29.1.16

Gyvenimo įkvėpimai

Iš saulėtos ir jūra alsuojančios Pattayos kviečiu trumpam sugrįžti į Tailando sostinę Bangkoką. Pastarąjį kone kiekvienas nesunkiai atpažins iš populiaraus filmo "Pagirios Tailande" (Angl. The Hangover Part II). Turiu pripažinti, jog Bangkoko gatvėse filmo dvasią pajusti tikrai nesunku, tačiau miestas įdomus ne tik dėl besibaigiančių linksmybių ir kvaišalų liūno, siūlomo atvykėliams, bet ir dėl aktyvaus miesto gyvenimo, susipynusio su didžiuliu skurdu.

Kad ir kaip bebūtų, Tailandas - šalis, kurioje net skurdžiausi gyventojai jaučiasi laimingesni nei didžioji dalis mūsų tautiečių. Daugiau įspūdžių iš spalvotosios Azijos galite rasti instagram paskyroje @uogintaite

2 comments:

  1. Laba diena!

    Esu pas jus su pasiūlymu. Kadangi rašote puikų blogą grožio tema, padarykite jį dar puikesnį! Atsinaujinkite ir pakeiskite dizainą! Sudominau? Peržvelkite kelis mano darbų pavyzdžius. http://grozioapzvalgos.blogspot.lt/ - dizainas nuo iki darytas mano. http://peroksidineblondine.blogspot.lt/ - tai mano pačios tinklaraštis, kurio dizainas taip pat yra mano. O čia rasite dar keletą nuotraukų - http://peroksidineblondine.blogspot.lt/p/dizainas.html.

    Atsiprašau už sugaištą laiką, laukiu atsakymo!

    ReplyDelete
  2. Ačiū už žinutę, visus pasiūlymus ir rekomendacijas prašau siųsti el. paštu grozioaltorius@gmail.com

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite