30.3.16

Rekomendacijos: Helicentras ir skrydis sraigtasparniu

Sakoma, kad svarbiausias dalykas - žinoti, ko norime iš gyvenimo. Ir štai, vos pripažinus, jog į tinklaraštį norėčiau atnešti kur kas daugiau vėjų, nei kosmetikos apžvalgos, pasitaikė galimybė pasigrožėti Vilniumi iš paukščio skrydžio!

Ko gero daugeliui ši savaitė prasidėjo tik antradienį, o Velykų šventės leido pamiršti pirmadienio vargus ir savaitę pradėti nuo šios vidurio. Tuo tarpu šiandien įkvėpimų apžvalgose atsidūrė ne naujas kosmetikos buteliukas, o .. skrydis sraigtasparniu! Būtent tokią pramogą išmėginti pavyko antrąją Velykų dieną, kartu su visų puikiai žinoma tinklaraštininke Absentta.

Helicentras.lt sraigtasparnių pilotų mokykloje, pasirodo, galima ne tik išmokti valdyti sraigtasparnį ir įgauti norimas kvalifikacijas, bet ir tiesiog paskraidyti sraigtasparniu, valdomu patyrusio piloto tiesiog savo malonumui.

Apie patį skrydį daugžodžiauti nėra prasmės - patirtis tiesiog neįkainojama: nepaprastai gražūs gimtojo krašto vaizdai, galimybė apžiūrėti Vilnių iš daugiau nei šimto metrų aukščio. O visų svarbiausia - auganti priklausomybė ekstremaliems užsiėmimams! Kad ir kaip bebūtų, pastaroji pramoga sunkiai aprašoma žodžiais - šią geriausia patirti patiems. Įspūdžiai kur kas įsimintinesni ir atnešantys kur kas daugiau spalvų gyvenimui nei jų pajustumėte įsigijusios naujų batų porą.

Ar verta? Ko gero atsakymas į šį klausimą ir taip akivaizdus - ne tik verta, bet ir labai sveika. Pramogą rekomenduoju net ir toms, kurios bijo aukščio - susidūrus su savo baimėmis ir pamačius, jog pastarosios gali būti nesunkiai įveikiamos gyventi kur kas lengviau.

2 comments:

© 2016 Kotryna Uogintaite