9.4.16

Rituals "The Ritual Of Sakura" prausimosi putų apžvalga

Kasdieniai ritualai duše gali būti nuobodūs arba.. keliantys laimę. Nėra abejonių, jog tai pasidaryti galime tik pačios, naudodamos nuotaiką keliančius, aromatais praturtintus produktus. Vienas jų - prausimosi putos iš RITUALS, praturtintos sakurų ir vyšnių žiedų kvapu bei suteikiančios prausimuisi duše dar didesnį laimės pliūpsnį. 

Pastarosios turi unikalią tekstūrą, kurios iki šiol neteko pastebėti nė viename kitame produkte. Sensacinga gelio tekstūra, išspausta iš dezodorantą primenančios pakuotės susilietusi su kūno odos šilupa pavirsta itin tirštomis putomis, puikiai prausiančiomis nešvarumus, tinkančiomis naudoti kaip skutimosi priemonę. Putos suteikia nepaprastų emocijų ne tik dėl savo funkcijos, bet ir nepakartojamo aromato. Pastarasis patiks visoms, mėgstančioms vyšnių žiedų kvapą bei toms, kurios save priskiria prie saldžių kvapų gerbėjų.

Naujoji sakurų linija šį balandį atsinaujino naujo dizaino pakuotėmis, tačiau formulės išliko tokios pat kaip buvo iki šiol. Kadangi jau yra tekę sunaudoti porą pakuočių prausimosi putų, prie taupumo faktoriaus prisikabinti nėra kaip - priemonė naudojasi pakankamai skalsiai, tačiau, kaip ir visi produktai, išsinaudoja pakankamai greitai naudojant šiuos kasdien.

Ir nors Rituals produkciją iš pirmo žvilgsnio būtų galima priskirti prie brangesnių priemonių, toks išankstinis sprendimas nebūtų visiškai tikslus. Produktai iš tiesų pateikiami ypatingose SPA centrus ir procedūras primenančiose pakuotėse, visgi kainos nėra tokios aukštos.

Priemonę turėti rekomenduoju ne tik standartinėje pakuotėje, bet ir miniatiūroje, tinkamoje kelionėms bei trumpoms viešnagėms. Standartinio dydžio putų flakonėlio kaina 8€, o kelioninį variantą galima įsigyti už 4.50 € - būtent su tokiu teko keliauti Azijoje.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite