24.4.13

PROJEKTAI: MAYBELLINE DREAM PURE BB

 
Kai šį šeštadienį, po pilnos darbo ir universitetinio mokymosi savaitės teko žygiuoti į vėjais ir tornadais apsuptą Vilniaus užkampį - daug laimės nebuvo, tačiau smalsumas nugalėjo ir bandomojoje Maybelline BB kremų fotosesijoje pasirodžiau. Tikriausiai dar nė karto fotosesija nebuvo tokia "neskausminga", jos metu tiek juokiausi, kad net pamiršau, kokia mūsų visų pagrindinė susibūrimo paskirtis. Mėnesinio Panelės žurnalo fotografas Algis Kriščiūnas - tikras savo srities profesionalas. Ir teigiu taip ne dėl nuotraukų profesionalumo ar kitų techninių aspektų, o dėl psichologinės atmosferos, kurią jis sukelia aplink save. Tiesa, pamėlynavusių juodadarbio paakių užmaskuoti nepavyko niekam - nei fotografui, nei fotoaparatui, nei makiažo meistei Anai. Ir tik po n-tojo fotošopo sluoksnio  maketinis variantas estetiškai.
Visuomet smalsavau, ar kuriant reklaminę fotosesiją vienam ar kitam produktui, makiažas ir įvaizdis kuriamas būtent tomis priemonėmis, kurias reklamuoja. Mano smalsumas liko patenkintas -  visos trys buvome padengtos Dream Pure BB kremo sluoksniu. 
Kadangi jį išmėginti galėjau kiek ankščiau, į studiją atkeliavau jau žinodama savo poziciją šio gaminio kokybės ir tinkamumo klausimu. Šis BB kremas pasirodė kone pats geriausias BB produktas, kokį yra tekę naudoti (testavau Loreal Magique BB ir CC kremus, Mischa BB cream, TBS BB cream, Maybelline Dream Fresh BB cream). Visų pirma dėl itin šviesaus atspalvio (net ir Medium spalva nėra tokia baisi, kokios buvo galima tikėtis), puikiai tiksiančio lavoniniam FIT ME 110 atspalviui į draugus. Konsistencija daug lengvesnė ir skystesnė, nei  Maybelline Dream Fresh BB. Maskavimas pakankamai stiprus. Reklamoje pateikto fakto apie salicilio rūgštį nereikėtų pernelyg sureikšminti, makiažo priemonė lieka makiažo priemone. Spuogų šis kremas negyto, tačiau naujų veido subjaurojimų taip pat nesukelia. Ir nors kol kas kasdieniam naudojimui prioritetą teikiu įprastai veido pudrai, nuoširdžiai tikiu, kad būtent šis gaminys vasaros metu bus mano naudojamų priemonių sąrašo viršuje (nebent iki to laiko darbštuoliai sukurs dar geresnį produktą).
Tiesa, vienas didžiausių priemonės minusų yra riebios/mišrios veido odos blizgėjimas po 4-5 valandų, tad kompaktinė pudra naudojant šį produktą - būtina.
 Ir dar vienas maketinis pavydzdys, kurį senatvėj galėsiu pasididžiuodama baksnoti anūkams - ne kiekvieną dieną savo rubuilius žandukus galima pamatyti reklaminiame leidinyje.

20 comments:

  1. Mikasė ilgakasė. :D Ale žiūriu kai išpopuliarėji, tai kviečia ir kviečia į visokius pristatymus, fotografavimus ir t.t. Negaliu sakyti, jog nepavydžiu. :D

    ReplyDelete
  2. Iš tiesų labai smagu jog pastaruoju metu blogeriams yra suteikiama vis daugiau galimybių. Be to kadangi pati esu baltaodė įrašas tikrai pasirodė imformatyvus ir vertas dėmesio!! :)

    ReplyDelete
  3. o jau yra šis kremukas prekyboje ir kokia jo kaina? kažkaip dar neteko man bandyt nei vieno bb kremo, nes turiu probleminę odą, kuriai reikia didesnio maskavimo, bet vasarai gal šis pure variantas visai pasiteisintų :)

    ReplyDelete
  4. Ieva, Ukrainos fermerė :( Negalėčiau teigti, kad per pastaruosius metus išpopuliarėjo kažkas, galbūt daugiau atstovai spaudai susidomėjo šia niša :D

    ReplyDelete
  5. Melancholija, būtinai išmėgink, man patiko :)

    ReplyDelete
  6. Dalia, vakar tikrinau "drogus" - kremo neradau, tačiau šio mėnesio kažkuriame žurnale bus įdėtasis maketas, tad artimiausiu metu kremas turėtų pasirodyti lietuviškose lentynose. Kaina, manau, neviršys DREAM FRESH kainos :)

    ReplyDelete
  7. nainainai.kaip graziai kasos atrodo ;)))

    ReplyDelete
  8. Nežinau, Linute, ar gražiai. Greičiau ĮDOMIAI :D

    ReplyDelete
  9. Kotryna, iki pilno ukrainietiškumo trūksta didelio gėlių vainiko ant galvos. ;) Bet žinok man tas ukrainietiškas tautinis kostiumas siaubingai patinka!

    ReplyDelete
  10. iš tavojo avataro požiūris į galvos vainikus lieka pakankamai akivaizdus :D Man tos bandelės ant galvos taip pat savotiškai žavu, gaila, ne prie "lateksinių" žandukų :D

    ReplyDelete
  11. Anonymous26.4.13

    Vakar kaip tik neturėdama ką veikti oro uoste pabandžiau šitą produktą, bet jis buvo gal kiek kitoks - su raudonom raidėm vietoje melsvų:) Įspūdį paliko gerą, bet nuo pirkimo vis viena susilaikiau:D
    Jeigu kam įdomu kaina, kainavo jis apie 9 eurus.
    Beje, tavo kasos tikrai labai žavingos:)
    Puiki apžvalga, ačiū!

    ReplyDelete
  12. Kaip aš tau pavydžiu tokių mėlynų akių ir gražios odos :)

    http://rousing01.blogspot.com/

    ReplyDelete
  13. Ieva, prieš kelias dienas lankiausi kosmetikos parduotuvėje (įtartinai tokia galimybė pastaruoju metu pasitaiko kone kiekvieną dieną..), šis produktas jau yra Maybelline kosmetiniuose stenduose, kainuoja 25 lt. Tad kaina beveik tokia, kokią tu nurodei :) Nors su raudonomis raidėmis šio produkto pastebėti netek.
    Man daug smalsiau sužinoti kur keliavai? :)

    ReplyDelete
  14. Agne, akys pilkvos, o oda gražiai atrodo tik nuotraukose. Gyvenime ji tiesiog eilinė eilinio žmogaus oda :D

    ReplyDelete
  15. Jėga, spalvos puikios! Reikės išbandyti šį produktą. :)

    ReplyDelete
  16. Vilte, jei turi riebi/mišrią odą, tau jis gali patikti ;)

    ReplyDelete
  17. O man kasos gražiai žiūrisi, netgi labai!

    ReplyDelete
  18. Ačiū, Monika. Smagu girdėti :) Nes man jos ne itin tinkamu laiku pasirodė :D

    ReplyDelete
  19. Gaila, kad tokias įspūdingas kasas supynė, o reklamoje nesimato :/

    ReplyDelete
  20. Nėra ko pykti, eterio minutės brangios, o reklamuojamas veido kremas :D

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite