21.4.13

APŽVALGOS: MACADAMIA HEALING OIL TREATMENT

Tikriausiai nerastumėm nė vienos “grožio vergės”, kuri nežinotų šios plaukų priežiūros linijos. Apie MACADAMIA plaukų priežiūrai skirtus produktus informacijos gausu, ne mažiau teigiamų atsiliepimų žeria ir populiariausi bei žymiausi grožio tinklaraštininkai. Tiesa, pastarųjų rekomendacijos ne visuomet gali būti objektyvios ir sąžiningos – kai kurios grožio ir kosmetikos linijos už gražius žodžius tinklaraštininkams ne tik suteikia nemokamų produktų, tačiau ir sumoka nemažus pinigus. Kadangi produktai nėra pritaikyti masiniam vartojimui, jų prekybos centruose atrasti nepavyks. Nei Maximos, nei Norfos ar Rimi kasininkės šiuo klausimu jums nepadės. Teks kreiptis į plaukų meistrus, profesionaliam naudojimui prekiaujančias kosmetikos parduotuves arba į šiuolaikinio žmogaus Dievą  – visagalį internetą.Internetas suteiks reikalingos informacijos apie šių priemonių efektyvumą, kainas ir vietas, kuriose jų galima įsigyti. Kadangi produktai ne Maximiniai (nieko asmeniško), kainos priskirti šūkiui “praktiški žmonės renkasi..” nepavyktų. Priemonės brangios, nepasigailės demonstratyviai atimti viso minimalaus mėnesio atlyginimo, tad pirkti “katę maiše” šiuo atveju pakankamai rizikinga.Vienu patraukliausių būdų išmėginti Macadamia produktus laikau atrask grožį formuojamą ADOREBOX grožio dėžę. Vos prieš kelis mėnesius šiuos produktus buvo galima išmėginti Adorebox dėžėje (mėnesinė dėžės kaina 39lt, o produktų gaunama už kur kas didesnę pinigų sumą).
Su didele baime užsisakiau originalaus tūrio (ir, atitinkamai, kainos)Atstatomąjį natūralų  Healing Oil Treatment aliejų. Tikriausiai esu iš tų žmonių, kurie nemato prasmės plaukų priežiūros priemonėms leisti kosmines pinigų sumas (jas pasitaupau neadekvačiam kosmetikos pirkimui), tad faktas, kad pasiryžau tokiam atsakingam pinigų švaistymo menui, reiškia tik viena – kitos išeities neturėjau. Prieš keletą mėnesių išbandžiau CHI Silk Infusion plaukų glotnumą skatinančią priemonę – efekto nepastebėjau.  Macadamia priemonė liko kone paskutinis šiaudas mano išsipūtusiems plaukams. Priemonė, į kurią sudėjau paskutines viltis ir, kad ir kaip liūdna pripažinti, paskutinius pinigus..
Atstatomasis natūralus Macadamia plaukų aliejus skirtas bet kokio tipo plaukų terapijai, tačiau pabrėžiama didelė nauda sausų ir pažeistų plaukų priežiūroje. Maniškiai nėra nei sausi, nei pažeisti. Jie tiesiog lietuviški – tamsios pelenų spalvos, pasipūtę, pasišiaušę ir .. natūralūs, dėl to neblizga, neguli tvarkingai ir gyvenimo (ar manęs pačios) gražesne nepadaro. Grožio, be abejonės, aliejus nepridės, tačiau gyvenant itin sparčiu gyvenimo tempu norėtųsi nesijaudinti dėl “Pelkių vandos” šukuosenos ir koncentruotis į svarbesnes užduotis, nei plaukų glotnumas.
Šios priemonės aprašymas teigia apie aliejaus funkcionalumą kovojant su visais plaukus kankinančiais demonais. Plaukai, anot reklamos meistrų, turėtų tapti glotnūs, nustoti veltis, pradėti blizgėti, žvilgėti, dažytų plaukų spalva turėtų išsilaikyti ilgesnį laiką, o plaukų džiovinimo procedūros laikas turėtų sutrumpėti iki 50 proc. Ne mažiau patrauklus faktas, kad šį aliejų galima maišyti su kitais produktais – juo galima “paskaninti” ir kondicionierių, ir plaukų formavimui skirtas priemones.
Ir nors gražesne netapau, papildomos laimės gramų produktas man nesuteikė, tačiau vos per pirmąją naudojimo savaitę plaukai pasidarė nepalyginamai minkštesni, puresni, paklusnesni (visi šie pokyčiai tik juntami, tačiau teigiamų vizualių pokyčių vis dar nematyti). Galiukai, dėl kurių skilinėjimo ir sausėjimo nuolat turiu problemų, pasidarė šiek tiek gyvybingesni, mažiau matomas galiukų išsišakojimas. Priemonę naudoti galima tiek ant šlapių, tiek ant sausų plaukų, pastarieji produktą noriai sugeria, riebalų efekto nelieka net po dviejų galiukų maitinimo injekcijų. O bendras produkto vertinimas išlieka neaiškus, nuojauta kužda, jog objektyviam vertinimui pateikti prireiks viso gydymo proceso kurso.  Kol kas tai pati geriausia priemonė, kurią teko naudoti, tačiau nežinau, ar ji verta visų 110 litų (ypač tada, kai ji nemaloniai smirda!).

8 comments:

  1. Naudojau Macadamia Moisturizing šampūną ir kondicionierių. Pirkau nedidelius kiekius pabandymui, tai įspūdžiai: 1)labai skaniai kvepia; 2)priemonės koncentruotos; 3)plaukai švelnesni, gražiau krinta.
    Bet stebuklo nebuvo (naudojau gal 3 savaites), gal per trumpai, be to kaina nemaža.
    Dabar testuoju Keune šampūną ir kaukę.
    Taigi vis ieškau stebuklingų priemonių plaukams: išbandau kažką naujo :)

    ReplyDelete
  2. Tik sita aliejuka plaukams ir naudoju ir dziaugiuosi, plaukai mano grazus ir sveiki ir kirpt beveik nereikia, nes galiukai tiesiog nesisakoja, na as aisku naudoju ji gal jau pora metu. O kauke sitos produkcijos apskritai nuostabi. Beto nesuprantu kaip gali smirdet, man labai kvepia :D

    ReplyDelete
  3. Macadamia produktai tai jau kone "must have". Visos turi bent kažką iš jų turėti. :D

    ReplyDelete
  4. Ema, bijau nuliūdinti, tačiau tikriausiai stebuklų šioje srityje nepasieksim :) Plaukai liks plaukais, kad ir kokias prabangias ar brangias priemones benaudotumėme.
    Papasakok atsiliepimus apie KEUNE, aš turėjau, tačiau įspūdžio nepaliko jokio.

    ReplyDelete
  5. Lovely, tikiuosi tokius pat rezultatus po kažkurio laiko pastebėti ir aš. Turiu itin daug vargo su greit skilinėjančiais galiukais, galbūt ši priemonė man padės sutvarkyti skilinėjimo problemą :)
    O kvapams aš tikriausiai esu velniškai jautri, man man pastarasis tiesiog prastas vyriškų kvepalų variantas :D

    ReplyDelete
  6. Ieva, paprastai tokie "must have" ne iš piršto laužti - jei būtų mados reikalas, žmonės pinigus investuotų į kur kas geriau akivaizdžiai pastebimus dalykus, o ne tuos, kurie tyliai pasislėpė kėpsotų vonios ar kambario lentynėlėje. :D Bet pastebėjimas taiklus, naiviai tikiuosi, kad ir man ši priemonė padės, nes pasišiaušusiais liūto karčiais švaistytis nėra pats smagiausias užsiėmimas :D

    ReplyDelete
  7. Susigundžiusi nusipirkau Keune su keratinu šampūną ir kaukę. Tai vienintelis minusas, kad plaukus labai greitai suriebaluoja. Tai pabaigsiu šitas priemones ir vėl ieškosiu ką išbandyti :)

    ReplyDelete
  8. Ema, laukiam atsiliepimų apie Keune ir naujienų, kokias priemones išmėginti nutarsi :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite