1.4.16

Avon "Nutra effects Gentle Bi-Phase" akių makiažo valiklio apžvalga

Prieš pardedant priemonės apžvalgą derėtų paminėti, jog įprastai akių makiažui nuvalyti naudoju drungną vandenį, tačiau naudojant vandeniui atsparias priemones ar makiažo bazes tokiu būdu nuvalyti akių produktus tampa kiek sudėtinga. Šiam darbui smalsumo vedama nutariau išmėginti Avon Nutra effects Gentle Bi-Phase akių makiažo priemonę. 

Produktas aprašomas kaip dvisluoksnis akių makiažo valiklis, tinkantis visų tipų odai, taip pat ir jautrios odos savininkėms. Ties šiuo faktu norėtųsi sustoti - produkto laikyti švelniu tikrai negalima. Ir nors sudėtyje esama kažkokių aliejų, padedančių efektyviai tirpdyti makiažą, produktas dirgina net ne pačias jautriausias akis (tokias, kurios paprastai nėra linkusios ašaroti, taip pat nenaudojamos jokios regėjimo priemonės tokios kaip akių lęšiai ar akiniai). Produktas akis ne tik degina akis, bet ir odą aplinkui padaro itin jautria. 

Kadangi tai - ne pirma priemonė, netikusi akių makiažo nuvalymui, turiu pripažinti, jog kartais geriau naudoti natūralias priemones arba nenaudoti jų visai.

Ar rekomenduoju? Tik tuo atveju, jei turite viskam atsparią veido odą ir niekuomet nesate susidūrusi su akis dirginančiu produktu. Kitu atveju rekomenduoju paieškoti kitos priemonės arba makiažą valyti šiltu vandeniu. 200ml kaina 6,60 €.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite