7.5.16

Kas liko už tinklaraščio ribų | Asmeniškumai

Kaip ir žadėta, Asmeniškumų rubrika startuoja jau antrą kartą šią savaitę. Taip nutiko dėl to, kad su socialinėmis veiklomis ir tinklaraščiu susijusių renginių tvarkaraščio nepavyko vykdyti taip sėkmingai, kaip norėjosi, o didžioji dalis renginių nusikėlė į antrą savaitės pusę, tuo tarpu pirmoji buvo skirta kitiems reikalams. 

Ir nors norėtųsi šiandienos rubriką pavadinti "Kas įvyko šią savaitę", visgi nuotraukoje matomi renginiai vyko tą pačią dieną - daugelis organizatorių kaip susitarę visus renginius organizuoja būtent ketvirtadienį, tad šią dieną mėgautis "linksmybėmis" neretai tenka nuo ankstyvo ryto iki vėlumos. 

Ketvirtadienio rytą pasitikome pačiame Vilniaus centre įsikurusiame "Kitchen" restorane, kur būrio tinklaraštininkų laukė L'Oreal Paris komanda ir Lancome prekinio ženklo atstovai. Pusryčių metu buvo pristatyta nauja veido odos priežiūros sistema "Energie De Vie", sukurta skubančiai ir intensyvų gyvenimo būdą gyvenančiai moteriai.

Renginys nestokojo gerų emocijų - saujelė tinklaraštininkių, tapusios ne tik kolegėmis, bet ir labai geromis draugėmis kuria aplinką, kurios negalėtų sukurti jokie organizatoriai, tad renginiai tampa vis linksmesni ir nešantys daug gražių prisiminimų iš šio gyvenimo etapo. Nėra nieko smagiau nei sutikti pulką bendraminčių, suprantančių ne tik tai, kodėl dėvint naujus akinius šiuos reikia įamžinti, o prieš pradedant naudoti naują pudros buteliuką būtina padaryti mažiausiai porą įvaizdinių nuotraukų. Šį kartą renginio kulminacija tapo trumpa fotosesija Rotušės fontane, kur linksmai mėginome įamžinti Lancome renginio emocijas. 

Pavakarop laukė dar vienas renginys Vilniaus senamiestyje - Sensilis prekinio ženklo pristatymas. Ir nors prekinis ženklas nėra naujas, vis dėl to apie ši daug informacijos girdėti neteko, tad šį kartą galėjome iš arčiau susipažinti su pačiu ženklu, jo pozicionavimu ir, galiausiai, išvysti galutinį efektą.

Taip teko dar kartą prisiminti prieš porą savaičių vykusį "Olibere" kvepalų kolekcijos pristatymą "Private Label" kvepalų salone ir dar kartą įsitinti šių skleidžiama energija. Patikėkite, kvapai iš tiesų egzotiški!

Labai gaila, tačiau dėl kitų susitikimų su kūrėjais teko praleisti įspūdingą renginį, kurio metu dizaineris TOPS parduotuvėje buvo pristatyta nauja Salvatore Ferragamo batų kolekcija, o svečias iš Italijos demonstravo batų pagaminimo procesą.

Kita vertus, vienu užpakaliu visų kėdžių neapsėsi, tiesa?

Bučkiai,
Uogintaitė

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite