10.4.16

Mossa "Age Exellence Miracle Peel" pilingiuojančios kaukės apžvalga

MOSSA prekinis ženklas ko gero puikiai žinomas visoms, kurios pažįsta Droge esančios kosmetikos asortimentą, taip pat daugeliui latviško prekinio ženklo MADARA gerbėjoms. Ir nors su šia produkcija susipažinau tik prieš porą mėnesių, šiuo metu tenka nuoširdžiai žavėtis kiekviena priemone, kurią pavyksta išmėginti. Ne išimtis ir MOSSA naujiena "Age Exellence Miracle Peel" pilinguojanti veido kaukė. Būtent šios priemonės link ranka linko paskutines dvi savaites. Turint omenyje, jog šiuo metu odos priežiūros stalčiuje vis dar laukia eilė korėjietiškos kosmetikos ir tos, kurios nespėjau išmėginti toks ilgas laiko tarpas kalba kur kas garsiau nei bet kokie žodžiai. 

Produktas aprašytas tinkamas visiems odos tipams, taip pat ir jautriai veido odai. Įdomu tai, jog visgi produktas aprašytas kaip pilinguojantis ir rūgštinis. Ir nors dėl rūgštinio faktoriaus abejonių gal ir nekyla (turint bent menkiausią atplaišą odoje ar išspaustą inkštirą rūkštys gali pradėti dirginti ir graužti pažeistą odos zoną), dėl pilinguojančios savybės naudojant kaukę pirmą kartą teko pasukti galvą - produktas neturi jokių pilingui įprastų eksfolijuojamųjų dalelių. Kaukės tekstūra - lengva, gelio pagrindo, be jokių grūdelių. Priekinėje pakuotės dalyje kaukė aprašoma kaip penkių minučių pilinguojanti kaukė, tačiau galinėje pakuotės pusėje šią instrukcijos rekomenduoja ant veido laikyti iki 15min.

Kad ir kaip bebūtų, kaukė iš tiesų veikia. Ko gero būtent AHA rūgščių faktorius nupilinguoja veido odą palikdamas šią itin švelnią ir minkštą, kokia ši liktų po intensyvaus odos šveitimo ir eksfolijavimo. Tai, kad iš tiesų nereikia naudoti jokių fizinių šveičiamųjų dalelių, apsaugo odą nuo išsausėjimo ar jautrumo.

Vieninteliu minusu galėčiau laikyti ne itin malonų kaukės kvapą. Nors Aliona šį apibūdino kaip rūgštinį, man asmeniškai šis labai stipriai primena korėjietiškoje kosmetikoje esantį kvapą, išgaunamą iš Ginseng medžių. Pastarieji rudens metu padengia gatves geltonais vaisiais, kurie pastovėję skleidžia itin nemalonų kvapą. Keisti nostalgiški prisiminimai iškyla naudojant šią priemonę, tačiau yra tikimybės, jog tokios asociacijos - asmeninės ir netrukdys kitoms, neturėjusioms jokių santykių su šiais medžiais ir jų skleidžiamu kvapu.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Jei dvi savaites kiekvieną dieną norėjosi naudoti būtent šią veido kaukę - ko gero tam yra priežasčių. Produkto kaina apie 10eur, įsigyti galima Drogas parduotuvėje.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite