14.4.17

Maybelline "Colossal Big Shot Volum express" ir "Fauxcill push up angel" blakstienų tušo apžvalga

Maybelline New York - vienas geriausių įperkamų prekinių ženklų žinančių sėkmingo blakstienų tušo formulių. Pastarieji neretai tampa vienais mėgstamiausių ir naudojamiausių blakstienų nepriklausomai nuo biudžeto ar finansinės padėties - Maybelline blakstienų tušai įperkami, prieinami, lengvai randami kone kiekvienoje grožio parduotuvėje ir, visų svarbiausia - beveik visuomet pateisinantys net išrankų grožio aistruolių poreikius. 

Prieš porą mėnesių rinkoje pasirodė dar dvi Maybelline tušo naujienos - "Colossal Big Shot Volum express" ir "Fauxcill push up angel". Galbūt naujienomis šiuos vadinti būtų kiek naivoka, mat tiek Colossal, tiek Fauxcill versija nėra pirmoji - kosmetikos lentynose Colossal karaliauja gerą dešimtmetį, o pirmoji Fauxcill versija buvo pristatyta prieš porą metų. Kad ir kaip bebūtų, prekinis ženklas nestovi vietoje ir kiekvieną sezoną savo gerbėjas stebina patobulintomis bestselerių versijomis.

Maybelline "Colossal Big Shot Volum express" blakstienų tušas pasirodė lygiai taip pat puikiai kaip ir iki šiol išleistieji Colossal Volum Express. Didžiausias skirtumas tas, jog pastarojo aplikatorius turi pakankamai didelį šepetėlį, o šereliai, priešingai nei buvo įprastiniame Colossal leidime, parinkti itin skirtingo ilgio ir tankio, tad pastarieji idealiai pasiekia net trumpiausias blakstienas. Tušu ypatingai džiaugsis tos, kurios natūraliai turi trumpas ir (ar) tiesias blakstienas. Šereliai idealiai pasiekia net smulkiausius plaukelius ir puikiai šiuos paryškina. Ypatingai ekspresyvaus ar dramatiško efekto su šiuo blakstienų tušu pasiekti nepavyks, tačiau tai idealus produktas ieškant kasdienio blakstienų tušo. 

"Fauxcill push up angel" blakstienų tušas kaip ir šio pradininkas, turi gerbėjų ir jo nemėgstančiųjų byrį dėl poros priežasčių. Pirmoji - ypatingai keistas plastikinis aplikatorius, primenantis nedideles plaukų šukavimo šukas. Būtent blakstienų šukavimui prilyginama procedūra laukia norint šį pasklaidyti po blakstienų liniją. Mano asmenine nuomone toks blakstienų ryškinimo būdas labai smagus ir malonus, tačiau šiam reikia skirti nemažai laiko ir kantrybės. Ypatingai tušu džiaugsis ilgesnes ir tankesnes blakstienas turinčios merginos, kurioms tereikia nedidelio kiekio tušo. Tušas vargiai riečia ar suteikia apimties - greičiausiai tiesiog padažo ir paryškina jau turimų blakstienš linkį. Vienintelis niuansas, kurį iš tiesų norėtųsi pabrėžti yra tai, jog tušas sunkiai nuvalomas (o tuo pačiu ir vandeniui atsparus, tad nenubėgs sportuojant ar maudantis).

Maybelline New York - neabejotinai pirmaujantis įprekamas prekinis ženklas Lietuvos rinkoje, turintis nuostabų blakstienų tušų pasirinkimą. Pastarasis iš tiesų puikiai išmano savo vartotojų blakstienų poreikius!

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite