14.9.16

Maybelline "VIVID Matte Liquid" lūpų dažų apžvalva

Maybelline šį rudenį pasitinka su krūva kosmetinių naujienų, viena jų - matiniai skysti lūpų dažai, be kurių, ko gero, neapsieina nė vienas dekoratyvine kosmetika prekiaujantis ženklas. Akivaizdu, jog esant dideliam pasirinkimui ypatingai didelis dėmesys krenta į priemonės kokybę bei atspalvių pasirinkimą, tad šį kartą, nagrinėjant matinių skystų lūpų dažų konceptą norisi aukščiausios kokybės net iš masinei rinkai skirtų prekinių ženklų, tokių kaip Maybelline New York.

Lietuvos kosmetikos lentynoms siūlomi aštuoni Color Sensational Vivid Matte dažų atspalviai - nuo lengvų kreminių, tinkančių kasdienai, iki intensyvių ir ekstravagantiškų, puikiai papuošiančių ypatingos progos metu. Apžvalgoje pavaizduoti du atspalviai: kreminis 50 Nude Thrill ir avietinis 30 Fuchsia Ecstasy.

Tenka sutikti, jog minėtosios dažų savybės iš tiesų akivaizdžios - dažai be galo minkšti ir lengvai aplikuojasi, produktas pasižymi puikia pigmentacija, tad vieno potėpio pakanka norint išgauti intensyvią ir užtikrintą atspalvį, o formulė nėra ypatingai stipriai sausinanti lūpas. Vertėtų paminėti ir tai, kad dažai turi labai malonų gėlinį kvapą, kuris išgaruoja jau per pirmąsias minutes, tačiau maloniai nuteikia atsukus pakuotę. Kalbant apie pakuotę - nors pastarosios dizainas neturėtų būti didelis privalumas renkantis naują kosmetinį produktą, visgi buteliukas labai dailios formos, pagamintas iš tvirto plastiko ir tikrai neužimantis ypatingai daug vietos kosmetinėje.

Kad ir kaip bebūtų, kaip ir bet kurie kiti matiniai lūpų dažai, pastarieji lūpų tikrai nepuoselėja ir nemaitina, tad naudojant dažus ilgesnį laiką galima pastebėti lūpų skilinėjimą ar sausėjimą. Taip pat reikėtų aptarti dažų išsilaikymą - būtent dėl lengvo kreminio aplikavimo dažai pakankamai lengvai nusivalgo, subėga ir tiesiog pranyksta dienos metu, tad pastaruosius rekomenduotina iš naujo aplikuoti jau už poros valandų nuo pirmojo aplikavimo. Kaip visuomet, šiai problemai spręsti galima pasitelkti seną triuką naudojant sausą birią pudrą ir vienkartinio rankšluosčio skiautę, o taip pat situaciją pagerintų lūpų kontūro (lūpų pieštuko) naudojimas, kuris užtvirtintų aiškų pagrindą dažui bei jo sukibimui.

Ar dažai verti dėmesio? Tikrai taip, atspalvių pasirinkimas puikiai atspindi naujausias dekoratyvinės kosmetikos madas, o atitinkama ir protinga dažų kaina (Apie 7 eur) leis mėgautis karščiausiomis dekoratyvinės kosmetikos mados naujovėmis neatidavus paskutinių santaupų.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite