31.1.17

Skincode "Balancing Serum" ir "Mattifying Lotion" produktų apžvalga


Tinklaraštį skaitančioms ne paslaptis, jog Skincode prekinis ženklas yra vienas nedaugelio, kuriam nuoširdžiai patikėčiau savo odos gerovę nepriklausomai nuo to, ar priemonės būtų atsiųstos gamintojo testavimams ar šias reikėtų pirkti savomis lėšomis ir naudoti kaip vieninteles odos priežiūros priemones. 

Akivaizdu, jog dėl šios priežasties aprašomieji produktai Skincode "Balancing Serum" ir "Mattifying Lotion" yra duetas, turintis idealiai atitikti mišrios ar riebios odos poreikius. Produktai pateikiami jau įprastose "Skincode" produkcijai pakuotėse. Skandinavišku minimalizmu ir vaistinėse parduodamais produktais alsuojantis dizainas užkelia lūkesčių kartelę dar aukščiau, o iki šiol išmėginti "Skincode" odos priežiūros produktai tik patvirtina - priemonės turi būti nepriekaištingos kokybės ir pateisinti bet kokius odos poreikius bei lūkesčius. 

"Balancing Serum" - odos riebalų perteklių reguliuojantis serumas idealiai tinka miršią ir riebią veido odą turinčioms merginos. Produktas neturi jokio ryškaus kvapo, nedirgina net jautrios odos. Tepasi labai lengvai, susigeria pakankamai greitai. Ar produktas padeda išlaikyti tinkamą drėgmės ir matiškumo balansą? Taip, tačiau šiam trūksta matizuojančio efekto, taip pamėgto riebesnę veido odą turinčių merginų.

"Mattifying Lotion"- matinį efektą suteikiantis veido losjonas, kuriam vis dėlto matiškumo etiketę užklijuoti pavyktų sunkokai - priemonė vargiai matizuoja veido odą, tačiau, kad ir kaip bebūtų, visgi suteikia veidui idealų drėkinimo ir riebalų reguliavimo balansą. Produktas turi labai malonią gelinę konsistenciją, pastaroji ypatingai tinkama šiltesniems orams.

Apžvelgiami produktai, kaip ir įprasta visai Skincode produkcijai, daro tai, ką skelbia marketinginis ženklo šūkis: visa, ko reikia mūsų odai ir nieko, ko jai nereikia.

Ar rekomenduoju? Taip, tačiau žiemos periodui priemonės pernelyg lengvos. Tuo tarpu vasarai produktai gali tapti pačiais mylimiausiais.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite