13.3.16

Clinique "Smart custom-repair" drėkinamasis veido kremas

Sėkmingai savaitės pabaigai sėkmės istorija apie mylimą Clinique Smart Custom repair veido priežiūrai skirtos linijos drėkinamąjį kremą su SPF. Priemonės buvo pristatytos dar 2015 metų rudenį ir kartu su paakių priežiūros priemone tapo pačiais mylimiausiais produktais, kuriuos naudoju norėdama palepinti savo veido odą bei tikėdamasi greito efekto.

Clinique Smart SPF15, kaip nurodo SPF faktorius pakuotėje, pritaikytas kasdieniam naudojimui dienos metu, tačiau taip pat tinkamas ir vakariniam ritualui. Kad ir kaip bebūtų, priemonė pernelyg sunki naudoti šią dienos metu (nebent turite itin sausą, atopinę veido odą), o SPF faktorius nakčiai nėra reikalingas.

Kaip ir dauguma Clinique veido priežiūros priemonių, produktas daro tai, ką žada - iki begalybės puoselėja ir drėkina vaido odą. Tiesa, būdas, kurį gamintojai nusprendė naudoti kuriant drėkiklį iš tiesų neįprastas, mat kremas kur kas labiau primena riebų maitinantį kremą nei lengvą priemonę odai drėkinti. Būtdėnt dėl šios priežasties produktu geriausia mėgautis nakties/miego metu, tuomet oda turi pakankamai laiko absorbuoti teigiamus komponentus. Po nakties oda tampa minkšta, švelni, o gautas efektas nenusiplauna net šią prausiant vandeniu.

Priemonės kaina priklauso nuo produkto kiekio, 30ml kaina 39.95 , 50ml kaina 59.95 €. Produktas vertas investicijos - kremas tikrai veikia, tuo tarpu oda tampa akivaizdžiai minkštesnė, švelnesnė ir švytinti iš vidaus. Ar rekomenduoju? Neabejotinai taip. Jei blakstienų tušui, esant reikalui, rekomenduočiau pataupyti ir įsigyti pigesnio prekinio ženklo, geras drėkinamasis kremas reikalauja didesnių investicijų, šios atsipirks su kaupu. 

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite