17.5.16

PUPA "Dot Shock" Akių šešėlių apžvalga

PUPA "Dot Shock" pavasario dekoratyvinės kosmetikos kolekcija abejingų nepaliko - kone visą pavasarį vieną ar kitą produktą buvo galima nuolat pamatyti lietuviškuose tinklaraščiuose ir kituose socialiniuose tinkluose. Šiandienos pasakojimas apie paskutinį neapžvelgtą produktą iš "Dot Shock" kolekcijos - akių šešėlių paletę. 

Kolekcijoje galima rasti dviejų atspalvių šešėlių paletes - abi jų labai panašios, skiriasi tik atspalvių šiltumas. Šiandien apžvelgiama kiek intensyvesnė ir šiltesnių atspalvių paletė 002.

Paletė pristatoma labai kompaktiškoje pakuotėje, viduje galima rasti pakankamai platų ir naudojimui patogų veidrodėlį, taip pat niekam tikusį šešėlių aplikatorių iš kempinėlės pluošto. Kaip visuomet - šis tinkamas tik kelionėse, o net ir keliaujant patartina naudoti priemonę pirštais. Ir visgi, įdomus atradimas - spalvą dengiant būtent tokiais aplikatoriais ši išsaugo savo intensyvumą ir nenublunka, kaip dažnai būna sklaidant šešėlius įprastiniais pluoštiniais šepetėliais.

Spalvos labai švelnios ir moteriškos, 002 numeriu pažymėta paletė puikiai tiks šviesiaodėms ir toms, kurios šešėlių pagalba siekia susikurti romantišką įvaizdį. Spalvos pakankamai pigmentuotos, tačiau šių intensyvumas, kaip minėta ankščiau, priklauso nuo padengimo būdo ir akių odos paruošimo (t.y akių šešėlių bazės ar pagrindo). Visos spalvos turi perlamutrinį šampano spindesį, gerai reflektuoja dienos šviesą ir subtiliai žiba. Paletėje esančios spalvos puikiai tiks kasdieniam makiažui, tuo tarpu norint sussikurti kiek intensyvesnį įvaizdį vakarui atspalviai bus kiek per lengvi. 

Vieninteliu minusu norėtųsi išskirti pačią pakuotę, kuri pagaminta iš veidrodį primenančios medžiagos. Ir nors pats padengimas atrodo labai dailiai, visgi kaskart paėmus pakuotę į rankas lieka pirštų žymės. Mėgstant kolekcionuoti ir prižiūrint savo kosmetikos kolekciją galbūt tai nepasirodys didelė problema, tačiau naudojant paletę kasdien ir siekiant išlaikyti savo naudojamą kosmetiką prekinės išvaizdos šis niuansas gali kiek nervinti.

Paletėje yra 5gr. šešėlių, šios kaina 17,00 €, įsigyti galima PUPA kosmetika prekiaujančiose parduotuvėse, Lietuvoje - Kosmada, Kristiana, taip pat internetu.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip, jei jūsų paieškos objektas - lengvi dieniniai šešėliai, kuriuos planuojate naudoti darbo/dienos metu. 

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite