2.6.16

SVR Laboratories "Hydracid C20" fluido apžvalga

Laikas grįžti prie dermatologinės kosmetikos ir tai, ką šiuo metu galima rasti mūsų vaistinėse grožiui puoselėti. Vienas geriausiai atpažįstamų vaistinės prekinių ženklų - "SVR Laboratories", skaičuojantis nebe pirmus metus Lietuvos rinkoje ir turintis atskirą patikimų gerbėjų ratą.

Šį kartą apžvelgiamas SVR Laboratories "Hydracid C20" veido fluidas su vitaminu C. Produktas pateikiamas įprastoje dermatologinės kosmetikos pakuotėje, pastarosios dizainas niekuo neišsiskiria, tad renkantis vaistinėje esančias priemones galima fokusuotis į priemonių veiksmingumą bei pagrindines funkcijas, o ne į dailius buteliukus.

Produktas asmeninėje grožio lentynoje atsidūrė toli gražu ne per atsitiktinumą. Gavus išmėginti porą priemonės mėginukų supratau, jog būtent tokios priemonės trūko mano grožio rutinoje. Ryškios apelsino spalvos emulsija ant veido pasiskirsto labai maloniai ir skalsiai, oda lieka padengta ypatingai turtingu kremo sluoksniu. Priemonė į gilesnį odos audinį patenka pakankamai greitai, tad veidas nelieka apsunkintas. Dėl suteikiamo malonaus efekto priemonė taip pat puikiai tarnauja kaip kokybiškas ir universalus makiažo pagrindas, mat ant odos sukuriamas barjeras tarp porų ir makiažo.

Produktas visiškai nekemša porų, tinkamas dienos metu, nes turi apsauginį UV filtrą, taip pat informacinis lapelis teigia priemonę tinkant naudoti nakčiai kartu su kitais veido produktais. Fluidas neturi jokio kvapo, lengvai įsigeria, oda tampa ypatingai minkšta ir švelni, tačiau kartu neapsunkinta.

Kaip žinia, Vitaminas C laikomas antioksidantu, skatinančiu senėjimo procesus, tad tokios sudėties priemonės itin vertinamos vyresnio amžiaus moterų, ieškančių stangrinančių produktų. Fluidas taip pat padeda išsaugoti odos skastumą ir lygumą, tačiau norint pamatyti rezultatus teks apsišarvuoti kantrybe ne tik laiko atžvilgiu, bet ir minimizuojant kitų priemonių naudojimą. Fluidas pripildytas net 20% Vitamino C, tad tokia koncentracija iš tiesų puiki išeitis norint apsaugoti odą nuo kenksmingo aplinkos poveikio.

Ar rekomenduoju? Visapusiškai taip. Nors priemonė aprašyta kaip priešraukšlinė ir raukšles mažinanti, produktu džiaugtis gali įvairaus amžiaus merginos, norinčios sveikai švytinčios ir stangrios odos. Šiuo atveju didelė Vitamino C koncentracija tikrai nepakenks jokiai amžiaus grupei.

Standartinės 30ml talpos fluido pakuotės kaina 39,00 € (dažnai yra taikomos nuolaidos), įsigyti galima didžiosiose Lietuvos vaistinėse, taip pat internetinėse vaistinių puslapiuose, čia.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite