12.3.16

Estee Lauder "Pure Color Brazen Bronze" skaistalų apžvalga

Šį kartą pradėkime nuo prekinio ženklo istorijos. Estée Lauder - visame pasaulyje garsi kosmetikos ir parfumerijos gamintoja. Šiuo metu bendrovė valdo aštuoniolika prekių ženklų, tokių kaip: „Bobbi Brown“, „Tommy Hilfiger“, „Donna Karan“, „Darphin“, „M.A.C“. Šios bendrovės ištakos - nedidelis šeimos verslas, kurį Estée Lauder su vyru Josephu Lauderiu įkūrė 1946 m. Niujorke. Septintąjame dešimtmetyje įmonė pelnė tarptautinį pripažinimą, o Estée Lauder buvo įtraukta į geriausių JAV verslininkių dešimtuką. Kompanijos odos priežiūros, makiažo ir kvepalų kolekcijos yra elegantiškos, prabangios, išsiskiria kokybe ir gali patenkinti išrankiausio kliento skonį.

Estee Lauder "Pure Color Brazen Bronze" - priemonė, kuri tiks visoms, norinčioms ne tik kokybės ir nepaprasto rezultato, bet ir prabangos pakuotėje. Produktas pristatomas nepaprastai prabangiame aukso spalvos indelyje, suteikiančiame dar daugiau sofistikacijos aplikuojant priemonę.

Kaip ir priklauso prekiniam ženklui, Estee Lauder vartotoja - į trečią dešimtį įkopusi sėkminga verslo moteris, iš dekoratyvinės kosmetikos reikalaujanti ne tik preciziškos kokybės, bet ir nepaprastos elegancijos pakuotėse. Kad ir kaip bebūtų, auksu žibantys įpakavimai nedaro priemonės prastesne, priešingai - kelia lūkesčius dar labiau, tačiau šie lieka pateisinti - produktas vertas dėmesio.

Skaistalai turi labai patogų veidrodėlį ir niekam tikusį šepetėlį priemonės aplikavimui. Galbūt pastarasis tiktų kelionėse, tačiau kasdienai šio rekomenduočiau nė neliesti - dailiai šis tikrai nepadažys. Produktas dengiasi labai lengvai ir švelniai, yra pakankamai pigmentuotas, kad pakaktų poros sluoksnių, tačiau pigmentas nėra toks stiprus, kad šį naudojant būtų galima padauginti produkto ar atrodyti pernelyg vulgariai.

Atspalvis "Pure Color Brazen Bronze" stipriai primena Nars Orgasm, mat savyje turi blizgių švytinčių dalelių. Priemonė priskiriama bronzuojančioms, o esantis pigmentas turi oranžinęs/rausvos bazės.

Ar rekomenduoju? Taip, jei iš skaistalų tikitės ne tik nepriekaištingos kokybės, bet ir sofistikuotos pakuotės. Įsigyti galima didžiosiose kosmetikos parduotuvėse, kaina apie € 41,95.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite