10.3.16

Kanebo "Sensai Fluid Finish" makiažo pagrindo apžvalga

Ne mažiau už naujienų apžvelgimą svarbu atkreipti dėmesį į laiko patikrintus ir išmėgintus produktus. Tokiu tapo Kanebo Sensai Fluid Finish kreminė pudra, mylimiausių kreminių pudrų topuose karaliaujanti jau penketą metų - būtent 2011  metų pavasarį šią priemonę išmėginti teko pirmą kartą. Nuo to karto žinojau, jog tai - priemonė, kuria galima pasitikėti bet kokiu gyvenimo atveju.

Pudra geriausiai tinkama Normaliai, mišriai ir sausai odai. Įdomu tai, jog visgi idealiai atrodo net ir ant riebesnės odos (šiuo atveju tereikia prisiminti papudruoti T-zoną matizuojančiu produktu dienos bėgyje). Pudra suteikia pusiau matinį efektą, oda tampa švelni ir lygi it aksomas - būtent tokio rezultato dažniausiai ieško riebesnės odos savininkės, kovojančios su odos blizgėjimu.

Produktas be galo lengvai dengiasi, pasiskirsto tolygiai, o susiliejusi su odos šiluma pudra prilimpa prie šios tarytum antras odos sluoksnis. Idealu tai, jog produktas vietoje išsilaiko itin ilgą laiką, kone visą dieną.  Produktas padengtas ant veido leidžia nevaržomai reikšti emocijas, nes „juda“ –  susitraukia ir išsitempia kartu su oda. Dėl unikalios technologijos oda tampa pusiau matinė ir optimaliai drėgna. Su SPF 15, tad tinka šaltesniam metų laikui ir minimaliai apsaugo nuo agresyvių saulės spindulių bei aplinkos poveikio.

Turint omenyje, jog produktas priskiriamas aukštesnės klasės prekėms, reikia atsižvelgti ir į tai, jog priemonė naudojasi itin taupiai bei ekonomiškai, o vienos pakuotės gali užtekti ilgiau nei pusmečiui. Tokiu atveju pirminė kaina nebeatrodo tokia baisi, o po pirmųjų mėginimų akivaizdu, jog produktas gali būti "tuo vieninteliu", puikiai atitinkančiu individualius odos poreikius.
Kreminė pudra parduodama dailiame stikliame buteliuke, 30 ml talpos kaina € 46,95, įsigyti galima didžiosiose kosmetikos parduotuvėse.

Pudrą nuoširdžiai rekomenduoju visoms turinčios kombinuotos odos problemų - sausėjimo, blizgėjimo, diskoloracijų. Taip pat toms, kurios neturi laiko rūpintis makiažu dienos metu - pudra vietoje išsilaikys visą dieną.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite