25.3.17

Noreva "Actipur" kremo su spalva ir micelinio vandens apžvalga

Noreva prekinis ženklas - anokia naujiena grožio aistruolėms ir toms, kurios savo veido odos gerove rūpinas iš tiesų labai atidžiai. Pirmoji pažintis su Noreva Actipur priemone prasidėjo dar 2009 metais, kuomet dar būdama paauglė internete (ir net supermamų forumuose!) ieškojau informacijos apie geriausius būdus išsigydyti paaugliškus spuogelius (kuriuos tuo metu vadindavau akne). Kone visos merginos, turėjusios problemų su nelygia veido oda kaip susitarusios rekomenduodavo būtent Actipur maskuojamąjį kremą su spalva. Nuo tų metų iš tiesų prasidėjo ir mano pačios didžiosios išvaizdos transformacijos ir revoliucijos, o tuo pačiu - ir sparčiai begerėjanti odos būklė. Būtent dėl šios iš dalies galėčiau būti dėkinga aprašomam kremui su spalva.

Kuo toks unikalus Actipur? Tuo, kad kremas iš tiesų suteikia pakankamai stiprų maskavimą, kurio taip reikia (o gal greičiau psichologiškai norisi) probleminę odą turintiems žmonėms. Kad ir kaip bebūtų, priemonė priskiriama prie gydomųjų arba prie įprastinių kremų problematiškai ir į riebalavimąsi linkusiai odai, tad pastaroji tuo pačiu lieka stipriai padrėkinta ir švelni. Ir nors priemonė tikrai priskiriama prie veido odos priežiūros, visgi mano asmeninis patarimas kremą po dienos pašalinti lengvu prausikliu (arba miceliniu vandeniu) su kitais per dieną ant veido odos užsilikusiais produktais bei dulkelėmis. Produktas toks geras, kurį pabaigus norisi pirkti dar ir dar, o vieninteliu minusu galima išskirti pakankamai aukštą priemonės kainą ir ne itin gerą ekonomiškumą. Tačiau net tai nepaneigia fakto, jog pastaroji priemonė net ir po gerų aštuonerių metų išlieka geriausiu ir labiausiai rekomenduotinu produktu visoms merginoms, besiskundžiančioms nelygia ir problemine veido oda.

Actipur micelinis vanduo - kaip ir pridera miceliniam vandeniui - puikiai pašalina nuo veido odos makiažo likučius ir susikaupusius per dieną nešvarumus. Ir nors pastarąjį galima naudoti kaip pagrindinį makiažo pašalinimo produktą (tiesa, pastarasis nebūtinai nuvalys akių makiažą), aš savo ruožtu lieku ištikima gelinio pagrindo prausikliams, o micelinį vandenį naudoju kaip paskutinį odos valymo produktą, kuris gali prasiskverbti į odą dar giliau nei prausiklis, tačiau pastarsis naudingas pašalinti didžiąją dalį makiažo ir nešvarumų. Micelinis vanduo savo darbą atlieka tikrai be priekaištų - nuvalo makiažo likučius, nepalieka odos apsunkintos ar išsausėjusios, o taip pat gaiviai ir maloniai kvepia. Tiesa, kvapas gali nepatikti toms, kurios mėgsta natūralias bekvapes priemones, tačiau kitoms priemonė iš tiesų gali tapti dar vienu atradimu.

Ar priemones rekomenduočiau? Be jokios abejonės taip. Panašu, jog maskuojamasis kremas su spalva liks mylimiausiųjų ir labiausiai rekomenduojamų produktų sąraše amžinai. Tai - kaip amžina klasika - galbūt kartais pabostanti, kurios tenka išsižadėti dėl vienadienių populiarių produktų, tačiau tokia, prie kurios grįžti galima bet kuriuo metų laiku nebijant, jog pastaroji nuvils.

2 comments:

  1. Labas, įdomu, ar tas kremas su spalva, tinka itin šviesiai odai? :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Egle, pati šiuo metu esu gerokai įdegusi, tad spalva man pats tas. Bandžiau kremą ant šviesiaveidės draugės - pasirodė kiek tamsokas..

      Delete

© 2016 Kotryna Uogintaite