14.4.17

Maybelline "Brow Precise fiber filler" antakių tušo apžvalga

Antakiai ir šiems tobulinti skirtos priemonės - niekuomet neišsenkanti grožio tema, o Maybelline žino, ko nori eilinė save prižiūrinti mergina. Nieko nuostabaus, kad kaip visuomet Maybelline New York prekinis ženklas šį pavasarį pristatė dar vieną antakių priemonę "Brow Precise fiber filler" stipriai primenančią prieš porą metų išleistą "Brow precise mascara" versiją.

Produktas iš tiesų puikus ne tik kainos ir kokybės santykiu, bet ir pačia koncepcija. Tai - tarytum antakių tušas, turintis idealią vaškinę silikoninę gelio tekstūrą, idealiai tinkančią pažaboti net įnoringiems ir nepaklusniems antakių plaukeliams. Negana to, didelį pliusą reikėtų dėti ir aplikatoriaus formai bei nedideliems šereliams.

Priemonės vienos naudoti nepatarčiau, mat spalvos nors ir palankamai intensyvios, visgi antakių plaukeliams neprošal suteikti tam tikros formos ir definicijos įprastiniais antakių papildymo būdais. Tuo tarpu "Brow Precise fiber filler" priemonę galima naudoti kaip formą užfiksuojantį produktą.

Ar rekomenduoju? Tikrai taip. Produktas labai įdomus ir vertas smalsių merginų dėmesio. Ypatingai artėjant vasaros sezonui priemonė gali tapti viena mylimiausių valandų valandas mirkstant vandenyje.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite