10.2.16

L'occitane "Angelica Eye Roll-On" paakių gelio apžvalga

Paakių priežiūra - viena svarbiausių fokusų. Paakių zonos oda kur kas ploesnė bei lengviau pažeidžiama nei likusio veido, tad būtent šioje vietoje amžiaus bei mimikos raukšlelėms kauptis yra lengviausia. Ir nors daugelis specialistų pataria paakių zona rūpintis nuo 25-erių, mano nuomone paakiais rūpintis reikėtų nepriklausomai nuo amžiaus.

L'occitane Angelica Eye Roll-On rutulinis gelis žada sumažinti tamsius ratilus bei paburkimą, lyginti smulkias raukšleles. Paakių zonoje jaučiamas atgaivėjimas, oda atrodo jauna, šviežia bei pailsėjusi.

Ir visgi, realybė ne tokia graži, kokią ją norėtųsi priešti. Dėl ingredientų Angelica ir Limonele   gelis nėra pati geriausia alternatyva ir taip jautriai bei plonai paakių zonai. Pastarieji ingredientai - itin blogai sąveikauja su tiesioginiais saulės spinduliais.

Kad ir kaip bebūtų, ignoruojant šiuos pakankamai svarbius kriterijus pati produkto koncepcija ne tokia jau ir bloga. Gelis pristatomas dailiame stikliniame buteliuke, šis pakanakmai mažas, kad jį būtų galima nešiotis tiek rankinėje, tiek keliaujant (Būtent šis produktas keliavo į visas šalis man viešint Azijoje). Formuluotė itin lengva, neapsunkina paakių, greitai įsigeria į odą. Ko gero geriausias dalykas šiame produkte yra metalinis rutuliukas, kuriuo reikia aplikuoti gelį. Pastarasis ne tik švelniai masažuoja, bet ir atgaivina paburkusią paakių odą.

Jei ne dėl idealios priemonės sudėties, tai bent dėl puikaus įpakavimo, malonaus kvapo ir atgaivinamųjų savybių produktui reikėtų uždėti pozityvumo ženklą. Tačiau gražios pakuotės ir metalinio rutuliuko negana, kad priemonę būtų galima nuoširdžiai rekomenduoti.

Produkto sudėtis: Water, Glycerin, Prunus Amygdalus Dulcis Seed Extract (Sweet Almond), Angelica Archangelica Root Extract, Angelica Archangelica Root Oil, Xylitylglucoside, Butylene Glycol, Anhydroxylitol, Xylitol, Glyceryl Polymethacrylate, Acrylates/C10 30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Caprylyl Glycol, Chlorphenesin, Phenoxyethanol, Cellulose Gum, Hydrolyzed Viola Tricolor Extract, Sucrose Palmitate, Glyceryl Linoleate, Ethylhexyl Glycerin, Sodium Benzoate, Potassium Benzoate, Acetyl Tetrapeptide 5, Limonene

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite