27.11.17

Artistry "Exact fit" Perfecting Loose Powder pudros apžvalga


Po ilgų atostogų tinklaraštis atsinaujina su dar viena dekoratyvinės priemonės apžvalga. Šį kartą apžvelgiamas seniai pamėgto prekinio ženklo "Artistry" dekoratyvinės kosmetikos produktas "Exact Fit" biri pudra, stebinanti matiniu ir lengvu efektu. 

Ne paslaptis, jog pastaraisiais metais teko atsisakyti didelės dalies dekoratyvinės kosmetikos, o ypatingai skystų ir birių pudrų dėl labai paprastos priežasties - neliko ką maskuoti. Tad pastarosiomis tenka mėgautis tik svarbesnių progų metu ir tuomet, kuomet norisi atrodyti ypatingai. Taip pat gyvenant šalyje, kur visuomet lyja, o pagrindine transporto priemone išlieka patikimas dviratis, reikia įvertinti dekoratyvinės kosmetikos sugebėjimą atsilaikyti prieš vandens purslus. 

"Artistry" Exact fit biri pudra nustebino dėl poros priežasčių. Visų pirma nuo pat pirmos sekundės buvo galima džiaugtis dideliu produkto kiekiu ir kelti aukštus lūkesčius pudros ekonomiškumui - indelis gigantiškas, o jame produkto tikrai gausu. Visų antra - sandari ir tvirta pakuotė, kuri, tiesa geriausiai tiks gyvenant sėslų gyvenimą ir nekeliaujant, mat pakuotė užima nemažai vietos. 

Pudra iš tiesų verta savo vardo "Exact Fit". Kadangi šiuo metu oda išgyvena puikius laikus ir maskuoti nėra ką, neretai susiduriama su bėda, kuomet dekoratyvinės priemonės atlieka meškos paslaugą, paversdamos veido odą miltuota ir suteikdamos nenaturalų "pritinkuoto" veido efektą. Tuo tarpu minėtoji pudra veidą padengia lengvu pudros šydu, kuris vos vos maskuoja (didesniems veido nelygumams tikrai netiks, o spuogelius ar paraudusias vietas visgi rekomenduoju maskuoti stipresnėmis maskuojamosiomis priemonėmis). Tuo tarpu veidas atrdo dar natūraliau, nei be pudros - galbūt dėl nestipraus maskavimo ir švelnaus matizuojančio efekto - oda atrodo sveikesnė ir be jokio produkto. 

Šia pudra ypatingai džiaugsis tos, kurios neturi didesnių odos problemų ir ieško produkto, padėsiančio kovoti su odos blizgesiu dienos metu. Produktas puikiai draugauja su daugeliu kitų dekoratyvinių produktų, ypatingai "myli" visus sausus produktus: skaistalus, bronzatus, įšviesintojus. Norint dirbti su kreminiais skysto pagrindo produktais teks pasikliauti atitinkamą skystą pudros variantą. 25 gr produkto kainuoja apie 30 eur, rinktis galima iš trijų universalių ir daugeliui europinių šalių tinkančių atspalvių. 


No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite