7.3.16

Oriflame "NovAge True Perfection" priemonių apžvalga

Kartą susipažinus su vieno prekinio ženklo produktais norisi išmėginti ir daugiau alternatyvų. Taip nutiko ir po Oriflame po NovAge veido serumo pažinties. Šį kartą pažindintis teko su True Perfection veido odai skirtų priemonių linija, tinkančia mano amžiaus merginų odai (20+).

True Perfection
Linijoje pristatomas dieninis ir naktiniai veido kremai, veido serumas ir paakių kremas. Produktai pristatomi prabangiose stiklinėse pakuotėse, o atidarius šias po kambarį pasklinda nepakartojamai malonus kremų aromatas.

True Perfection
Visa linija turi priemones apjungiantį kvapą, primenantį uogas su jogurtu. Kvapas tikrai intensyvus, tad kvapiklių ingredientuose panašu, kad nemažai. Serumas turi tirštesnę seruminę konssitenciją, šią lengva dozuoti ir paskirstyti, oda nuo serumo lieka labai minkšta ir švelni, pasiruošusi absorbuoti veido kremus. Dieninis kremas pakankamai lengvos konsistencijos, greitai susigeriantis į veido odą. Kremas turi smulkių blizgučių, tad oda turėtų švytėti "iš vidaus". Produktas tikrai nesuteikia didelio odos drėkinimo, tačiau neturint didelių odos dehidratavimo problemų šis gali būti pats tas. Paakių priemonė - daug gero žadantis produktas, savo tūbelėje turintis metalinį rutulinį aplikatorių, vėsinantį ir raminantį paakių odą. Kad ir kaip bebūtų, priemonė pakankamai agresyvi - šioje daug kvėpiklių, kurie nesunkiai sudirgins bent kiek jautresnę paakių odą.

Ar rekomenduoju? Sunku pasakyti. Linijoje yra neblogų produktų (ypatingai dėmesį pritraukė veido serumas), tačiau yra ir tokių, kurių naudoti nerekomenduočiau jautresnių paakių savninkėms (paakių kremas).

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite