8.6.16

MAC "Vibe Tribe" kolekcijos apžvalga

Prieš mėnesį pasirodžiusi "Vibe Tribe" kosmetikos kolekcija iš MAC privertė suklusti visus dekoratyvinės kosmetikos kolekcionierius - nepaprastai unikalaus "tribe" rašto pakuotės ir bestseleriais tapę atspalviai sugrįžo į lentynas pasipuošę nauju dizainu ir naujais sąskambiais. Šiandien apžvelgiama kreminė bazė "Cream Colour Base" ir lūpų dažai "Amplified Creme Lipstick".

Pradėti reikėtų nuo lūpų dažų, mat šiems papildomos reklamos ko gero nė nereikia - MAC prekinis ženklas ypatingas ir garsus ko gero tikriausiai būtent dėl šios kosmetikos priemonės. MAC lūpų dažai visuomet pasižymi nuostabiais sodriais atspalviais, sąlyginai ilgai išliekančiomis spalvomis ir tiesiog maloniais pojūčiais dėvint dažus. Turimas "Vibe Tribe" kolekcijos atspalvis "Painted Sunset" kalba pats už save - pavadinimas apibūdina atspalvį labai puikiai, sodri ir jaudinanti raudona spalva, savyje turinti apelsino spalvos pigmento. Atspalvis idealiai tinka atostogoms, naujoms patirtims ir spontaniškam gyvenimo tarpsniui. Ko gero nė nerekia minėti nuostabios pigmentacijos, lengvo dengimosi ir malonaus jausmo aplikavus dažus. Tiesa, priemonė nėra matinė, tad lūpos nelieka išsausėjusios ar suskilinėjusios.

Kitas, kur kas įdomesnis produktas - kreminės gelio konsistencijos veido bazė "Cream Colour Base", turinti tarnauti kaip lengvas blizgus šydas. Turimas atspalvis "Yellow Topaz". Kremas neturi jokio aštraus kvapo, šį reikėtų tepti pirštais arba tam skirtu makiažo šepetėliu. Priemonė primena kietesnės konsistencijos kreminius skaistalus, kuriems paskirstyti reikia laiko, kantrybės ir tarp pirštų sukuriamos šilumos. Pakuotėje esanti priemonė atrodo stipriai pigmentuota, tačiau paskirsčius šią ant skruostų ar kitų norimų pabrėžti zonų pigmentas išsisklaido, palikdamas lengvą švytėjimo šydą. Nepaisant to, kad galbūt iš pažiūros priemonėje galima įžvelgti stambesnių blizgių dalelių, ant odos šių nesimato, veidas įgauna lengvą ir subtilų spindesį. Dėl savo gelinės tekstūros priemonė ideali keliaujant, mat tikrai nesubyrės ir nesutrupės, taip pat produktas palengvina kelionių lėktuvu sunkumus. Tokios paskirties priemonę galima drąsiai naudoti nenaudojant kreminių ar skystų pudrų ar makiažo pagrindų, natūralaus atspalvio veido odai priemonė suteiks sveiką gyvybingą spindesį. Kaip ir daugeliui kreminių produktų, šiam ypatingai svarbi aplikavimo ir naudojimo higiena, mat priemonė visuomet gauna tiesioginį sąlytį su bakterijoms palankiais objektais - makiažo šepetėliais ir pirštais. Dėl šios priežasties ypatingai svarbu atkreipti dėmesį į bendrą naudojimosi higieną.

Nuoširdžiai rekomenduoju aplankyti MAC stendus ir pasigrožėti "Vibe Tribe" dizainu bei turimais atspalviais. Taip pat jau greitai bus galima apžiūrėti ypatingai spalvingą "Chrischang" kolekciją, žadančią daug ekspresyvių atspalvių. Tuo tarpu "Vibe Tribe" tinkama visoms, kurios nemėgsta didelių eksperimentų ir ieško saugios investicijos vasariniam įvaizdžiui sukurti.  Spalvos puikiai pritaikytos saulėtoms atostogoms egzotiškame paplūdimyje ir dar vienam saulės pliūpsniui.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite