22.3.16

Be:Yu "Cashmere Lip Color Matt" matinių lūpų dažų apžvalga

Be:Yu dekoratyvinė kosmetika - priemonės, kurių dėl neaiškių priežasčių niekuomet nebūčiau išmėginusi pati. Tačiau akivaizdu, jog tos, kurios galvoja taip pat - praranda labai daug. Šį kartą dar vienas pagyruoliškas įrašas apie Be:Yu "Cashmere Lip Color Matt" matinius skystus lūpų dažus. 

Turimas produktas (92 atspalvio) turi ryškų avietinį pigmentą, kuris, priešingai nei galima nuspėti iš pakuotės, lūpas papuoš ryškiai rožine spalva. Ir nors dažniausiai iš kosmetinių priemonių galima tikėtis priešingo varianto, kuomet atspalviai nėra tokie ryškūs, kokie gali atrodyti pirmą kartą šiuos pamačius, visgi pigmento šiems lūpų dažams gamintojai tikrai nepagailėjo - ryški, tačiau ne vulgari uogų spalva puošia lūpas kone visą dieną.

Kaip ir visuomet, kalbant apie tokius produktus svarbu paliesti išsilaikymo ir lūpų sausinimo klausimus. Produktą itin lengva aplikuoti bei paskirstyti, tačiau norint turėti ryškesnius ir aiškesnius lūpų kontūrus geriau naudoti kartu su lūpų pieštuku. Išsilaikymas priklauso nuo jūsų veiklos dienos metu - valgant ar geriant visgi priemonė nusivalo, tačiau kitais atvejais gali išsilaikyti pakankamai ilgą laiką.

Kad ir kaip bebūtų gaila, visgi produktas sausina lūpas. Nakčiai lūpas vertėtų palepinti lūpų kauke ar riebesniu lūpų balzamu.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Lūpų dažai jau tapo vienu myliausių lūpų dažų atspalvių, o tai, jog su priemone norisi forografuotis dar kartą įrodo, jog produktas vertas dėmesio.


No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite