7.4.16

Garnier "Neo Dry Mist" dezodoranto apžvalga

Pažastų oda - ne mažiau dėmesio reikalaujantis objektas, nei šio esame įpratusios skirti veido ar viso kūno odai. Ši sritis ypatingai kenčia nuo skirtingų išorės dirgiklių: skutimo, depiliavimo vašku, cukrumi ir kitomis cheminėmis priemonėmis. Nuolatinė trintis su drabužiais, nenatūralios medžiagos, užkertančios kelią odos kvėpavimui. Pažastų oda - ypatingai delikati vieta, kuri paprastai negauna tinkamos priežiūros. Gaila, tačiau būtent ši tema neretai lieka nepaminėta ir tinklaraščiuose ar viešose erdvėse. Ir nors merginos apie tai nekalba, rekomendacijos būtinos ir šioje srityje.

Garnier vasarą pasitinka su nauju, papildyta purškiamų dezodorantų linija "Neo Dry Mist", turinčia maksimaliai apsaugoti nuo prakaitavimo (o tiksliau nuo nemalonaus prakaito kvapo), ir likti švelnus odai bei nedirginti šios. Apie pagrindinę kreminio Neo dezodoranto liniją teko rašyti prieš porą metų, pastarieji gerus dvejus metus išliko vieninteliais favoritais.

Ko gero daugelis merginų yra įpratusios, jog po plaukelių šalinimo procedūrų purškiamo produkto naudoti nereikėtų, dėl ypatingo odos jautrumo ir dirglumo. Kartais panaudojus purškiamą dezodorantą skausmas gali būti toks stiprus, kad kitą kartą prieš šalinant plaukelius tenka stipriai susimąstyti, kas svarbiau.

Šios naujienos pagrindinė inovacija - ypač švelniai ir smulkiai dezodorantą paskirstantis difurosius. Žiedas su 10 labai mažų vienodai paskirstytų skylučių, kurios užtikrina tinkamą produkto pasiskirstymą, tačiau tuo pačiu apsaugo odą nuo dirginimo. 

Mėginant dezodorantą pirmą kartą teko porą akimirkų pasukti galvą norint suprasti, ką spausti ir iš kurios vietos tikėtis dulksnos. Pasirodo, pakanka nestipriai spustelti žiedo vidurį ir priemonė išskleidžia optimalų kiekį produkto. Produktas ant odos skleidžiasi it nedidelė ir labai švelni dulksna, pirmą kartą naudojant teko ne kartą purkšti priemonę į orą tam, kad būtų galima įsitikinti, jog priemonė tikrai purškia. 

Priemonė iš tiesų veikia taip, kaip tikimasi - apsaugo nuo nemalonaus kvapo dienos metu, tinka net intensyvų gyvenimo ritmą gyvenantiems žmonėms. Man priemonę teko mėginti ruošiantis bokso varžyboms, tad dezodorantas liko maksimaliai ištestuotas. Vieninteliu niuansu reikėtų laikyti priemonių kvapą - turimi rožinės ir oranžinės spalvos flakonėliai nepasirodė verti dėmesio ir ko gero šių aromatų antrą kartą nesirinkčiau, tačiau šiems pasibaigus neabejotinai teks išmėginti bekvapę Neo versiją.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip, tačiau labiausiai rekomenduoju išmėginti bekvapę dezodorantų versiją arba atidžiai išnagrinėti kvapus. Dezodorantus galima rasti visose prekybos vietose, standartinė kaina be nuolaidų 3.79 Eur.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite