17.2.16

Oriflame "HairX CC" plaukų kremo gražinančio apžvalga

 
"10 viename kreminis purškiklis, kurio nereikia nuskalauti su Omega kompleksu ir 6-Gingerol, kad padėtų drėkinti, apsaugoti, stiprinti plaukus ir rūpintis galvos oda." Skamba kaip visi reklaminiai grožio priemonių šūkiai, tiesa? Šį kartą Oriflame prekinis ženklas savo gerbėjoms bei plaukų priežiūros fanatikėms siūlo išmėginti CC kremą plaukams ir HairX priemonių serijos.

Skamba gražiai, žada daug, tačiau vien iš pavadinimo sudėtinga spręsti, ką maskuoti turėtų plaukų priemonė. Kita vertus, prieš išmėginant produktą teko girdėti teigiamų atsiliepimų ir pažįstamos, galinčios pasigirti itin dailiais ir sveikais plaukais. Nutariau surizikuoti. Tiesą sakant nusivylusi nelikau. Produktas iš tiesų puikus, nors stebuklų ir nedaro.

Įdomu tai, jog produktas iš tiesų primena klasikinį plaukų kondicionierių, sumaišytą su dideliu kiekiu vandens. Panašu, jog būtent tokia šios priemonės koncepcija. Kad ir kaip bebūtų, priemonė - puikus kainos ir kokybės santykis. Esant akcijai šį purškiklį galima įsigyti vos už 5,99 €.

Produkto sudėtis: AQUA, BEHENTRIMONIUM CHLORIDE, CYCLOPENTASILOXANE, CETYL ALCOHOL, STEARYL ALCOHOL, AMODIMETHICONE, QUATERNIUM-80, CYCLOHEXASILOXANE, PARFUM, PHENOXYETHANOL, IMIDAZOLIDINYL UREA, ISOPROPYL ALCOHOL, HEXYL CINNAMAL, METHYLPARABEN, ETHYLHEXYL METHOXYCINNAMATE, PROPYLPARABEN, DISODIUM EDTA, PROPYLENE GLYCOL, LINALOOL, BUTYLPHENYL METHYLPROPIONAL, ETHYLPARABEN, BENZYL SALICYLATE, CITRIC ACID, ALPHA-ISOMETHYL IONONE, LIMONENE, SODIUM CITRATE, GERANIOL, CITRONELLOL, CINNAMYL ALCOHOL, ZINGIBER OFFICINALE ROOT EXTRACT, EUGENOL, LINOLEIC ACID, OLEIC ACID, BHT, PALMITIC ACID, STEARIC ACID, LINOLENIC ACID, TOCOPHEROL

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite