26.9.16

BABE "Vitance Anti-Ox" serumo apžvalga


Šį kartą apžvelgiamas iki šiol negirdėto BABE prekinio ženklo produktas, veido serumas iš Vitance Anti-Ox linijos. BABE  Vitance Anti-Ox veido priežiūros linija padeda atkurti dėl kasdieninio oksidacinio streso prarastą odos gyvybingumą. BABE  Vitance Anti-Ox, kaip teigia pats gamintojas, yra pirmoji Lietuvoje detoksikuojanti veido priežiūros linija. Inovatyvi dermokosmetika padeda išvengti ankstyvo odos senėjimo požymių. Jos sudėtyje esantis detoksikuojantis kompleksas alyvuogių, vynuogių, pomidorų, žaliosios arbatos ir kviečių hidrolizatai) kovoja su ankstyvu odos senėjimu, kurį sukelia oksidacinis stresas, užterštas oras, rūkymas, alkoholis, alinančios dietos ar saulės spinduliai. Liposominė technologija užtikrina aukštą veikliųjų medžiagų bioprieinamumą. VITANCE ANTI – OX linijos produktai be parabenų,  sintetinių dažiklių, mineralinių aliejų. Dermatoligiškai ir oftolmoogiškai patikrinti. Tinka visiems odos tipams.

Serumas pasižymi labai lengva, vandens pagrindu sukurta konsistencija, priemonė puikiai draugauja su didžiaja dalimi kitų veido priežiūros priemonių, lengvai susigeria į odą, nepalieka šios apsunkintos, taip pat nekemša porų. Produktas pateikiamas prabangiame balto stiklo buteliuke su pipete, padėsiančia dozuoti kasdienį produkto kiekį. Kad ir kaip bebūtų, už kainą, kurią teks sumokėti už produktą, norėtųsi naudoti kiek kokybiškesnę ir lengvai priemonę paskirstančią pipetę - pastaroji sunkiai skirsto produktą, tad pats aplikavimo ritualas nėra labai lengvas ar malonus. Ir visgi, reikėtų pripažinti, jog toks serumo naudojimo būdas kur kas higieniškesnis nei daugelis turimų kremo aplikavimo būdų, kuomet antioksidantai, esantys priemonėje turi tiesioginį sąryšį su deguonimi.

Produktas neturi stipraus parfumuoto kvapo, serumas turi vos jaučiamą lengvą aromatą, kuris už poros sekundžių dingsta. Naudojant produktą nesijaučia didelių ar akivaizdžių pokyčių, tačiau naudojant priemonę ilgesnį laiką įmanoma išgauti tinkantį ir reikiamą individualiems odos poreikiams rezultatą. Priemonė idealiai tinka kiek brandesnei, savo spindesį ir elastingumą praradusiai odai, taip pat riebiai ir mišriai odai, mat sudėtyje esantys antioksidantai gali padėti kovojant su odos blizgesiu ar naujų spuogelių atsiradimu.

Ar rekomenduoju? Taip, jei domitės dermokosmetika bei odos priežiūros priemonėmis, parduodamomis vaistinėse, BABE prekinis ženklas turėtų būti itin aktualus bei vertas didelio dėmesio. Aprašyto 30ml talpos serumo kaina apie 31eur, vienos pakuotės turėtų pakakti dviems - trims mėnesiams.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite