24.2.16

Čemeryčių vandens apžvalga

 
Šiuo metu grožio rinkoje begalės produktų, galinčių padėti puoselėti mūsų grožį, tačiau nereikėtų pamiršti apie natūralius preparatus, galinčius prisidėti prie plaukų bei nagų stiprinimo. Vienas tokių - čemeryčių vanduo.

Pastarasis visų pirma pats geriausias būdas utelėms naikinti, tačiau priemonė naudojama ne tik atsiradus šiems parazitams, bet ir plaukų augimo skatinimui bei slinkimui stabdyti.  Apie tai, kaip priemone išsigydyti uteles nesunku perskaityti informaciniame lape, tačiau apie tai, kokiu būdu produktą galima naudoti kaip prevencinę ar plaukų augimą skatinančią priemonę gali tekti ieškoti internete.  

Čemeryčių vandens naudojimas itin paprastas - šiuo tereikia ištrinkti plaukus ir įmasažuoti skystį į galvos odą prieš plaunant įprastinėmis priemonėmis. Produktas pasižtmi kraujotaką aktyvinančiu poveikiu, kuris turėtų aprūpinti plaukų folikulus reikiamois medžiagomis. Vandenį galima naudoti iš vakaro ir palikti šį plaukuose iki kito ryto plaukų plovimo. Iš plaukų priemonė pašalinama labai paprastai, plaukai lieka purūs, paklusnūs ir šiek tiek minkštesni.  

Vanduo turi itin speficinį, kiek aitroką kvapą, primenantį alkoholio tinktūrą. Pastarasis, kaip ir įprasta alkoholiui, greit išgaruoja. Vanduo tamsiai geltonos spalvos, šį naudoti pakankamai paprasta, tačiau dėl skystos vandeninės konsistencijos reikėtų įsitikinti, jog šio nepadauginama - vieno karto metu pakanka nedidelio kiekio.  

Tiesa, medikai įspėja preparatu nepiktnaudžiauti, mat šis laikomas toksišku ir gali turėti neigiamą poveikį sveikatai. Kita vertus - vargu, ar kasdien naudojamos kosmetinės priemonės nepadaro daugiau žalos, nei panašaus pobūdžio, tačiau natūralios kilmės preparatai.  

Ar rekomenduoju? Taip, jei turite kantrybės ir ieškote pigaus bei natūralaus būdo grožiui puoselėti.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite