10.2.16

Missha "Near Skin Lifting Capsule Cream" veido kremo apžvalga | AZIJOS GROŽIO PASLAPTYS

 
Gyvenant Pietų Korėjoje teko susidurti su iki tol nepažįstamomis odos problemomis. Viena jų - nepaprastas veido odos sausėjimas bei šerpetojimas. Prisiekusiai riebios/mišrios odos savininkei tai tolygu pasaulio pabaigai. Kodėl? Nes iki to laiko neturėjau praktinės patirties ką iš tiesų reiškia turėti sausą ar sausėti linkusią veido odą. Neturėjau nė menkiausio supratimo ne tik kaip ja rūpintis, bet ir kaip ją valyti ar puoselėti. Dėl šios priežasties, desperatiškai ieškant kažko, kas padėtų odai grįžti prie įprastinio blizgėjimo į mano rankas su kitais itin turtingomis formuluotėmis pasižyminčiais produktais papuolė Missha "Near Skin Lifting Capsule Cream" veido kremas. Viena priežasčių, kodėl buvo smalsu išmėginti šį produktą - be galo įdomi kremo konsistencija. Kita - sudėtyje esantys avokado aliejai, turintys padėti atstatyti odos minkštumą.

Produktas pagamintas naudojant be galo įdomią ir neabejotinai unikalią technologiją. Gelinio pagrindo kremas turi aliejinių rutuliukų, kurie, masažuojant šiuos į odą sprogsta ir padengia veidą labai lengvu (nė kiek neriebiu) maitinamuoju sluoksniu. Šis, susiliejęs su geliu, į odą susigeria akimirksniu nepalikdamas šios riebios ar nemaloniai blizgančios. Oda akimisniu tampa minkšta, švelni ir be galo elastinga. Sudėtyje yra avokado aliejaus, minkštinančio ir maitinančio odą.

Kremas iš tiesų daro tai, ką žada - atkuria odos elastingumą, suteikia šiai papildomo švelnumo bei minkštumo. Panaudojus kremą porą kartų veido odą norisi liesti ir liesti. Kad ir kaip bebūtų, odos problemų, su kuriomis kovodama įsigyjau šį kremą produktas nepanaikino. Nieko keisto - tai niekuomet nebuvo šios priemonės pagrindinis tikslas, tačiau savo pagrindinę funkciją priemonė atlieka be priekaištų!

Kremas puikiai tiks įvairiems odos tipams, ypatingai patiks kiek brandesnę odą turinčioms merginoms ir moterims. Ir visgi, norint efektyvaus rezultato, kaip visuomet, reikėtų priminti, jog vieno kremo negana ir šis stebuklų nepadarys - būtina naudoti odos toniką, losjoną, esenciją bei kitus produktus.

Produkto sudėtis: Water, Glycerin, Cyclomethicone, Cyclopentasiloxane, Hydrogenated Polydecene, Bith-PEG/PPG-14/14 Dimethicone, Dimethicone/Vinyl Dimethicone Crosspolymer, Dimethicone, Hydrolyzed Collagen, 1,2-Hexandiol, Piper Methysticum Leaf/Root/Stem Extract, Phellinus Linteus Extract, Arctium Lappa Root Extract, Portulaca Oleracea Extract, Pueraria Thunbergiana Root Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Paeonia Albiflora Root Extract, Cnidium Officinale Root Extract, Soluble Collagen, Avocado Oil, Aloe Barbadensis Leaf Juice, Hydrogenated Lecithin, Sodium Hyaluronate, Magensium Sulfate, PEG/PPG-19/19 Dimethicone, Acacia Senegal Gum, Adenosine, Butylene Glycol, Xanthan GUm, Panthenol, Folic Acid, Glycolic Acid, Carbomer, Ceramide 3, Cholesterol, Raffinose, Polysorbate 20, Tromethamine, Palmitoyl Pentapeptide-4 , Phenoxyethanol

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite