5.6.16

PUPA "Super Unguent" Įdegį skatinančio kremo apžvalga

PUPA "Super Unguent" įdegį skatinantis kremas - priemonė, kuriai alternatyvų surasti tiesiog nepavyktų. Tai - multifunkcinis intensyvaus įdegio kremas skirtas greitam, ryškiam ir auksiniam įdegiui. Produktas aprašomas kaip skatinantis melanino gamybą, mat priemonėje naudojama unikali "Melastin Tech" technologija, taip pat teigiama, jog įdegis išsilaikys ilgiau ir ant odos atsiras kur kas geriau. Kremas maitina, drėkina ir minkština odą, taip pat apsaugo šią nuo išsausėjimo. Priemonė turi stebuklingą kvapą, kuriuo norisi apsigaubti kiekvieną mielą dieną nepaisant nuo saulės vonių intensyvumo. Kremas tiesiog nepamainomas turint sausėti linkusią odą, o taip pat idealiai tinka naudoti kaip lūpų balzamas.

Multifunkcinė priemonė aprašoma tinkama naudoti net kaip plaukų kaukė prieš plaukų plovimą šampūnu. Tokiu būdu plaukai tampa minkštesni ir stipresni, taip pat priemonė apsaugo plaukus nuo druskų. Tai - ypatingai svarbus niuansas mėgaujantis saulės ir baseino malonumais.

Produktas labai puikiai maitina išsausėjusią ar nualintą kūno odą, vos po pirmosios aplikacijos galima matyti jog oda tampa minkštesnė, švelnesnė. Neturint ypatingai didelių problemų su nuolat sausėjančia kūno oda priemonę naudoti pakanka vos vieną kartą tam, kad oda atsistatytų ir atgautų įprastą elastingumą.

Kad ir kaip norėtųsi, aprašytasis produktas nėra skirtas apsaugoti odą nuo žalingų saulės spindulių, tad išėjus į atviras erdves šalia jo būtina naudoti SPF filtrus turinčią priemonę. Tai - ko gero vienintelis minusas, kurį būtų galima išskirti.

Ar rekomenduoju? Visapusiškai taip. Produktu mėgausis visi šeimos nariai, viena pakuotė galės atstoti ne tik įprastinį kūno kremą, bet ir įdegio skatintoją, lūpų balzamą ir plaukų kaukę.  200ml talpos kaina 25,00 € gali pasirodyti kiek aukštoka, tačia turint omenyje, jog ši atstoja kone keturis skirtingus produktus ir gali būti naudojama visų šeimos narių - atsiperka su kaupu.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite