26.2.16

PUPA "Stay Gold" akių šešėlių apžvalga

Penktadienis - laikas, kuomet norisi kalbėti apie ryškesnį makiažą, o tuo pačiu ir apie ryškesnes akis. Vienas dramatiškiausių ir lengviausiai išgaunamų įvaizdžių - smokey eye padūmavusių akių makiažas nebe naujiena, tačiau vis dar vertas didelio dėmesio ir papildomos kantrybės šį atliekant. Makiažui atlikti neretai svarbiausi tampa makiažo šepetėliai ir kokybiška tamsi akių šešėlių spalva.

Šiandien apžvelgsime Pupa "Stay Gold" kolekcijos akių šešėlius. Vienas atspalvių - idealiai tinka padūmavusių akių efektui sukurti. Ir nors šešėlis neturi jokio konkretaus pavadinimo, šį su kitomis spalvomis supainioti pakankamai sudėtinga (ant dėžutės šis vadinamas 002 numeriu).

Pakuotė, nors ir plastmasinė, labai daili ir puikiai tinkanti ant dekoratyvinės kosmetikos stalelio. Svarbiausia, jog priemonė turi permatomos spalvos stikliuką, leidžiantį iš anksto numatyti, kokia spalva slepiasi pakuotėje. Tai - itin svarbu turint daugiau nei vieną panašią pakuotę.

Įpakavimas, kaip ir daugelis PUPA įkeptų priemonių, pateikiamas dailioje permatomoje lašo formos dėžutėje. Ši labiau tinkama sėsliam laikymui kosmetikos stalelyje nei kelionėms. Pakuotėje yra lenktos formos aplikatorius, tačiau šiuo naudotis nėra patogu. Idealu būtų tuomet, jei pakuotė turėtų bent menkiausią veidrodėlį. Kad ir kaip bebūtų gaila, veidordėlio įpakavime nėra.

Patys akių vokių šešėliai iš tiesų verti dėmesio - intensyvi tamsi spalva tinka padūmavusių akių efektui sukurti, šios intensyvumą nesunku reguliuoti šešėlius sluoksniuojant, tad galima išgauti nuo nežymiai tamsaus atspalvio iki ryškiai juodos spalvos (šiai išgauti gali prireikti kitų priemonių, intensyvinančių šešėlių spalvas). Produktas turi perlamutrinio švytėjimo, tačiau ne akivaizdžių blizgučių, tad gaunamas akių makiažas tampa itn soludus ir prabangus.

Ar rekomenduoju? Taip, jei ieškote pavienių akių šešėlių dramatiškam įvaizdžiui sukurti.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite