30.4.16

Kas liko už tinklaraščio ribų | Asmeniškumai

Šią savaitę tebuvo pora su grožio industrija susijusių renginių, tad įrašas bus kaip niekuomet trumpas, tačiau tikrai ne nuobodus.

Pagrindine komplikuotos tinklaraščio veiklos priežastimi, be abejonės, tapo paskutinio universitetinio kurso baigiamojo darbo rašymas ir ant kulnų lipantys terminai. Juokauju, jog paskutinės savaitės universitete tapo pačiu didžiausiu išbandymu bei egzistencijos svarstymo laikotarpiu. Tačiau pasibaigus šiems vargams ir pagaliau laikant diplomą savose rankose pažadu apie savo patirtį pasidalinti su skaitytojais ir potencialiais universiteto studentais. Kad ir kaip bebūtų, išvargusį studentišką veidelį pastarosiomis dienomis dažniausiai buvo galima sutikti Mokslinės Komunikacijos ir Informacijos Centre. Patikėkite, tas veidelis tikrai nešvyti sveiku švytėjimu, kokiu švyti instagram profilio nuotraukose. 

Teko susipažinti su užupio kampelyje įsikūrusia Vaisine, prieš daugelį metų buvusia Vaistine. Ši alternatyvi sveikos gyvensenos propoguotoja savo klientams siūlo skanaus, tačiau sveikatai nekenksmingo maisto alternatyvas - kavą keisti šviežiai spaustomis sultimis ir arbatomis iš vaisių. Ir nors kasdieniame gyvenimo ritme minėtą gyvenimo būdą pritaikyti pakankamai sudėtinga, visgi trumpus pasilepinimus galima pakeisti naudingais sveikatai.

Makeup2go - savo lokaciją pakeitusi makiažo kursų mokykla iš Šv. Stepono gatvės persikraustė į Pamėnkalnio g. 3 (Vilnius). Čia jūsų lauks ne tik profesionalios vizažo specialistės, bet ir kokybiški bei naudingi makiažo sau kursai. Ir nors studijos pavadinimas leidžia daryti prielaidas, jog čia galima "užsukti" pasidaryti makiažo, visgi į tokį teks užsirašyti iš anksto - specialistės dažniausiai labai užsiėmusios ir laiko jums gali tiesiog nesurasti. Čia dirbančios vizažistės dėmesį kreipia ne tik į galutinį vaizdą, gaunamą po dekoratyvinės kosmetikos naudojimo, bet ir bendrą odos būklės svarbą. Jei neprižiūrite savęs ir nesirūpinate savo oda - gausite didelį priekaištų pliūpsnį ne tik iš manęs, bet ir iš šių profesionalių. Natūraliai švytinti ir sveika oda - mūsų pačių kantrybės ir kasdienių pasirinkimų rezultatas.

Bioderma šią savaitę pristatė naują produktą mišriai ir riebiai veido odai Sébium Mat Control. Priemonė neabejotinai taps vienu populiariausiu Bioderma prekinio ženklo produktu ir nesunkiai išstums prieš tai buvusį Sebium drėkinamąjį kremą mišriai odai. Kremas ne tik puikiai drėkina, bet ir suteikia odai matinį efektą, kuris turi įtakos kreminės pudros aplikavimui bei odos blizgesio reguliavimui dienos metu.

Kita savaitė nusimato nepaprastai darbinga - laukia konceptualios "Coca Cola" parduotuvės atidarymas, Bioderma tyrimų pristatymas, "Rhom Rhom" atidarymas, "Salvatore Feragamo" avalynės pristatymas ir pusryčiai su Lancome prekinio ženklo atstovais. Vargu, ar visuose susitikimuose pavyks sudalyvauti dėl studentiškų vargų, tačiau visais įspūdžiais pažadu pasidalinti kitos savaitės "Kas liko už tinklaraščio ribų" įraše.

Bučkiai,
Uogintaitė

Artistry "Signature Color" akių šešėlių ir skaistalų apžvalga

Artistry - Amway tinklinio marketingo prekiniam ženkliu priklausanti dekoratyvinės ir kasdienės kosmetikos linija, apie kurią ne kartą teko skaityti tinklaraštyje Ypatingai didelę dozę pagyrų teko skirti odos priežiūros linijoms "Ideal Radiance" (kitas straipsnis čia ), taip pat nemažą pagarbą teko atiduoti ir naujausiai odos priežiūros linijai "Hydra V". Būtent pastarojo straipsnio metu teko išreikšti nepasitikėjimą šio prekinio ženklo parduodama dekoratyvine kosmetika. Dėl šios priežasties į dekoratyviosios kosmetikos lentynėlę norėjosi pažiūrėti atidžiau - galbūt kai kurie faktoriai dėl tam tikrų priežasčių tapo mažiau matomi ir tiesiog nublanko prieš odos priežiūros priemones.

Šį kartą tenka apžvelgti naujausios dekoratyvinės kosmetikos kolekcijos priemones iš "Signature Color" linijos. Liniją sudaro akių šešėlių kvartetas, skaistalai ir akių pieštukas. Įdomu tai, jog kolekcija pristatoma nestandartiškai - šioje esanti plastikinė dėžutė parduodama atskirai, tačiau yra universali bet kuriam produktui, tad tinka tiek šešėliams, tiek skaistalams. Tokiu būdu sutaupoma ne tik papildoma vieta kosmetinėje, bet ir nemaža pinigų suma.

Akių šešėlius galima pasirinkti iš penkių skirtingų kvartetų variantų (apžvalgoje aprašomas - Spice Bronze variantas). Tuo tarpu skaistalai turi net šešis atspalvius (turimas atspalvis - Soft Rose).

"Signature Color" Akių šešėlių komplektacija sukurta genialiai - kiekviename kvartete galima atrasti tarpusavyje puikiai derančias spalvas, produktas patiks visoms natūralesnį ar standartinį šventinį makiažą mėgstančioms grožio aistruolėms, su bet kuriuo iš produktų puikiai pavyks išgauti ryškesnį ar ne tokį ryškų dūminį makiažą, mat kvartetas sudarytas iš šviesą atspindinčios šviesios perlamutrinės spalvos, pereinamojo neutralaus atspalvio, gyvinančio ir pagrindinį elementą suteikiančio dramatiško atspalvio ir užbaigimui bei šešėliavimui reikalingo tamsaus šešėlio. Turima Spice Bronze paletė nepaprastai gražiai derinasi prie bet kokios spalvos akių, gerai žiūrisi tiek dienos metu, kuomet norisi neutralaus, tačiau tuo pačiu metu efektyvaus makiažo, tiek vakare, kuomet galima dėvėti ryškesnes ir tamsesnes spalvas - viskas priklauso nuo makiaže naudojamų proporcijų bei šviesios ir tamsios spalvos balanso. Spalvos puikiai pigmentuotos, lengvai sklaidosi, o taip pat puikiai išsilaiko dienos metu be šešėlių pagrindo.

"Signature Color" Skaistalai - ne mažiau nustebinęs produktas. Priemonė lengvai tepasi, sklaidyti šią taip pat nėra sudėtinga. Atspalviai tokie neutralūs, jog šių padauginti ko gero nepavyktų. Ir nors pigmentacija atrodo stipri, aplikuojant produktą ant odos itin didelio pigmento ši nepalieka. Tai - ypatingai svarbu dažantis prieblandoje ar po dirbtiniu apšvietimu. Skaistaluose yra šiltos auksinės spalvos žėručių, kuri suteikia veidui ir visam makiažui gaivumo. Priemonės kokybei priekaištų nėra, tačiau didelį nusivylimą kelia daug vietos užimantis įpakavimas ir sąlyginai mažas kiekis produkto (tik 3g.). Ir nors didesnis skaistalų kiekis nėra reikalingas, mat pastarieji naudojasi skalsiai ir taupiai, visgi nešiotis tokius kosmetinėje būtų tiesiog pražūtis. Kita vertus - pakuotė labai dailiai žiūrisi ant kosmetinio stalelio.

Šio pavasario "Signature Color" kolekcija iš tiesų įspūdinga ir universali bei tinkanti ne tik šiam pavasariui, bet ir bet kuriam kitam metų laikui. Laikui nepavaldžios spalvos, dailus (nors nebūtinai ekonomiškas) įpakavimas ir stebinanti kokybė.

26.4.16

Mišrios ir riebios odos poreikiams patenkinti – unikalus Bioderma sprendimas

Odos blizgesys, greitai „nubėgantis makiažas“, tam tikrose zonose išsausėjusi oda – tai mišrios, riebios odos požymiai. Kaip tokią odą suvaldyti ir atrasti balansą tarp odos matiškumo ir jos drėkinimo? Dažnai tai tampa tikru iššūkiu moteriai, trokštančiai džiaugtis lygia ir sveikai spindinčia aksominės išvaizdos oda. 

Pagrindinė odos blizgėjimo priežastis slypi odos biologijoje. Jau biologiškai yra nulemta, kad riebi oda pasižymi padidėjusiu odos riebalų išsiskyrimu ir pakitusia jų sudėtimi. Šiuos procesus skatina hormonų disbalansas organizme, dėl kurio sutrinka riebalinių liaukų veikla. Sebumo perteklius suteikia odai blizgėjimą, kuris ypač matomas T-zonoje: kakta, nosis, smakras. Nors hormonų pokyčiai yra esminis kriterijus, sąlygojantis didesnę odos riebalų gamybą, tačiau prakaitas, stresas, nesubalansuota mityba ir per dieną patiriami „iššūkiai“ tokie kaip užterštumas, saulė, vėjas, nepalankios oro sąlygos taip pat gali skatinti riebalinių liaukų aktyvumą ir tuo pačiu blizgėjimą.
Tačiau ką daryti, jeigu vienose zonose oda blizga, o kitose – yra išsausėjusi? Dažnai moterys šioms odos problemoms spręsti kombinuoja skirtingas odos priežiūros priemones: vienomis bando drėkinti, o kitomis – suvaldyti odos blizgesį. Įkvėpta odos biologijos ir suprasdama moterų poreikius, Bioderma sukūrė unikalų sprendimą mišriai, riebiai odai, užtikrinantį idealų balansą tarp odos drėkinimo ir matinio efekto

Dermatologijos laboratorija Bioderma, kuri biologiškai saugo mūsų odos sveikatą ir grožį, sukūrė unikalią priemonę, besirūpinančią mišrios ar į riebumą linkusios odos poreikiais. Tai kremas Sébium Mat Control, kuris veikia kaip išmanioji odos priežiūros priemonė – blizgančias zonas matizuoja, išsausėjusias vietas sudrėkina. 

Kasdienis drėkinantis kremas pasižymi unikalia „Matt&Smooth“ Technologija, dėl kurios rezultatai yra matomi iš karto ir išlieka ilgam. Kremo sudėtyje esančios šviesą išsklaidančios mikrodalelės ir intensyviai drėkinantys komponentai užtikrina puikų balansą tarp ilgalaikio odos drėkinimo ir visą dieną išliekančio matinio efekto.

Greitas efektyvumas: dėka naujausios kartos odos išvaizdą puoselėjančios kremo tekstūros oda akimirksiu sudrėkinama, iš karto neutralizuojamas odos blizgesys, ji tampa matinė ir lygesnė. Ilgalaikis efektyvumas: cinko gliukonatas ir Vitaminas B6 biologiškai reguliuoja odos riebalų išsiskyrimą, keratolitinį poveikį turinti salicilio rūgštis lygina odą, pašalina negyvas odos ląsteles ir slopina hiperkeratinizaciją. Kremas sutraukia išsiplėtusias poras ir saugo nuo spuogų atsiradimo. 

Sébium Mat Control sudėtyje esantis išskirtinis patentuotas Fluidactiv® kompleksas biologiškai reguliuoja odos riebalų sudėtį, tokiu būdu apsaugodamas poras nuo užsikimšimo ir neleisdamas formuotis inkštirams. Oda tampa atsparesnė, pagražėja jos išvaizda. Lengva ir itin švelni kremo tekstūra greitai susigeria, nepalieka riebios plėvelės, oda akimirksniu sudrėkinama ir atgauna komfortą.
                                                                                                   (Nuotraukos: Alfa.lt)

24.4.16

Balandžio mylimiausieji | 2016

Balandžio pabaiga byloja, jog laikas reflektuoti kosmetines grožio paieškas bei pristatyti tai, ką balandžio mėnesio metu pamėgau labiausiai. Mėnuo pasižymėjo ypatingu kiekiu renginių, susitikimų, darbų ir kitų įdomių projektų, tačiau kasdien norėjosi labiau investuoti ne į spalvotą kosmetiką, o į odos būklės gerinimą, tad mėnesio mylimiausiuose dekoratyvinės kosmetikos itin mažai.

ANNY nagų lakai - neabejotinai mylimiausi nepriklausomai nuo metų laiko, amžiaus cenzo ar nuotaikų kaitos. Būtent ANYY nagų lakais noris puoštis kiekvieną dieną. Ir visgi, pati atidžiai rūpintis nagų daile neturėjau laiko, tad rankas visą mėnesį puošė juoda spalva, o šiai paskutinėmis savaitėmis talkino žaismingas lakas, turintis ypatingą kiekį blizgučių. Toks manikiūras lengvai pritaikomas prie bet kokio įvaizdžio ir tinka bet kokiu gyvenimo atveju. Blizgučiai sunkiai nusivalo, tad ant nago plokštelės taip pat išsilaiko labai ilgai. 

Beyond kreminė kempinėlė - azijietiškas grožio stebuklas, atsivežtas iš Pietų Korėjos. Ir nors maniškė dėžutė nėra tokia daili kaip nuotraukoje (čia - riboto leidimo kolaboracija su viena garsių Korėjos iliustratorių). Produktą pradėjau naudoti dar 2015 gruodį, tačiau šis į pabaigą eina tik dabar. Vienoje kempinėlėje yra 15gr. kremo. Akivaizdu, jog kreminių kempinėlių koncepcija yra geniali, o šiai visiškai pasibaigus ją bus galima nesunkiai pripildyti kitu mėgstamu maskuojamuoju produktu.

Pupa Vamp Definition Liner - favoritu išlieka ir balandžio mėnesį. Dažnai mano veidą matantys žmonės patvirtins, akių pravedimas tapo standartiniu mano makiažo įvaidžiu pastaruosius porą mėnesių. Ir nors šis neretai būna ypatingai dramatiškas, šio energiją balansuoja tai, jog daugiau ryškių makiažo priemonių pastaraisiais mėnesiais naudoti nebuvo kada (ir nors progų buvo tikrai ypatingai daug, laiko trūkumas ir itin aktyvus gyvenimo tempas ribojo bet kokias dekoratyvinės kosmetikos fantazijas). Šį mėnesį teko išmėginti ypatingai didelį kiekį skirtingų akių dailės plunksnelių, tačiau Pupa sugebėjo išsaugoti savo poziciją.

Tom Ford Black Orchid kvepalai - kvapas, kurio iki šiol ant savęs negalėjau nė įsivaizduoti. Pastarasis neretai sukeldavo galvos skausmą, pykinimą ir bendrą savijautos pablogėjimą. Ko gero ilgiau nei įprastai užsibuvęs žiemos oras ir pavasario laukimas privertė dar kartą perversti žieminių kvepalų katalogą. Kvepalus įsigijau Pelenės parodoje iš keistos salelės, kurioje šiuos pardavėjai pilstė į kitokią tarą. Padarysiu visa, kad apžvalgą apie pilstomus kvepalus galėtumėte išvysti dar šį pavasarį, mat pilstomų kvepalų koncepcija iki šiol išlieka apgaubta nežinios šydo. 

Skincode Revitalizing Eye Contour Cream - paakių odai skirtas odą atstatantis kremas. Paakių oda pradėjau rūpintis jau dvidešimties ir vis dar esu įsitikinusi, jog nuolatinis odos puoselėjimas ir tinamų produktų naudojimas gali padėti šią išlaikyti jauną ir gyvybingą. Kremas labai lengvas, tačiau koncentruotas. Kaip ir visa Skincode produkcija neturi papildomų kvapiklių, tad kvepia taip, kaip turėtų kvepėti kremas iš vaistinės. Jei priemonė tinka porą darbų dirbančiai, bakalaurinį darbą rašančiai ir Muay Thai kovose dalyvaujančiai merginai - geresnio įvertinimo surasti nė nepavyktų - po nakties paakių oda vis dar atrodo taip, kaip turėtų atrodyti normalaus žmogaus paakiai. 

Rituals Himalaya Wisdom - šveičiamoji druska su aliejais - nepaprastai atpalaiduojantis ir raminantis vonios džiaugsmų produktas. Pastarasis mano gyvenime atsirado dar prieš gerus metus, tačiau nepaprastai gaivinantis ir atpalaiduojantis (tačiau tuo pat metu ir energizuojantis) aromatas šį leido pamilti iš pirmo panaudojimo. Ir nors bandžiau priemonę taupyti, visgi gaunamas rezultatas buvo toks nuostabus, jog taupyti šią nustojau. Priemonė ideali visoms skubančioms ir tinginčioms naudoti porą skirtingos paskirties produktų, tačiau norinčioms išlaikyti savo odą puikioje kondicijoje. Šveitiklis nepaprastai gerai nušveičia negyvąsias ląsteles, tuo pačiu masažuoja kūno orą ir skatina kraujo cirkuliaciją. Priemonėje esantys aliejai odą padengia turtingu aliejaus sluoksniu, tad išlipus iš vinios nereikia naudoti jokios maitinančios ar drėkinančios priemonės. Kvapas ant odos išlieka beveik visą dieną, o dėvint miegojimo drabužius šie kvepia iki pirmo skalbimo. Jei būtų šiuo kvapu kvepiantys kvepalai - tapčiau pačia ištikimiausia šių gerbėja. 

Kiehl's Midnight Recovery - koncentratas, kurį pamilo visos grožio aistruolės visame pasaulyje. Tai buvo priemonė, kurią iš šio prekinio ženklo asortimento išmėginti norėjau labiausiai. Produktas - ideali regeneruojanti naktinė odos priežiūros priemonė. Ir nors pastarasis savo veikimu (ir net kvapu!!) stipriai primena L'Oreal Skin Balancing Oil, kaip ir galima įtarti, vertas kur kas didesnio dėmesio. Ir nors priemone labiausiai džiaugsis sausesnę odą turinčios merginos, net riebesnei odai pora aliejaus lašų sluoksniuojant odos priežiūros priemones tikrai nepamaišys. Pastarasis koncentratas tapo neatsiejama kasdienių vakaro ritualų dalimi. 

Skincode Cellular Power - koncentratas (serumas), savo išvaizda primenantis Kiehl's koncentratą. Tiesa, manyti, jog produktai yra panašūs ar veikia panašiu principu būtų tiesiog pražūtinga, o vienintelis priemones jungiantis faktorius - sodriai mėlynas stiklinis buteliukas ir koncentrato pavadinimas. Skincode koncentratas nė kiek neprimena aliejaus, šiame kaip ir kitose Skincode priemonėse nėra jokių kvapiklių, produktas greičiau primena vandenį ar toniką nei aliejų. Produktas greičiau atlieka serumo funkciją, tinkamas kiek brandesnei odai, kuomet reikalingas odos stangrinimas. Tinkamas naudoti norint paskaistinti spalvą bei palaikyti sveiką odą. Produktas vertas kiekvieno cento ir didelio visų, ieškančių kokybiškų ir veiksmingų odos būklę gerinančių priemonių dėmesio. Apie serumą, kaip ir kitus Skincode produktus, sužinosite gegužės mėnes, mat išsamioms apžvalgoms parašyti reikia ne tik mano, bet ir jūsų laiko, o straipsnius pažadu ilgus ir išsamius. 

Skincode Intensive Moisturising Emulsion - priemonė, tinakama naudoti kaip drėkinamasis kremas (turint ypač riebią veido odą), taip pat tinkama sluoksniuojant odos priemonės. Po gyvenimo Azijoje į gyvenimą atėjo suvokimas, jog vienu kremo buteliuku jokių rezultatų pasiekti nepavyks, tad ko gero juoktumėtės susiėmusios už pilvo sužinojusios,kiek skirtingų produktų tenka kombinuoti kiekvieną mielą dieną. Tačiau tinkamai šiuos subalansavus iš tiesų galima pasiekti puikių rezultatų. 

Skincode Pore Refining - poras sutraukianti kaukė - dar vienas šio mėnesio atradimas. Kadangi pastaraisiais mėnesiais teko balansuoti ties odos sausėjimu bei šerpetojimu turint riebaluotis linkusią mišriai riebią veido odą, sausinančias priemones teko rinktis itin atsargiai ir atsakingai. Produktas sėkmingai normalizuoja riebalų išsiskyrimą ir sugrąžina odos balansą. Kaip ir visuomet, priemonė efektyviausia bus naudojant kitas odos atstatymą žadančias priemones.

Tamagohada "Mild Peeling Lotion" tonikas
- vienas didižiausią meilę pelniusių azijietiškų stebuklų. Be šio toniko neįsivaizduoju nė vieno savo ryto ar vakaro, kiekviena odos puoselėjimo rutina privalo prasidėti odos drėkinimu ir paruošimu kitoms priemonėms, tad pastarasis tonikas atlieka itin svarbų veiksmą visoje odos priežiūros rutinoje.

SVR Physiopure prausimosi gelis
- vis dar išlieka mylimiausiųjų gretose. Kadangi iš prausiklio reikalauju ne tiek jau daug - prausti nešvarumus, nedirginti odos, nesuteikti šiai tempimo pojūčio ir maloniai nuteikti dienos darbams (arba poilsiui) pastaroji priemonė išpildo visus prausikliui keliamus lūkesčius. Ir visgi, ko gero trečią mėnesį šio mylimiausiuose išvysti nepavyks, produkto trečiam naudojimo mėnesiui tiesiog nepakaks.

Akivaizdu, jog balandžio mėnuo buvo itin turtingas odą puoselėjančiomis, o ne trūkumus maskuojančiomis priemonėmis. Būtent vidine odos ir viso organizmo būkle rūpintis yra svarbiausia. Makiažas kur kas gražiau atrodys ant išpuoselėtos ir sveikos odos.

Linkiu gegužę ir vasarą pasitikti kaip įmanoma sveikesne oda ir stipriu organizmu!

Bučkis,
Uogintaitė

23.4.16

Pupa "Vamp Professional" akių plunksnelės apžvalga

 Renkantis akių kontūro priemonę ypatingai svarbu įvertinti ne tik produkto kokybę, bet ir savo makiažo aplikacijos sugebėjimus. Neretai prie produkto naudojimo sėkmės priklauso ne tik ko pigmentacija ir padengimas, bet ir mūsų asmeninė patirtis jį naudojant bei tinakamas jo pritaikymas asmeninėje veido dailėje. 

PUPA "Vamp Professional" skystas akių kontūras dar kartą priverčia įsitikinti šia tiesa - turint tinakmų įgūdžių brėžiant idealios formos liniją šis suteiks nepaprastą efektą ir akis pavers tokiomis, kokių visuomet troškote - ryškiomis, dramatiškomis ir verčiančiomis iš koto. Plunksnelė nepaprastai efektyviai atrodys prie bet kokio ryškesnio vakarinio makiažo, o mokant šia padengti mažesnį produkto kiekį dailiai ir egelantiškai atrodys dienos metu.

Priemonėje esantis pigmentas džiūsta pakankamai greitai, tad dirbant svarbu priemonę panaudoti tiklsiai ir greitai - laiko taisyti padarytas klaidas ir nukrypimus tikrai nebus. Pravedimą galima priskirti prie vandeniui ir prakaitui atsparių, trinant šį vandeniu ar sportuojant priemonė nenusivalys, teks panaudoti riebesnius makiažo valiklius ar aliejų.

Ir visgi, svarbiausia prieš perkant įvertinti, ar jūsų akių ryškinimo įgūdžiai pakankamai pažengę tam, kad galėtumėte nubrėžti tikslią liniją nesujudinusios rankų. Jei taip - produktas būtent jums.

22.4.16

Kas liko už tinklaraščio ribų | Asmeniškumai

Kaip visuomet, savaitės pabaigoje smagu apžvelgti svarbiausius tos savaitės įvykius, kurie dėl tam tikrų priežasčių nepateko į tinklaraščio turinį. Ši savaitė stipriai sukosi apie nagus, o tiksliau - nagų lakus.

Dar savaitės pradžioje pavyko pasidaryti naują manikiūrą, kuris pastaruoju metu labiausiai apibūdina gyvenimo būdą ir aplink esančius įvykius. Taip pat teko susipažinti su naujausia Rimowa lagaminų kolekcija bei suplanuoti artimiausią skrydį ir mintyse pradėti formuoti idealų lagamino turinį kelionei. Tiesa, pastarosios teks kiek palaukti - studentiškas invalidumo statusas dar kurį laiką pakankins galvą. 

Kuomet daugelis tinklaraštininkių gavo išankstinius siuntinius su Urban Decay kosmetika - man, kaip ir visoms kosmetikos mylėtojoms, teko graužti nagus iš pavydo ir laukti kosmetikos stendo atirdarymo. Pirmosiomis savaitėmis po šio atidarymo prie kosmetikos priemonių prieiti nebuvo įmanoma fiziškai - stendas buvo nuolatos apgultas didelio pulko žmonių, o pasirinkta stendo lokacija (Akropolio Douglas parduotuvė) yra itin nepatogus pardavimo taškas. Pagaliau pavyko išsirinkti šį tą sau. Įtariu, jog naujosios priemonės kartu keliaus į naujausią kelionių tašką!

Šį antradienį teko lankytis GREY restorane, kuriame AVON organizavo išankstinį susitikimą su dizaineriais Lilija Larionova ir Egidijumi Rainiu - kūrėjai labai greit pristatys savo naujausias kolekcijas. Buvo itin malonu ir smagu asmeniškai susipažinti su šiais žmonėmis ir pasmalsauti ne tik apie naujausią kolekciją, bet ir mados sampratą dabartiniame pasaulyje. Vis dar galvojate, jog lietuvaitės nemoka vertinti mados? Stipriai klystate.

Trečiadienį Private Label parfumerijos salone buvo pristatyta nauja kvepalų kolekcija, kurios pagrindiniais kūrybos objektais tapo keturios šalys - Stambulas, Roma, Singapūras ir Bali sala. Būtent Bali salai buvo skiriamas didžiausias dėmesys, mat šiai buvo skirti net du visiškai skirtingi aromatai. Visi kvapai - itin egzotiški ir unikalūs, puikiai tiksiantys toms, kurios kvepalų buteliuke ieško kur kas daugiau nei "skanaus kvapo". Kolekcija smalsauti traukė ne tik įprastiniu noru testuoti naujus kvapus, akivaizdu, jog asmeninis ryšys tarp Azijos šalių yra didelė priežastis, kodėl norisi apžvelgti visa, kas susiję su šiomis nepaprastomis pasaulio vietomis. Išduosiu didelę paslaptį - į šią salą nusimato kelionė ir man pačiai.

Ketvirtadienį teko lankytis Kosmadoje, kur buvo organizuojama SkinCode prekinio ženklo susitikimas. Renginio metu buvo galima artimiau susipažinti su prekyboje esančiomis priemonėmis, konsultuotis dėl savo odos būklės su profesionalais. Taip pat renginio metu buvo atliekami Express makiažai. Smagu tai, jog renginys buvo labai jaukus, o šio metu buvo galima jaustis it namuose. Šiam prekiniui ženklui jaučiu ne tik didelę pagarbą, bet ir asmeninę simpatiją, tad akivaizdu, jog būtent šio prekinio ženklo produkcija kartu su manimi gali apkeliauti pasaulį. Renginio metu taip pat pagaliau pavyko pamatyti įspūdingąjį Anny nagų lakų stendą. Patikėkite - tai, ką matote nuotraukoje - dar ne visas nagų lakų asortimentas. 

Šią savaitę kaip niekuomet norėjosi fiksuoti ne tik renginių akimirkas, bet ir nuostabaus Vilniaus senamiesčio vietas. Ir nors oras visai neprimena ateinančios vasaros (ar bent lengvo pavasario), orų kaita sutampa su asmeninėmis nuotaikomis. Audros ir uraganai - neatsiejama ne tik pasaulio ir gamtos, bet ir mūsų asmeninio gyvenimo dalis. O smagiausia tai, jog kiekviena audra, nepriklausomai nuo šios intensyvumo, ankščiau ar vėliau baigiasi.

Linkiu, kad jūsų audros atneštų dar didesnį saulės pliūpsnį šioms pasibaigus.

Bučkis,
Uogintaitė

21.4.16

Private Label pristatė "Olibere" kvepalų kolekciją

Trečiadienio vakarą rinktinių nišinių kvepalų salone "Private Label" vyko "Olibere" kvepalų pristatymo vakaras, leidęs pamiršti apie lietingą ir darganotą pavasatį. Vienam vakarui "Private Label" išskirtinių kvepalų salonas virto egzotiškąja Bali sala, sako unikalumu ir urbanizacijos nepaliesta gamta traukianti vis didesnį kiekį

Erdvę puošė tradiciniai baldai iš Indonezijos, egzotinės orchidėjos,  grojo Tolimųjų Rytų muzika. Vakaro svečiams pristatytas visiškai naujas parfumerijos prekinis ženklas Lietuvoje "Olibere Parfums". Savo kolekcijoje šie parfumerijos namai turi penkis kvapus dedikuotus tam tikram miestui ar kraštui- Stambulas, Roma, Singapūras. Net du kvapai skirti Bali salai tapo pagrindiniu vakaro akcentu. Bali salos atmosferą padėjo sukurti Bali Wood salonas bei retų rūšinių orchidėjų augintojai.

Private Label yra vienintelis salonas Lietuvoje, kuriame galima įsigyti "Olibere Parfums" aromatų.

Artistry "Hydra V" odos priežiūros linijos apžvalga

Nors apie "Hydra-V" odos priežiūros priemones didysis bumas praūžė dar 2015 metų rudenį, priemonių nepavyko išmėginti dėl atstumo tarp Lietuvos rinkos ir mano gyvenamosios vietos Pietų Korėjoje. Ir nors kai kurie Artistry produktai pagaminti Japonijoje, visgi Azijoje šių įsigyti nebuvo galimybės - teko laukti grįžimo į Europą. Grožio mugės "Pelenė" metu pavyko atrasti "Artistry" stendą, o už šio stovėjo nepaprastai graži, mamos amžiaus moteris. Moters entuziazmas ir nuoširdus pokalbis (fakto, jog esu tinklaraštininkė moteris nežinojo, ši su manimi bendravo kaip su paprasta potencialia pirkėja, tiesa, atrodančia itin studentiškai). Trumpai persimetusios pora žodžių, apžvelgusios tuo metu stende buvusį asortimentą sutarėme susitikti kitą kartą, kuomet ši galės skirti man daugiau laiko. Artistry atstovė pažadėjo odos būklės tyrimą, tad su nekantrumu teko laukti šios skambučio. 

Nuo mūsų susitikimo praėjus gerai savaitei skubu pasidalinti gauta informacija ir įspūdžiais iš turėto odos būklės nustatymo. Tyrimo metu paaiškėjo, jog mano turima oda - visiškai mišri, tačiau tuo pačiu šiai reikalingas nuolatinis drėkinimas ir puoselėjimas (mišrios odos simptomai). Taip pat susitikimo metu dar kartą įsitikinau tonikų svarba - po tyrimo galėjau išmėginti bet kuriuos norimus produktus - nuo odos prausimo ir valymo, kaukių, tonikų, losjonų bei dieninių kremų ir dekoratyvinės linijos. Prieš tepant kaukę atstovė į delnus įpylė dosnų toniko kiekį, likau kiek nustebusi, mat įprastai toniką buvau įpratusi naudoti po odos plovimo prieš veido kremą ir serumą. Paaiškėjo, jog įmonės nuomone losjoną/toniką būtina naudoti net prieš kaukę, mat tokiu būdu kaukė giliau įsiskverbia į odos audinius.

Kalbant apie tinklinio marketingo prekinius ženklus, į šiuos vis dar žiūriu nepatikliai, tačiau pastarųjų dviejų metų patirtis naudojant Artistry priemones nuo pigmentinių dėmių (tuos pačius produktus teko įsigyti net du kartus, nors įprastai esu linkusi smalsauti ir ieškoti naujų priemonių). Tad šį kartą dar prieš gerą mėnesį nutariau išmėginti Hydra-V linijos produktus, linijos pristatymas garsiai nuskambėjo viešoje erdvėje, tad vartotojiškas smalsumas nugalėjo - nutariau išmėgingi drėkinamąjį gelį "Refreshing Gel", kiek riebesnį kremą "Nourishing Gel Cream" ir serumą "Vital Skin Serum Concentrate".

Pagrindinė priemonių paskirtis - maksimalus odos drėkinimas, lengvas ir odos neapsunkinantis poveikis, odos paruošimas dekoratyvinės kosmetikos aplikacijai. Visi trys aprašomi produktai pasižymi tokiu pačiu, vos juntamu kvapu, kurį nesunkiai galima priskirti aukštesnės klasės priemonių kategorijai.

Priemonės ypatingai lengvos tekstūros, tinkančios net riebiausią veido odą turinčioms vartotojoms. Oda dienos metu kiek mažiau riebaluojasi ir blizga (be abejonės, tai stipriai priklauso ir nuo naudojamų kosmetikos priemonių).  Produktų išeiga reikalauja didesnių diskusijų - nors pristatymo metu teko išgirsti, jog produktai labai skalsūs ir vienos pakuotės pakanka metams, mano asmeninė patirtis (teko sunaudoti Ideal Radiance liniją net du kartus) rodo, jog produktai naudojasi kur kas greičiau, galbūt dozavimo klausimų pakanka ir itin mažo kiekio priemonės, visgi norint odai suteikti dosnesnį efektą rekomenduoju negailėti priemonės - man vienos linijos priemonių pakako dviems - trims mėnesiams produktus naudojant du kartus per dieną.

Šį kartą rekomendacijas norėčiau išreikšti ne tik konkretiems produktams, bet ir prekiniam ženklui - kadangi tinklinio marketingo kosmetika vis dar daugeliui kelia daug klausimų, tikiu, jog ši rekomendacija gali būti reikšminga. Artistry veido priežiūros priemonės vertos ypatingo dėmesio ir rekomendacijų, kol kas neteko išmėginti nė vieno netikusio ar nepatikusio produkto, dekoratyvinės kosmetikos asortimentas ir veikimas man asmeniškai nesukėlė jokių jausmų - už panašią ir dar žemesnę kainą galima įsigyti kur kas geresnį efektą suteikiančių priemonių (jei reikėtų pasirinkti - ko gero vietoj Artistry rinkčiausi kai kurias Essence, Catrice, Rubby Rose priemones), vitaminų ir maisto papildų asortimentas tikrai platus, tačiau šių veiksmingumas vis dar kelia šiokių tokių klausimų.

Įrašo pabaigoje noriu dar kartą priminti, jog priemones vertinti reikėtų kaip įmanoma objektyviau - prieš teiginį apie šių veiksmingumą arba jo nebuvimą reikėtų apsvarstyti ne tik pačius produktus, bet ir aplinkinius rodiklius kurie galėjo turėti įtakos mūsų odos būklei bei reakcijai į naujas priemones. Grožio industrijoje vienos tiesos nėra, ko gero niekuomet šios atrasti ir nepavyks, tad į šią industriją ir naudojamas priemones reikia žvelgti itin kritiškai ir įvairiapusiškai.

20.4.16

tamagohada "Mild Peeling Lotion" losjono apžvalga | AZIJOS GROŽIO PASLAPTYS

Veido losjonas- produktas, apie kurį verta kalbėti garsiai ir daug. Ir ne tik dėl to, kad šis gali padaryti stebuklus bei paspartinti mūsų įprastinių kremų veiksmingumą, bet ir dėl to, kad apie šiuos kažkodėl savo kasdienėje veido priežiūros rutinoje tiesiog pamirštame. Ir jei vis dar manote, jog išlaikyti dailią veido odą pakanka prausiklio ir dieninio kremo naudojimo - klystate. Dėl savo odos gerovės ir gyvenimo kokybės ateityje kviečiu atidžiai perskaityti ne tik losjono apžvalgą, bet ir atlikti papildomą paiešką apie toniko teikiamus privalumus.

Losjono apžvalgą norėtųsi pradėti nuotaikinga priemonės atsiradimo istorija - iš pavadinimo akivaizdu, jog priemonė atkeliavo iš tolimosios Azijos. Tiesa, ne iš Pietų Korėjos, kurioje pavyko įsigyti milžinišką kiekį produktų, o iš Tailando. Dar juokingiau tai, jog produktas pagamintas Japonijoje ir priklauso itin populiariai ir garsiai japoniškai kosmetikos linijai. Galbūt liūdna, kad Tailandas skatina užsienio gamintojų produkciją aktyviau nei vietinę, o galbūt smagu, jog šalies pozicija skatina naudoti priemones iš tų šalių, kurios šias gaminti moka geriausiai. Apie japonų grožio ritualus ir standartus ko gero teks parašyti atskirą straipsnį.

Japoniški produktai pasižymi itin lokaliais užrašais, tad perkant išsirinkti neretai būna labai sudėtinga - neretai jokių informacinių lapelių į anglų kalbą išversta nebūna, tad tenka pasikliauti ribotas galimybes turinčių merginų patarimais. Priemonė tikina esant tinkama riebiai ir mišriai veido odai, mat švelniai eksfolijuoja, suteikia odai minkštumo, švelnumo ir veikia priešuždegimiškai, o tai - ypatingai svarbu turint į spuogelius linkusiai odai.

tamagohada produktai - vieni mėgstamiausių japoniškų priemonių, o asortimentas tailandietiškų parduotuvių lentynose rodo, jog ypatingai vertinami veido losjonai ir tonikai, būtent šių čia yra daugiausia. Šį prekinį ženklą galima atrasti kone kiekvienoje kosmetikos parduotuvėje - Boots, Watson bei kitose vietinėse grožio vietose. Būtent šio prekinio ženklo rekomendacijas išgirsti iš vietinių merginų teko dažniausiai, tad neliko nieko kito, nei pačiai išmėginti priemonę.

Porą žodžių norėčiau skirti tam, kad prisimintumėme, kam reikalingas tonikas. Pastarasis ne tik sudrėkina ir suminkština veido odą, bet ir leidžia toliau naudojamiems produktams giliau prasiskverbti į odos audinius. Dėl tos pačios priežasties kūno kremus ir aliejus patariama naudoti ant drėgnos odos - tuomet oda yra linkusi stipriau pasisavinti priemones, šios į odą įsiskverbia geriau. Tad savo kasdienėje odos priežiūros rutinoje praleidus šį svarbų žingsnį didelė dalis pinigų, investuotų į brangiausią kosmetiką nueina šuniui ant uodegos - tiesiog nepasiekia reikalingų odos sluoksnių, oda negauna reikalingo drėkinimo/maitinimo, o ilgainiui pradeda rodyti amžiaus bei kitus senėjimo ženlus. Ir nors hipotezių apie azijiečių odos elastingumą yra daug ir norėčiau laikytis pozicijos, jog didžiąją dalį lemia genai, negalima paneigti fakto, jog tonikas ar losjonas azijiečių odos priežiūroje yra priemonė, kurios šie nieku gyvu nepraleidžia.

Produktas neturi jokio kvapo, konsistencija primena vandens. Produktą galima naudoti su įprastiniais vatos tamponėliais arba aplikuojant tiesiai ant veido šio įsipylus į delnus. Losjonas negraužia jautresnės ar sudirgusios odos. Iš esmės jokio poveikio naudojant toniką pajusti nepavyks, tačiau akivaizdžius rezultatus atneš ilgainiui šį naudojant su įprastiniais dieniniais ar naktiniais kremais, serumais, pieneliais bei naktinėmis kaukėmis.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Ypatingai rekomenduoju minėtąjį tamagohada "Mild Peel Lotion" toniką, tačiau dėl sudėtingų siuntimo gaminybių rekomenduoju atkreipti dėmesį ir į europoje gaminamus tonikus.

18.4.16

NARS "Sheer Matte Foundation" kreminės matinės pudros apžvalga

Kiaulystės dėsnis galioja visur ir visada - kosmetikos industrijoje šis taip pat ne išimtis. Visuomet smalsiausia išmėginti ir apžvelgti tuos produktus, kurių mūsų šalyje įsigyti nepavyks. Džiugu, jog per paskutinius porą metų ir mūsų kosmetikos gerbėjų pinigines švelniai paglostė didžiausi kosmetiniai prekiniai ženklai - MAC, Bobbi Brown, Urban Decay, Lush, o artimiausiu metu duris lietuvaičių odos būkės gerinimui atvers ir Kieh's prekinis ženklas. Ir visgi, kol mažais žingsneliais žengiame europietiško asortimento link, šiame vis dar apstu prekinių ženklų, apie kuriuos galime tik pasvajoti. Vienas jų - NARS

Prieš daugiau nei metus teko išmėginti garsiąją Nars Sheer Glow Foundation kreminę pudrą, kuri net riebios odos savininkei pasirodė verta dėmesio, tačiau, deja, tik sausos ir normalios odos turėtojoms. Tuo tarpu ši "Sheer Matte" formulė, kaip kad nurodo pavadinimas, turėtų suteikti matinį efektą, taip tinkantį ir patinakntį riebesnę odą turinčioms merginoms.

Kaip ir pridera, produktas skirtas riebesnei ir į blizgėjimą linkusiai odai. Pudra turi savotišką konsistenciją. Šios negalima pavadinti skysta, tekstūra primena gelinę priemonės išraišką. Kaip ir su "Sheer Glow Foundation" su produktu reikėtų dirbti pakankamai greitai, mat pudra, susijungusi su odos skleidžiama šiluma yra linkusi džiūti. Priemonė geriausiai atrodo aplikuojant šią beauty blenderiu arba pirštais.

Įdomu tai, jog produktas tikrai nesuteikia didelio maskavimo. Galbūt naivoka, tačiau aprašyme perskaičius sakinį, jog priemonė sukurta riebią odą turinčioms merginoms, vaizduotėje iš karto kyla sąsajos su maksimaliu maskavimu. To pudra tikrai nepadarys, tačiau nedideles diskoloracijas, odos trūkumus, miego stoką ir papilkėjusią odą tikrai užmaskuos. Tuo tarpu didesnėms odos problemoms ir raudoniems spuogeliams teks naudoti tam skirtą maskuojamąją priemonę (NARS savo asortimente taip pat turi be galo kokybišką ir geriausiu pasaulyje laikomą maskuoklį, šio, deja, išmėginti dar neteko).

Priemonė suteikia matinį efektą, kuris, deja, dienos metu nuo veido po darbo dienos tiesiog "nuplaukia". Pudra be abejonės kitaip elgiasi padengta ant makiažo bazės, turinčios silikonų ir priplipiančios produktą prie odos. Tačiau, kaip visoms puikiai žinoma, silikonų turintys makiažo gruntai nėra sveika odai - šie užkemša poras ir neleidžia šioms kvėpuoti, kas turi tiesioginį sąryšį su naujų spuogelių atsiradimu. Tai - ypatingai opi riebios odos savininkių problema.

Pudros "nematoma" ar natūralia pavadinti taip pat nepavyks - nedidelis kiekis dalelių subėga į mimikos ir kitas raukšleles, gilesnes poras, suteikdamas veidui "mirusio" žmogaus efektą. Tiesa, matinį efektą priemonė suteikia tikrai puikiai. 

Taip pat verta paminėti, jog dailus elegantiškas stiklinis buteliukas neturi dozatoriaus ar pompos, tad priemonę iš taros teks krapštyti mentele ar kitais įmantriais būdais. Lengviausia pasirodė paversti buteliuko kampą ant vidinės riešo pusės ir laukti, kol tinkamas kiekis masės nušalės ant rankos. Pakankamai erzinantis ir laiką eikvojantis procesas, tiesa?

Ar rekomenduoju? Tik tuo atveju, jei žinote, kaip naudoti priemonę, turite pakankamai kantrybės dozuojant produktą tinkama proporcija, esate pasirįžusios dėl gero efekto aukoti savo odos gerovę tepant šią makiažo gruntu arba tiesiog turite lygią ir gražią veido odą, kuriai trūksta nedidelio pudros sluoksnio.

Dove "Purely Pampering" puoselėjamosios dušo žėlės apžvalga

Apie Dove Purely Pampering kūno priežiūros priemones rašyti tenka jau nebe pirmą kartą. Kaskart prisiminus, jog tai tėra higienos priemonė, apie kurią kalbėti galbūt nė neverta tenka prisiminti, jog būtent kūno prausiklių dilema neretai iškyla parduotuvėje renkantis naują produktą - kadangi tai - nėra stipriai su grožio industrija susijęs produktas, šio pasirinkimą neretai stipriausiai įtakoja tuo metu pasirodęs malonus aromatas arba palanki kaina parduotuvėje.

Kad ir kaip bebūtų, asmeninė patirtis byloja, jog būtent Dove prausimosi priemones rinktis norisi dažniausiai. Tam yra kelios priežastys - malonūs, tačiau neerzinantys aromatai, ypatingai prieinama kaina, dažnai taikomos  nuolaidos ir akcijos pardavimo vietose ir geniali pardavimo lokacija - produktus galima sutikti kone kiekvienoje maisto prekių parduotuvėje.

Jau teko aptarti "Go Fresh" prausimosi priemonę, taip pat aptarti tos pačios priemonės naujai atsiradusius aromatus "Go Fresh Green Tea" ir "Go Fresh Blue Fig". Iš "Purely Pampering" linijos teko išmėginti švelninantį kūno losjoną, o šį kartą apžvalgos objektu tapo ypatingai unikalaus kvapo "Purely Pampering" puoselėjanti dušo žėlė su grietinėle ir bijūnais. 

Turiu pripažinti, jog grietinėlės egzistencija aromatų sąraše - nėra tai, ko ieškau rinkdamasi naują priemonę prausimuisi. Grietinėlė neretai asocijuojasi su itin saldžiu, pieno kvapą turinčiu kvapu. Būtent tokių neretai stengiuosi vengti, o vietoj jų esu linkusi rinktis gaivius ir energizuojančius aromatos.

Kad ir kaip bebūtų keista, minkštas grietinėlės aromatas tinkamai derinasi prie švelnaus ir gėlėto bijūnų žiedų kvapo. Pastarieji suteikia dar niekuomet nepatirtą parfumerinį pojūtį, ir nors kvapas nieku gyvu nebus vienas tų "energizuojančių" ar "motyvuojančių" kvapų, šį išmėginti tikrai verta, o idealiausias naudojimo laikas - vakaras, kuomet norisi ramybės, švaros ir lengvos romantikos.  Įdomu tai, jog "Purely Pampering Peony & Sweet Cream" kūno prausiklių švelnūs aromatai buvo įkvėpti aukščiausios kokybės tendencijų bei kvapų ekspertės Ann Gottlieb. Ši aromatų kūrėja per 20 metų trukusį kūrybos laikotarpį taip pat prisidėjo prie garsiausių mados namų kvepalų - Dior, Marc Jacobs ir Calvin Klein. Ir nors tikėtis glamūro žėlės pakuotėje būtų tiesiog naivu, visgi reikia pripažinti, jig priemonė kvepia unikaliai.

Galutinis efektas - kaip visuomet - švariai nuprausta oda, lengvas, tačiau pakankamas odos drėkinimas ir minkštinimas. Priemonę naudojant kaip plaukų šalinimą lengvinantį produktą oda nelieka sudirgusi ar išsausėjusi nuo skustuko. Tai - nemažas pliusas, mat produktas kur kas pigesnis nei daugelis plaukų šalinimui skirtų priemonių.

Ar rekomenduoju? Kaip visuomet - rekomenduoju visą Dove kūno priežiūros liniją, priklausomai nuo prioritetų kvapams - naujasis "Purely Pampering" labai patiks saldžių kvapų gerbėjoms, taip pat toms, kurios ieško minkšto ir švelnaus aromato, apgaubiančio po maudynių duše.

16.4.16

Kas liko už tinklaraščio ribų | Asmeniškumai

Kaip ir kiekvieną savaitę smagu savo savaitę apžvelgti iš paukščio skrydžio arba.. instagram paskyros. Reikia pripažinti, jog ši savaitė dideliu skaičiu renginių nepasižymėjo, tad ir pasakojimas šį kartą bus trumpas. 

Savaitė buvo aktyvi darbuose, bokso salėje, universitete ir kituose asmeniniuose gyvenimo laukuose. Tuo tarpu iš grožio pasaulio pavyko išmėginti kitą mėnesį parduotuvėse pasirodysiančią naujieną iš Maybelline New York, skirtą veido kontūravimui. Turiu paminėti, jog produktas tapo kasdieniu kosmetinės draugu - šį ypatingai smagu naudoti po intensyvios treniruotės, norint atstatyti normalaus veido stadiją.

Ko gero didžiausią savaitės spindulį sukėlė išankstinė pažintis su Gegužę į Lietuvą atkeliaujančia Kiehl's kosmetika. Negana to, pavyko asmeniškai susipažinti ne tik su produktais, bet ir su prekinio ženklo simboliu ponu Kaulu (Mr. Bones). Nieko keisto, jog pastarojo selfių šiuo metu telefone kur kas daugiau nei mano pačios.

Savaitgalį pavyko apsilankyti Amway Artistry organizuojamuose veido tyrimuose, kuriuose dar kartą teko įsitikinti, jog mano prielaidos apie riebią odą yra teisingos. Turiu pripažinti, jog Artistry produktai, ypatingai odos priežiūros priemonės nusipelnė ypatingo dėmesio ir pagarbos. Pastaruosius tenka išmėginti nebe pirmą kartą ir, panašu, jog ne paskutinį. 

Kita savaitė nusimato itin spalvinga grožio ir renginių klausimu, o su įdomesniais renginių kontekstais pažadu pasidalinti šioje rubrikoje.

Bučkiai,
Uogintaitė

15.4.16

Oriflame "The One" nagų priežiūros priemonių apžvalga

Norint išlaikyti savo manikiūrą nepriekaištingos formos vien kokybiško ir gražaus atspalvio nagų lako tikrai nepakenks. Šiam į pagalbą privalo atskubėti geras nagų lako pagrindas ir viršutinis nagų sluoksnis. Ir nors ko gero norėtųsi rekomenduoti investuoti į šias priemones stipriau, šį kartą apžvelkime tai, ką siūlo masinei rinkai sukurti Oriflame gaminiai nagams.

"The One" linija šį pavasarį dar kartą priminė apie tai, kad manikiūras priklauso nuo begalės skirtingų priemonių, o jų tarpe - gero nagų lako pagrindo ir viršutinio sluoksnio. Priemonės, kaip ir likę "The One" nagų lakai, pristatomos standartiniais tapusiuose stikliniuose buteliukuose. Šiuos nadoti labai patogu, mat jie leidžia produktus išnaudoti beveik iki galo. Priemonės taip pat turi patogų aplikavimui teptuką, šis lengvai prisitaiko prie nago plokštelės ir padengia šią reikiamu produkto kiekiu. Šio pavasario kultinis "The One" produktas - matinis viršutinis sluoksnis, bet kokį klasikinį nagų laką paverčiantis matiniu.

Ar rekomenduoju? Taip, jei ieškote pigios ir sąlyginai geros kosmetikos savo nagų priežiūrai.

Dove "Intensive Repair treatment mask" plaukų kaukės apžvalga

Dove plaukų priežiūros produktams savo kainos kategorijoje ko gero lygių nėra - dėl žemos priemonių kainos ir lengvo pasiekiamumo kone bet kurioje maisto parduotuvėje produkai tampa dar labiau vertinami įprastiniame gyvenime, kuomet į plaukų puoselėjimą nesinori investuoti didelės pinigų sumos.

Šiandien apžvelgsime "Intensive Repair" linijos plaukų kaukę, skirtą pažeistiems plaukams. Produktas teigia maitinantis gilesnius plauko sluoksnius ir padedantis atkurti net labai pažeistą plauko struktūrą. Taip pat instrukcijose nurodoma kaukę plaukuose laikyti 3-5 minutes, tačiau naudoti ne dažniau nei kartą per savaitę, kuomet plaukams reikia papildomos pagalbos.

Teko girdėti, jog Dove plaukų kaukės sulyginamos su garsiuoju Macadamia kultiniu plaukų priežiūros produktu. Pastarasis, tiesa, sudėtyje turi įvairių rūšių silikonų, kurie plaukus padaro švelnius ir glotnius. Dove savo ruožtu sudėtyje taip pat turi silikono, tačiau šis parašytas kone pačiame sąrašo gale, tai reiškia, jog priemonėje silikono koncentracija yra nedidelė. Ir visgi, ingredientų faktorių vertinant priemonę norėčiau palikti nuošalyje, mat vertinant tik ingredientų sąrašą ir neturint atitinkamos edukacijos apie elementų sąveiką tarpusavyje šios diskusijos tampa bergždžiomis. Taip pat nė vienas mūsų negalime žinoti, kokia proporcija iš tiesų buvo panaudota kuriant vieną ar kitą gaminį, nes tai - komercinė prekinio ženklo paslaptis.

Kaukė turi labai malonų kvapą, šis ant plaukų išlieka panašų laiko tarpą, kaip ir naudojant kitus Dove plaukų produktus (išsiplovus priemonėmis galvą iš ryto, vakare plaukai vis dar maloniai dvelkia švarau ir gaivumu). Produktas plaukus iš tiesų paverčia itin glotnais ir švelniais. Taip pat jaučiamas nežymus purumo efektas. Kaip ir nurodyta instrukcijose, produktu piktnaudžiauti nereikėtų, mat šis gali riebinti ir apsunkinti plaukus naudojant priemonę pernelyg dažnai.

Nereikėtų pamiršti, jog poveikis ir efektas bus matomas ir juntamas tol, kol priemonės bus naudojamos, o geriausiam rezultatui pasiekti geriausia būtų naudoti ir kitus komplimentuojančius produktus t.y plaukų šampūną ir kondicionierių - ši taisyklė galioja ne tik plaukų, bet ir veido priežiūros priemonėms. Būtent gamintojai ir cheminius junginius išmanantys žmonės žino, kokie produktai ir kokios medžiagos geriausiai papildo viena kitą suteikdamos maksimalų rezultatą.

Ar rekomenduoju? Taip taip ir dar kartą taip. Rekomenduoju išmėginti ne tik kaukę, bet ir šampūną bei kondicionierių iš "Intensive Repair" linijos. Būtent šiomis priemonėmis šiuo metu labiausiai džiaugiasi mano plaukai ir būtent šias priemones mielai įsigyčiau šioms pasibaigus.

14.4.16

L'Oreal "Brow Artist Genius Kit" antakių dažų paletės apžvalga

Įprastai prieš gaunant kosmetines naujienas iš gamintojų apie šias pastarieji įspėja el. laišku, tačiau naujasis antakių rinkinys nukrito tiesiog iš dangaus. Natūralu, jog neturint informacijos apie produktą ar jo naudojimą kyla daug klausimų. Vienas jų - kuo naujoji "Brow Artist"kolekcija skiriasi nuo iki tol buvusiųjų - pastarosios dizainas ir pavadinimas stipriai pakelia kartelę iki tol rinkoje buvusiems L'Oreal Paris gaminiams ir kelia didelį smalsumą - būtent šią kolekciją prieš keletą dienų teko nagrinėti parduotuvėje svarstant apie priemonių pirkimą. Akivaizdu, jog priemonės pozicionuojamos kaip aukštos kokybės ir vertos dėmesio.
Pradėkime nuo pačios pradžios - antakių dažų paletė užtikrina įvairiapusišką pasirūpinimą antakių gerove, mat rinkinyje yra tiek antakių vaškas, tiek plaukelių šešėliai. Paletėje esanti spalva pakankamai neutrali, šioje tėra nedidelis kiekis raudono pigmento, tad produktas puikiai tinka šviesiam lietuviškam gymiui. Vaškas pasirodė itin vertas dėmesio, mat šį galima naudoti ir vieną, šis turi tamsesnę spalvą, tad antakiai ne tik įgauna tam tikros apimties ir formos, bet ir spalvos.

Rinkinyje taip pat yra kelionėms patogūs įrankiai - plaukelių pincetas ir šepetėlis. Kad ir kaip bebūtų, pastarieji nėra labai patogūs kasdieniam naudojimui. Kadangi įrankiai labai smulukūs, su šiais dirbti pakankamai sudėtinga. Yra ir šviesioji to pusė - šiuos lengva nešiotis rankinėje, jei turite norą pakoreguoti ar paryškinti antakius dienos bėgyje ar dažnai turite netikėtų išvykų. Pakuotėje taip pat yra platus ir labai patogus veidrodis. Šio matmenų pakaktų net norint pasidayti pilną veido makiažą.

Ar rekomenduoju? Taip, jei jau turite antakių šešėliams aplikuoti pritaikytą šepetėlį ir ieškote pakankamai pigios antakių ryškinimo alternatyvos.  Produktas taip pat puikus pasirinkimas keliaujant ar norint išlaikyti visas kosmetines priemones vienoje vietoje. 

10.4.16

Kas liko už tinklaraščio ribų | Asmeniškumai

Nėra geresnio būdo papasakoti apie įsimintiniausius praėjusios savaitės įvykius nei apžvelgiant tuo periodu padarytas nuotraukas. Instagram paskutiniu metu tapo pačiu lengviausiu būdu pasidalinti kasdieniais džiaugsmais ir įspūdžiais neįpareigojant savęs šiuos nuodugniai aprašyti.

Praėjusi savaitė prasidėjo nepranykstančiomis nuotaikomis ir prisiminimais iš savaitgalį praūžusios Rygos Madų savaitės, kurios metu pavyko susipažinti su naujausiomis Maybelline madų tendencijomis, kosmetikos produktais ir pasikonsultuoti dėl šių naudojimo su profesionalais.

Tiesa, praleidus praėjusios savaitės asmeniškumus norėtųsi dar kartą prisiminti skrydį nepakartojamą skrydį sraigtasparniu, Kino Pavasario premjeras, Body Talk ir You & Oil renginį, masažą Nidos Kopose, išankstinę HM kolekcijos peržiūrą, Urban Decay vakarėlį ir pažintį su Konjac Sponge valomosiomis kempinėlėmis.

Tuo tarpu grįžtant į šios savaitės reikalus - RITUALS šį ketvirtadienį pristatė naują Sakurų kolekciją. Tiesa, pastaroji - anokia naujiena RITUALS asortimente, mat pasikeitė tik pakuočių dizainas, tuo tarpu patys gaminiai liko tokie patys. Tačiau parduotuvėje naujienų pristatymo metu buvo atliekamos nemokamos atpalaiduojančiosios procedūros, tarp jų - ir atpalaiduojantis rankų masažas, kurį nesunkiai galima atlikti namuose.

Taip pat šią savaitę teko sudalyvauti tarptautinėje grožio industrijos parodoje "Pelenė". Į šį renginį paskutiniais metais keliauti pavyksta iš solidarumo pačiai idėjai, o ne dėl paties renginio kokybės - parodoje susiburia didžiulis kiekis grožio gamintojų, distributorių ir pardavėjų; parodos metu dažnai taikomos nuolaidos kone visai produkcijai, tačiau išsirtinio dėmesio iš pardavėjų tikėtis nereikėtų,  visgi renginys - masinis, žmonių susirenka tiek pat, kiek galima tikėtis Kaziuko Mugėje, tad natūralu, jog ramybės ar elegancijos šioje vietoje rasti nė su žiburiu nepavyks. Ir visgi, iš mugės pavyko parsivežti porą grožio gėrybių, tačiau apie jas - kitą savaitę. 

Šios savaitės bomba - šeštadienį vykusios atviro Muay Thai varžybos, kuriose dalyvauti teko ir pačiai. Turiu pripažinti, jog tai neabejotinai buvo vienas daugiausiai emocijų kėlęs momentas. Ir nors po šių varžybų neabejotinai teko atlaikyti milžinišką emocijų antplūdį, begalę prieštaringų minčių apie savo pačios egzistenciją ir tai, ko noriu šiame gyvenime, turiu įtarimo, jog ši patirtis - nors ir pirmoji, tačiau ne paskutinė.

Iš tiesų šio įrašo prasmė - parodyti, jog žmogus sugeba padaryti tiek, kiek pats nusprendžia. Visa tai - ne laiko, o prioritetų ir laiko panaudojimo bei planavimo klausimas. Visa, ką turime - turime kitų, atsisakytų dalykų sąskaita. Ką naujo atneš ateinanti savaitė? Nežinia, tačiau akivaizdu, jog liūdna nebus.

Bučkiai,
uogintaitė

Mossa "Age Exellence Miracle Peel" pilingiuojančios kaukės apžvalga

MOSSA prekinis ženklas ko gero puikiai žinomas visoms, kurios pažįsta Droge esančios kosmetikos asortimentą, taip pat daugeliui latviško prekinio ženklo MADARA gerbėjoms. Ir nors su šia produkcija susipažinau tik prieš porą mėnesių, šiuo metu tenka nuoširdžiai žavėtis kiekviena priemone, kurią pavyksta išmėginti. Ne išimtis ir MOSSA naujiena "Age Exellence Miracle Peel" pilinguojanti veido kaukė. Būtent šios priemonės link ranka linko paskutines dvi savaites. Turint omenyje, jog šiuo metu odos priežiūros stalčiuje vis dar laukia eilė korėjietiškos kosmetikos ir tos, kurios nespėjau išmėginti toks ilgas laiko tarpas kalba kur kas garsiau nei bet kokie žodžiai. 

Produktas aprašytas tinkamas visiems odos tipams, taip pat ir jautriai veido odai. Įdomu tai, jog visgi produktas aprašytas kaip pilinguojantis ir rūgštinis. Ir nors dėl rūgštinio faktoriaus abejonių gal ir nekyla (turint bent menkiausią atplaišą odoje ar išspaustą inkštirą rūkštys gali pradėti dirginti ir graužti pažeistą odos zoną), dėl pilinguojančios savybės naudojant kaukę pirmą kartą teko pasukti galvą - produktas neturi jokių pilingui įprastų eksfolijuojamųjų dalelių. Kaukės tekstūra - lengva, gelio pagrindo, be jokių grūdelių. Priekinėje pakuotės dalyje kaukė aprašoma kaip penkių minučių pilinguojanti kaukė, tačiau galinėje pakuotės pusėje šią instrukcijos rekomenduoja ant veido laikyti iki 15min.

Kad ir kaip bebūtų, kaukė iš tiesų veikia. Ko gero būtent AHA rūgščių faktorius nupilinguoja veido odą palikdamas šią itin švelnią ir minkštą, kokia ši liktų po intensyvaus odos šveitimo ir eksfolijavimo. Tai, kad iš tiesų nereikia naudoti jokių fizinių šveičiamųjų dalelių, apsaugo odą nuo išsausėjimo ar jautrumo.

Vieninteliu minusu galėčiau laikyti ne itin malonų kaukės kvapą. Nors Aliona šį apibūdino kaip rūgštinį, man asmeniškai šis labai stipriai primena korėjietiškoje kosmetikoje esantį kvapą, išgaunamą iš Ginseng medžių. Pastarieji rudens metu padengia gatves geltonais vaisiais, kurie pastovėję skleidžia itin nemalonų kvapą. Keisti nostalgiški prisiminimai iškyla naudojant šią priemonę, tačiau yra tikimybės, jog tokios asociacijos - asmeninės ir netrukdys kitoms, neturėjusioms jokių santykių su šiais medžiais ir jų skleidžiamu kvapu.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Jei dvi savaites kiekvieną dieną norėjosi naudoti būtent šią veido kaukę - ko gero tam yra priežasčių. Produkto kaina apie 10eur, įsigyti galima Drogas parduotuvėje.

9.4.16

Saulėtas pavasario makiažas su "AVON"

Šiandienos įrašas - ypatingas. Šį kartą teko priimti iššūkį ir pamėginti sukurti vieną iš AVON pateiktų makiažo įvaizdžių tik su šio prekinio ženklo priemonėmis. Ko gero akylesnės skaitytojos prisimins, jog AVON priemonių dažnai naudoti neteko, tad smalsumas nugalėjo - iššūkį priėmiau. Šio sprendimo priežastis labai racionali - jau išmėgintas akių šešėlių kvartetas jau pelnė didelę meilę ir pagarbą; didelį teigiamą atsiliepimą teko parašyti ir matiniams lūpų dažams, tad pagaliau atsivėrė smalsumo durys kitų produktų testavimui.

Makiažas, kurį teko sukurti, AVON makiažo meistrų vadinamas "Saulėtu pavasario makiažu". Toks pavadinimas parinktas dėl itin neutralių atspalvių, minkštų formų ir šviežio veido efekto. Makiažui sukurti buvo naudojamos AVON kosmetikos priemonės, kurių sąraše jau pamiltas neutralių akių šešėlių kvartetas ir matiniai lūpų dažai - tiesa, šios spalvos mėginti dar neteko.

Makiažą pradėti teko su matizuojančiu BB kremu, šviesinamuoju pieštuku pavyko kiek atgaivinti paakių odos atspalvį. Visą makiažą užfiksuoti padėjo fiksuojamoji Luxe pudra, o skruostams pavyginti naudojama Luxe bronzuojanti pudra. Ant visos veido odos padengiamas nedidelis CC perlų kiekis. Produktas lengvai atpažįstamas - primena garsiuosius "Guerlain" Mythic meteoritus, kurie skaistina ir suteikia veidui švytėjimo.

Kiek pakoregavus produkto šepetėlį, pavyko panaudoti ir AVON antakių šešėlius ir plaukelių vašką suteikiant šiems norimą formą. Kaip jau žinoma, lūpas padengiau AVON matiniais lūpų dažais, šiuo metu karaliaujančiais kasdienėje kosmetinėje bent porą kartų per savaitę. Šiems išlaikyti vietoje buvo naudojamas lūpų kontūro pieštukas. Avon puikiai suderino atspalvius, tad išsirinkti mylimiausią lūpų pieštuko atspalvį iš tiesų paprasta. 

Apie blakstienų tušą, deja, gero žodžio pasakyti dėl kažkokios priežasties nepavyksta. Galbūt netinka tušo konsistencija, galbūt aplikatorius, tačiau šis, kad ir kaip bebūtų gaila, nesužavėjo ir turbūt nesužavės. Ir visgi, nors pykomės ilgai, savo darbą padarė.

Ko gero didžiausiu atradimu tapo švytėjimo suteikiantis blizgus tepamas šešėlis, kurį galima naudoti ne tik ant akių voko kaip pagrindinę šešėlių spalvą, bet ir kaip akių šešėlių bazę, taip pat priemonę galima naudoti kaip iluminuojantį produktą ties skruostikaulių linija ar kitose vietose, kuriose norisi švytėjimo. Šiam kartui pasirinkau priemonės užtepti korėjietiškoje vietoje - vidinėje akių dalyje, ties ašarų lataku. Būtent tokį lėlinį makiažo įvaizdį šiuo metu mėgstu labiausiai.
Galutiniu rezultatu nusivilti neteko, tačiau pastarasis, kaip dažnai tenka kartoti diskutuojant apie kosmetikos priemones, šių kokybę ir ilgalaikiškumą, priklauso ne tik nuo naudojamų kosmetikos produktų, bet ir sugebėjimo šiuos tinkamai panaudoti. Kad ir kaip bebūtų, Avon priemonės, kaip ir daugelis kitų įperkamų prekinių ženklų, leidžia eksperimentuoti su dideliu kiekiu produktų neišleidžiant kalno pinigų. 

Rituals "The Ritual Of Sakura" prausimosi putų apžvalga

Kasdieniai ritualai duše gali būti nuobodūs arba.. keliantys laimę. Nėra abejonių, jog tai pasidaryti galime tik pačios, naudodamos nuotaiką keliančius, aromatais praturtintus produktus. Vienas jų - prausimosi putos iš RITUALS, praturtintos sakurų ir vyšnių žiedų kvapu bei suteikiančios prausimuisi duše dar didesnį laimės pliūpsnį. 

Pastarosios turi unikalią tekstūrą, kurios iki šiol neteko pastebėti nė viename kitame produkte. Sensacinga gelio tekstūra, išspausta iš dezodorantą primenančios pakuotės susilietusi su kūno odos šilupa pavirsta itin tirštomis putomis, puikiai prausiančiomis nešvarumus, tinkančiomis naudoti kaip skutimosi priemonę. Putos suteikia nepaprastų emocijų ne tik dėl savo funkcijos, bet ir nepakartojamo aromato. Pastarasis patiks visoms, mėgstančioms vyšnių žiedų kvapą bei toms, kurios save priskiria prie saldžių kvapų gerbėjų.

Naujoji sakurų linija šį balandį atsinaujino naujo dizaino pakuotėmis, tačiau formulės išliko tokios pat kaip buvo iki šiol. Kadangi jau yra tekę sunaudoti porą pakuočių prausimosi putų, prie taupumo faktoriaus prisikabinti nėra kaip - priemonė naudojasi pakankamai skalsiai, tačiau, kaip ir visi produktai, išsinaudoja pakankamai greitai naudojant šiuos kasdien.

Ir nors Rituals produkciją iš pirmo žvilgsnio būtų galima priskirti prie brangesnių priemonių, toks išankstinis sprendimas nebūtų visiškai tikslus. Produktai iš tiesų pateikiami ypatingose SPA centrus ir procedūras primenančiose pakuotėse, visgi kainos nėra tokios aukštos.

Priemonę turėti rekomenduoju ne tik standartinėje pakuotėje, bet ir miniatiūroje, tinkamoje kelionėms bei trumpoms viešnagėms. Standartinio dydžio putų flakonėlio kaina 8€, o kelioninį variantą galima įsigyti už 4.50 € - būtent su tokiu teko keliauti Azijoje.

8.4.16

Glamglow "Youthcleanse" valomųjų veido putų apžvalga

Ko gero kiekvienai pažįstama situacija, kai veido oda tarytum iš niekur nieko pradeda maištauti pasėdama veidą įvairių rūšių spuogeliais ir kitais gyvenimo džiaugsmais. Tokiu atveju yra dvi išeitys - minimizuoti naudojamų priemonių kiekį ir palikti tik pačias neutraliausias arba imtis dar stipresniu poveikiu pasižyminčių produktų. Antrasis variantas efektą pasiekia kur kas greičiau, tad esant rimtam susitikimui ar kitam gyvenimo įvykiui kartais tenka pasikliauti būtent šiuo.

Šiandienos pasakojimas apie visų garsiai išgirto prekinio ženklo Glamglow valomą priemonę.  Tiesa, prieš pagrindinį pasakojimą šiek tiek apie patį gamintoją ir jų bestselerį, išpopuliarinusį prekinį ženklą visame pasaulyje. „Glamglow“ kaukę 2010m. sukūrė Glennas ir Shannon Dellimorai. Ji buvo skirta profesionaliems atlikėjams naudoti prieš Holivudo kino, muzikos, mados ir apdovanojimų renginius. Veiksminga, greito poveikio molio kaukė sulaukė stulbinančio pramogų pasaulio žvaigždžių ir grožio ekspertų pripažinimo, todėl 2011 m. „Glamglow“ kaukėmis pradėta prekiauti garsiausiose pasaulio kosmetikos parduotuvėse. „Glamglow“ molio kaukės pelnė daugybę prestižinių grožio apdovanojimų. „Glamglow“ – vienintelė odos priežiūros kompanija, įsikūrusi Holivude. Ji naudoja pažangias bei inovatyvias technologijas ir kuria naujoviškas, greito poveikio grožio priemones. Šiuo metu rinkoje yra keturių skirtingų rūšių "Glamglow" veido kaukių, taip pat šias papildo ir valomosios putos.

"YOUTHCLEANSE" - tai unikalus kasdienis prausiklis, derinantis molio galią ir putų efektyvumą, ir taip suteikiantis dar nepatirtą veido valymo malonumą. Priemonė iš molio virsta švelniomis ir veiksmingomis putomis, kurios ištirpdo makiažą, nešvarumus ir pašalina negyvąsias ląsteles nuo odos paviršiaus. Švelniai eksfolijuoja, valo ir atnaujina odą, todėl ji tampa jaunatviškesnė, švari ir švytinti. Tinka bet kurio tipo ar amžiaus odai, tiek vyrams, tiek moterims.

Pagrindiniai veiklieji ingredientai ir jų privalumai: Viduržemio jūros molis skatina ląstelių atsinaujinimą ir atgaivina odą; mikrodumblių šveitiklis švelniai pašalina negyvąsias ląsteles; fitino rūgštis turi šveičiamųjų savybių ir atstato natūralų odos spindesį; braziliškas supermaistas - akai uogos, guarana ir kraštuotoji malpigija pasižymi stipriomis antioksidacinėmis savybėmis; vitaminas C paspartina odos atsinaujinimo procesą. 

Kaip ir visa likusi juodoji "Glamglow" serija, prausiklis geriausiai tinka riebios/mišrios, į odos riebalavimąsi ir kimšimąsi linkusios odos priežiūrai, mat priemonėje esantis molis jautriai ar sausai odai gali pasirodyti kiek per stiprus ar turinti sausinantį efektą. Tiesa, pastarąjį pajausti itin sunku turint riebią/mišrią veido odą. Geriausia prausiklį naudoti po intensyvios dienos, kuomet tenka naudoti didelį kiekį dekoratyvinės kosmetikos - priemonė kosmetiką pašalina labai greitai ir efektyviai. Po šios procedūros oda lieka kaip niekad švari. 

Priemonės kasdien naudoti nerekomenduočiau, pakanka apsiriboti pora kartų per savaitę - tokio valymų kiekio pakanka norint turėti švarią ir prižiūrėtą veido odą.

Ar rekomenduoju? Taip. Ypatingai šį juodąjį leidimą rekomenduoju visoms probleminės veido odos savininkėms. Kitoms rekomenduoju atkreipti dėmesį į visą "Glamglow" produktų liniją. Šį kartą už priemones išleisti pinigai neabejotinai adekvatūs produktų kokybei. 150ml kaina 39.90 €.
© 2016 Kotryna Uogintaite