir dozuoti.

Vieninteliu minusu galima laikyti pakankamai trumpą galiojimo laiką (6 mėnesiai). Ir nors per pusės metų laikotarpį produktą sunaudoti nebus sunku, turint daugiau nei vieną kūno losjoną išlieka tikimybė, jog produktas gali peržengti savo galiojimo terminą nespėjus šio išnaudoti. Ir visgi, priemonė labai lengva, tad pamilus kvapą kremą sunaudoti galima per mėnesį.

Ar rekomenduoju? Taip, jei pasiilgote vasaros, mėgstate uogų kvapus ir esate ištikimos natūraliai kosmetikai. Kremą galima įsigyti UOGA UOGA internetinėje parduotuvėje, 125ml kaina 9.90€.

Produkto sudėtis: Aqua, Sesamum Indicum Oil, Prunus Amygdalus Dulcis Oil, Prunus Armeniaca Oil, Cocos Nucifera Oil, Fragaria Ananassa Fruit Extract, Glycerin, Cetyl Alcohol, Stearic Acid, Glyceryl Monostearate, Red Illite, Tocopherol, Xanthan Gum, Benzyl Alcohol, Dehydroacetic Acid, Alcohol, Aroma, Limonene.

14.9.15

DR. OHHIRA "Collagen" geriamo kolageno apžvalga


Savaitę derėtų pradėti kiek kitokios krypties įrašu. Ir nors pastarasis nesunkiai įsilieja į grožio turinį, visgi šiandienos objekto įprastiniu grožio preparatu palaikyti negalima. Pirmadienio pasakojimas apie grožį iš vidaus arba priemonę, padedančią grožį puoselėti pačiam organizmui.

Vargu, ar kolagenas kremų sudėtyje nustebins bent vieną grožio aistruolę. Pastarasis skirtas padėti išlaikyti odos elastingumą, pripildyti raukšleles bei sumažinti jas vizualiai. Ir visgi, kaip ir visi produktai, geriausiai priemonė veikia esant ne išoriniam, o vidiniam naudojimui. Dėl savo mažos molekulinės masės geriamas preparatas per kraujotaką tiesiogiai pasiekia dermą, kuri yra sudaryta iš kolageno, haliurono rūgšties ir elastino pluošto (buitiškai kalbant - patenka į odą). Tokiu būdu organizme natūraliai paspartėja kolageno ir hialiurono rūgšties sintezė, kurios dėka oda pasidaro lygesnė ir minkštesnė.

Iš esmės priemonė labiausiai pritaikyta moterims nuo 25-erių, kuomet organizmas kolageną pradeda gaminti lėčiau (dėl šios priežasties oda pamažu pradeda rodyti pirmąsias senėjimo žymes). Ir visgi, aktyvus gyvenimo tempas, nemigos naktys, aktyvus ritmas ir ilgos valandos, praleistos prie kompiuterio šį amžių gali kiek sumažinti. Vargu, ar kuri prosenelė savo jaunystės metais, būdama dvidešimties, pradėjo pastebėti pirmuosius senėjimo požymius: raukšles, papilkėjusią veido odą ar pamažu žilstančius plaukus. Gyvename visuomenėje, kuriuoje visi procesai vyksta kur kas greičiau, nei vyko prieš gerus trisdešimt metų. Tačiau tai - ne pasiteisinimas atrodyti prasčiau, nei mūsų metų sulaukusios atrodė senolės. Pasitelkus naujausias technologijas ir praeities išmintį grožio ir farmacijos gamintojai sukūrė ne vieną preparatą, galintį padėti bent trumpam pristabdyti senėjimo procesus.

Amžinos jaunystės paieškoms geriausia nusikelti į Aziją. Niekas nežino jaunystės recepto geriau, nei senovės japonai. Apžvelgiamas geriamas kolagenas iš DR. OHHIRA produktų linijos pasižymi itin didele kolageno koncentracija, maloniu uogų skoniu, kompaktiška ir kelionėms tinkama pakuote bei iš tiesų ryškiais rezultatais jau po pirmųjų vartojimų dienų.

Prieš pradėdama labiausiai intriguojančią dalį skubu įvykiams užbėgti už akių ir priminti testavusio asmens biografines detales. Geriamą kolageną išbandė prieš porą dienų 22-ąjį gimtadienį atšventusi  ketvirto kurso studentė, didžiąją dienos dalį praleidžianti prie kompiuterio ekrano arba intensyviai sportuojant labai vyrišką sportą, kurio metu veidas kenčia nuo didelio kiekio smūgių (kalbėdama apie intensyvumą turiu omenyje 3 valandas per dieną, penkias dienas per savaitę intensyvių muay thai smūgių). Matematika paprasta: 10-15 valandų veido gniaužymo ir trankymo per savaitę, nesuskaičiuojamos naktys bei dienos, praleistos prie kompiuterio monitoriaus darbo ar mokslų klausimais. Taip pat derėtų paminėti ir faktą, jog per pastaruosius metus ne kartą teko keisti ne tik gyvenamąją šalį, bet ir visą žemyną. Dėl šios priežasties oda yra pavargusi ir papilkėjusi. Teko gyventi skirtingų klimatų juostose, taip pat labai kontradikcinėse gyvenimo sąlygose. Nors ramybės būsenoje odą galima priskirti prie mišrios/riebios odos tipo (su metais pastaroji turėtų pradėti sausėti ir galiausiai pavirsti į normalią/mišrią), dažnas klimato bei kitų odą veikiančių faktorių keitimas odai neprideda nė kiek švytėjimo. Ar tokiai odai galima kolageną vartoti nesulaukus 25-erių? Neabejotinai taip. Ir nors prieš vartojant buvo aišku, jog rezultatai būtų akivaizdesni po gero dešimtmečio, kuomet odai iš tiesų reikėtų didesnės pagalbos, prevencinės priemonės tinkamos ir įžengus į trečią dešimtį.

Panaudojus visą geriamo kolageno kursą (10 buteliukų trijų savaičių laikotarpiu) rezultatai iš tiesų pranoko lūkesčius. Prieš pradedant naudoti buvau įspėta apie galimus pokyčius: sušvelnėjusią ir sustangrėjusią veido odą nenaudojant jokių papildomų veido kremų, sustiprėjusius nagus, stipresnius ir greičiau augančius plaukus bei pagerėjusią savijautą. Turiu pripažinti, jog plaukų būklė nepagerėjo, nagų tvirtumas taip pat nepasikeitė, tačiau labiausiai ir maloniausiai nustebino pagrindinė geriamo kolageno funkcija - atstatyti natūralų veido odos stangrumą ir švelnumą. Kolageno gėrimo laikotarpiu smalsumo dėlei teko atsisakyti iki tol naudotų veido kremų. Įdomu tai, jog oda šį pokytį priėmė labai pozityviai, nusiprausus veidą prausiklius šios netempė. Oda nešerpetojo ir neskilinėjo, taip pat neutraliai reagavo ir į sąlytį su vandeniu, po kurio įprastai tekdavo naudoti drėkinamuosius kremus dėl nemalonaus odos tempimo. Oda puikiai atlaikė keturias paras trukusią kelionę į Aziją, pakeitus keturis lėktuvus kelionės gale oda kiek papilkėjo dėl keturias paras trukusios nemigos, tačiau po kelių parų poilsio atsistatė. Net naudojant kietą vandenį veido prausimui oda liko pakankamai stangri ir prisotinta visų jai reikalingų medžiagų.

Ir visgi pabaigai norėčiau pakalbėti apie senėjimą. Nors iki šiol jaučiamas itin aktyvus jaunystės kultas, kuomet pastebėjus pirmuosius senėjimo požymius skubame šiuos slėpti, neigti, maskuoti ar koreguoti, prieš tai darydamos susimąstykime: ar senėjimas iš tiesų toks baugus? Kiekvieni metai atneša ne tik naują rūpesčio raulšlę veide, bet ir nepakeičiamą patirčių bei naujų išgyvenimų puokštę. Galbūt laikas priimti save tokius, kokiais esame, o natūralius senėjimo procesus priskirti asmens brandos įrodymui.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip, jei savo kūnu ir organizmu rūpinatės ne tik išoriškai, bet ir iš vidaus. Geriamo kolageno galima įsigyti internetinėje sveikivisi parduotuvėje, vieną kursą sudaro dvi pakuotės, vienos pakuotės kaina 35.00 €, patariama per metus sunaudoti 3-4 kursus.

Produkto sudėtis: jūrinės kilmės kolagenas, mėlynių sultys, bičių pienelis, koenzimas Q-10, fermentuotas augalinės kilmės ingredientų ir probiotinių kultūrų kompleksas (oligosacharidai, naminių slyvų (Prunus domestica L.) vaisių ekstraktas, kiečių (Artemisia Princeps) lapų ir stiebų ekstraktas, kininių ožerškių (Lycium chinense Mill.) vaisių ekstraktas, Shiitake grybų milteliai, tamsiųjų kopūstų (Brassica rapa var. perviridis) lapų ir stiebų ekstraktas, skiautėtalapių fikusų (Ficus carica L.) vaisių ekstraktas, šilauogių (Vaccinium L.) vaisių ekstraktas, raudonųjų sotvarų (Myrica rubra) vaisių ekstraktas, kvapiųjų citrinmedžių (Citrus junos) vaisių ekstraktas, grybų (Agaricus blazei) milteliai, kuokštinės grifolos (Grifola frondosa) milteliai, Hijiki jūržolių (Hizikia fusiforme) lapai ir stiebai, dumblių Undaria pinnatifida lapai ir stiebai, dumblių Laminaria japonica lapai ir stiebai; probiotinės kultūros: Bifidobacterium breve ss. Breve, Bifidobacterium infantis ss. Infantis, Bifidobacterium longum, Enterococcus faecalis TH10, Lactobacillus acidophilus, Lactobacillus brevis, Lactobacillus bulgaricus, Lactobacillus casei ss. Casei, Lactobacillus fermentum, Lactobacillus helveticus ss., Lactobacillus plantarum, Streptococcus thermophilus, dažinių dygminų (Carthamus tinctorius L.) sėklų aliejus, japoninių šukučių (Patinopecten yessoensis) kiauto milteliai, augalinis aliejus, emulsiklis riebalų rūgščių poliglicerolio esteriai, glajinė medžiaga bičių vaškas, emulsiklis lecitinas), jūrinės kilmės elastinas, tirštiklis Konjako derva, rūgštingumą reguliuojanti medžiaga citrinų rūgštis, L-askorbo rūgštis (vitaminas C), dažiklis karamelė, kvapiosios medžiagos, sacharozė, hialurono rūgštis.

13.9.15

Pirmadienio pasirinkimas: MAC Dazzleshadow I like 2 watch


Pirmadienio pasirinkimuose daug blizgesio. Kodėl? Nes neretai pirmadieniai asocijuojasi su niūriu gyvenimo periodu, kuomet gyvenimą praskaidrinti geriausia materialiais blizgučiais. Savaitės pradžią svarbu pradėti ne tik darbingai, bet ir kuo pozityviau. O kas  (be įprastinio garuojančio kavos puoduko) gali priversti šypsotis savo atspindžiui veidrodyje? Atradimai. Naujai atrasti ir seniai pamiršti gyvenimo atradimai. Šį kartą atrasti kviečiu naują akių šešėlių atspalvį. Kodėl? Nes blizgučiai ir žalsvas šešėlio atspalvis - vienas didžiausių minimalistiško makiažo gerbėjų priešų.
 
Norint atrasti šį tą naujo svarbu išbandyti tai, ko iki tol nesisekė įsivaizduoti savo kasdienybėje.  Blizgučiai, aplikuojant šiuos sausu minkštu šepetėliu nesuteikia intensyvios spalvos, tad puikiai tinka net dienos metu, o kombinuojant šiuos su MAC makiažo fiksatoriumi ar aplikuojant šlapiu teptuku šie tampa sodrios vario/žalsvos spalvos.

Makiaže, kaip ir gyvenime, tik ieškant ir rizikuojant pavyksta atrasti tai, kas iš tiesų svarbu ir artima. MAC Dazzleshadow I like 2 watch vokų šešėliai - da vienas, nors ir materialus bei simbolinis šios tiesos įrodymas.
© 2016 Kotryna Uogintaite