31.5.16

Amway "HYMM for men" priemonių apžvalga

Internete apie vyrišką kosmetiką informacijos surasti itin sudėtinga dėl poros priežasčių. Viena jų - vyrams panašaus pobūdžio informacijos pateikimas nėra priimtinas ir šie norėdami daugiau sužinoti apie dominančias priemones ko gero tiesiog paklaustų nuomonės kitų asmenų užuot ieškoję šios internete. Kita vertus, jų naudojamos priemonės neretai nereikalauja didelių paieškų ir viskas priklauso nuo asmeninių preferencijų bei kvapų, o ne tikslinio veiksmingumo.

Visgi šį kartą apžvelgiamos vyrškos skutimuisi skirtos priemonės iš Amway "HYMM for men". Panašaus pobudžio priemonės - vienas geriausių ir saugiausių pasirinkimų neturint genialios idėjos vyriškai dovanai. Skutimosi priemonių vyrams visuomet reikėjo ir tikriausiai reikės, tad pastarosios - nemirštanti klasika vyrų gyvenime.

Apžvelgiamos priemonės "Shave Gel Fennel Extract" skutimosi putos ir losjonas po skutimosi "After Shave Balm Vitamin E" turi tarpusavyje puikiai derančius lengvus vyriško parfumo aromatus. Kvapas nėra pernelyg intensyvus, tad priemonės neerzins nei naudotojų, nei antrosios pusės. Kadangi tokio ir panašaus pobudžio priemonėms aukštų standartų taikyti nėra prasmės, akivaizdu, jog produktai puikiai atlieka savo funkciją - palengvinti skutimosi procesą ir padėti odai išvengti sudirgimo.

Ko gero nėra nė prasmės postringauti apie tai, kam skirtos skutimosi putos ir losjonai po skutimosi - norint pašalinti tam tikrą kiekį plauko nuo odos paviršaus mūsų oda yra ypatingai stipriai dirginima aštriomis priemonėmis. Kaip žinia visos kūno vietos, kuriose susikaupia nepageidaujami plaukeliai yra itin jautrios ir delikačios, tad skutimasis šias tik dar labiau dirgina ir gali iššaukti papildomą alerginę reakciją, paraudimus ar spuogelius. Tuo tarpu skutimosi putos padengia odą lengvu geliniu sluoksniu, kuris padeda skustuvo ašmenims odos paviršiumi slysti lengviau ir švelniau. To pasekoje pavyksta plaukelius pašalinti tes pačia artimiausia odai zona, tačiau pastaroji išvengia aštrių skustuvo ašmenų. Losjonas, skutimosi procesą papildantis produktas, padedantis odai lengviau atsistatyti po dirginančio skutimo ritualo.

Kaip žinia, vyriškas skutimosi priemones taip pat gali naudoti ir moterys. Ir nors yra tikinčių, jog vyriškos skutimosi priemonės yra kokybiškesnės ir geresnės nei moteriškos, atlikta tyrimų, jog produktai neretai būna identiški, tiesiog įpakuoti skirtingose pakuotėse. Vienintelis skirtumas iškyla lyginant moteriškas skutimosi priemones pritaikytas kūnui ir vyriškas pritaikytas veidui. Akivaizdu, jog veido zonai sukurtos priemonės neretai būna kur kas švelnesnės, tuo tarpu ir odai padarančios kiek mažiau žalos. Dėl šios priežasties galima daryti prielaidas, jog vyriškos skutimosi priemonės tinkamos naudotis ir moteriškos lyties atstovėms, vieninteliu niuansu išlieka vyriškas parfumuotas kvapas, kuris gali patikti ne visoms ir tai, jog naudojant veidui skirtas priemones kūno plaukelių šalinimui bendri plaukų šalinimo kaštai stipriai išauga.

Pabaigai norėčiau priminti, jog skutimosi balzamas itin svarbus žingsnis norint išvengti odos sudirgimų po plaukų šalinimo procedūros. Šiuo atveju plaukų šalinimo zona ar vartotojo lytis tikrai nežaidžia didelio vaidmens.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite