30.4.13

KONKURSAI: „ARTISTRY™ ENCHANTED GARDEN

 
Iki tol apie Amway kosmetikos priemones teko girdėti tik iš visiškai pašalinių asmenų kalbų. O pastarosios nebuvo itin konkrečios, tad apie šios firmos produkciją tvirtos nuomonės susidaryti neturėjau pagrindo. 
Visuomet, išgirdus tinklinio marketingo sąvoką, mane nupurto šiurpas. Tikriausiai meškos paslaugą padarė Avon, Oriflame ir Faberlic konsultantės.. savo itin aukšta kompetencija vien tam, kad nusipirkčiau visą jų reklamuojamą produkciją, sugebėjusios išpranašauti mano odoje įsigyvenusią aknę ir kitas veido ligas. Prieš keletą mėnesių susimąsčiau, kodėl žmonėms (jų tarpe ir man) tinklinis marketingas atrodo toks nepatrauklus. Galiausiai, po ilgų apmąstymų nutariau, jog tinklinio marketingo (kitaip - platinamos kosmetikos) rūšis nėra bloga, tačiau ją tokia padaro žmonės, nemokantys teisingai dirbti su ja.
Tad nieko keisto, kad išgirdus Amway pavadinimą mano kūną nupurto šiurpas - ačiū, daugiau konsultantų man nereikia.
Tačiau gavusi galimybę išmėginti Amway produkciją nė akimirkos nesudvejojau. Likimas lėmė išmėginti naujuosius  ARTISTRY skaistalus „Sheer Cheek Color“ ir rausvą lūpų blizgį „Lip Gloss Duos“.
 "Sheer Cheek Color" gaminio sudėtyje yra rankomis pagamintų mineralo struktūrų su smulkiomis dalelėmis, kurios padeda sukurti ploną švelnią švytinčią odos dangą. Švelni spalva, kurią galima tepti keliais sluoksniais, suteikia skruostams subtilaus spindinčio rausvumo. Ir iš tiesų, skaistalų atspalvis pakankamai blizgus, tad skruostai akimirksniu pagyvėja ir nušvinta. Švelni rausva spalva neatrodo vulgariai. Žinoma, tokia švytinti skaistalų formulė išlieka rizikingas variantas dažantis tamsoje, ne natūraliame apšvietime ar tiesiog skubant - jų padauginti tikrai lengva. Skaistalų įpakavimas pasirodė panašus Guerlain kosmetikos produkcijai - prabangus veliūrinis dėkliukas, aukštos kokybės auksinė dėžutė su nedideliu veidrodėliu viduje. Žinoma, tiek dėžutė, tiek dėklas itin mėgsta teptis, tačiau tai tik paskatina kosmetikos priemones naudoti saikingai ir pagarbiai.
Lūpas lepinantis prabangus „Lip Gloss Duos“ praturtintas kondicionieriais, suteikiančiais lūpoms permatomo blizgesio. Šio produkto formulėje yra hialurono užpildų, dėl kurių lūpos atrodo skaistesnės, o „Special Effect Pearls suteikia putlesnių lūpų efektą. Blizgis tikrai malonios konsistencijos, pakankamai riebus, tad išlieka gana ilgą laiką - "nenusivalgo", "nenusigeria", tarytum suteikia papildomo maitinimo lūpoms (iki šiol tokį poveikį jutau tik naudodama Sleek Pout Polish lūpų blizgalą). Atspalvis taip pat labai puikus, švelniai rausvas, puikiai tiksiantis kasdieniam gyvenimui nugyventi.
Bendras kosmetikos vertinimas tikrai daug geresnis, nei tikėjausi iš pradžių. Pastarieji gaminiai tikri meno kūriniai, savo kokybe nenusileidžiantys garsiausiems mados namų kosmetiniams atradimams.
Taip pat turiu puikių naujienų savo skaitytojoms - nuo šiandien startuoja naujas konkursas, kurio metu galėsite laimėti puikius Amway ARTISTRY kosmetikos produktus. Dovanų gausite švelnios slyvų spalvos lūpų blizgį ir atitinkamo atspalvio akių šešėlius.Kad lietuviškiau nuskambėtų, galiu išsiduoti, kad piniginė prizų vertė siekia 250lt. Abi priemonės naujos, su gamykline apsaugine plėve, tačiau už gražias akis produktų tikrai neatiduosiu..
Konkurso sąlygos paprastos - tinklaraščio sekti neprašysiu, facebook paskyros taip pat nebūtina, o konkursu dalintis su savo draugais taip pat nereikia. Daug smagiau dovanas dalinti sąžiningiems ir ištikimiems skaitytojams. Tačiau šį kartą prašysiu atsakyti į vieną vienintelį klausimą
KUO KVEPIA TAVO 2013 METŲ VASARA? 
Būkit išradingos, mielosios, ne vien kvepalų buteliuke slepiasi nuostabiausi pasaulio kvapai..
Bučkis!

28 comments:

  1. Mano vasara šiemet itin kvapni. Pirmiausia,jau dabar užuodžiu artėjančius egzaminus, vėliau šį kvapą pakeis vairavimo kursai, vasaros vidurys kvepės išleistuvėmis ir paskutiniu susitikimu su visais klasiokais,o vasaros pabaiga padvelks nauju miestu, naujom galimybėm ir išsiskyrimu su šeima ir kitais artimaisiais :)

    ReplyDelete
  2. Ech.. bandau laimę :D Mano Vasara 2013( tiksliau jos pradžia) kvepia mažais sūriais prakaito lašeliais, o pabaiga turėtų nuo jūros sūria oda ir saulėje nugairintais plaukais,taigi,reziumuojant MANO 2013-ŲJŲ VASARA kvepia sūriai. :)

    ReplyDelete
  3. 2013 vasara? :) Mmm.. kvepia naujovėmis! Nuotykiai, nauji veidai, neišbandytos ar neišdrįstos veiklos. Nauja nauja nauja :)Drąsos linkiu sau šiemet, nes permainų vėjai yra baisūs tik iš pradžių. Pasikeitimai ,,supurto'' tavo gyvenimėlį ir primena, kad tiek aplink visko daug neatrasta. Bandykim! :) Vasara turi kvepėti saule,romantika, juoku, netikėtu lietum ir,žinoma, meile ! :)

    ReplyDelete
  4. Kuo kvepės mano 2013 vasara? Iššūkiais ir naujovėmis. Naujais veidais ir naujomis vietomis. Begaliniu vandenynu ir baltu smėliu, spalvingomis bangų nušlifuotomis kriauklytėmis ir akmenukais, begaliu nakties dangumi ir paukščių taku, laužo liepsnomis ir kepamais zefyrais, šlapiais popiečio marškinėliais ir vakaro vėsuma, tolimais kraštais, nematytais miestais, skirtingų spalvų, religijų, kalbų žmonėmis, gatvės turgeliais ir juose pardavinėjamais prieskoniais, dangoraižių betonu, gatvių šurmuliu, milijonu balsų ir svajonių išsipildymu. O kai svajonės bus išpildytos kvepės mocha kava ir liūdesiu, nes vasaros tokios trumpos...

    ReplyDelete
  5. Poilsiu!!! Kadangi pasirinktos studijos itin intensyvios ir tikrai retai galiu sau leisti pilnavertį miegą, vasarą ketinu lepinti savo kūnelį bei taisyti sveikatą:)

    ReplyDelete
  6. Mano 2013 m. vasaros kvapas: naujos galimybės kvapas persipins su nežinomybe dėl ateities (baigiu universitetą); šių kvapų paletę papildys automobilio salono kvapai, susimaišę su benzinu kvapu, nes gausiu vairuotojo pažymėjimą...
    Savaitgaliais vasara kvepės ežero vandeniu, vyšniomis ir braškėmis, ką tik nupjauta žole, šašlykais, o visa tai papildys skardus draugiškas juokas ir dainos iki paryčių...

    ReplyDelete
  7. Galbūt pasirodysiu neorginali, tačiau kas kart pagalvojus apie su kiekviena diena vis artėjantį vasaros sezoną, mano mintys tarsi užsiblokuoja. Nenoriu mąstyti apie paskutinį kartą man nuskambėsiantį mokyklos skambutį, artėjančius egzaminus, vienareikšmiškai painų stojimo į aukštasias mokyklas procesą ar persikėlimą į miestą kurio aš visiškai nepažįstu.. Gyvenu(mano nuomone)atokiame, šiaurinėje Lietuvos dalyje įsikūrusiame miestelyje, nuosavame name su dideliu kiemu, todėl akivaizdu jog mano vasara kvepia mūsų pačių sodintomis braškėmis, špinatais ir net aitriosiomis paprikomis. Dabar jau nesugebu įsivaizduoti, kokia mano vasara būtų ribotoje, keturias sienas apimančioje buto erdvėje. Tiesa, vis dar negaliu priprasti prie nuolatinių, niekuomet nesibaigiančių darbų su kuriais nori tu to ar ne susiduri gyvendamas nuosavame name, tačiau esu tikra, kad nėra nieko geriau nei unikalus vaisių, uogų, daržovių ar net gėlių kvapas prie kurio augimo ir derliaus proceso prisidėjai ir tu pats. :)

    ReplyDelete
  8. Mano vasara kvepės - pirmais kartais... dukrytės pirmais kartais :) Vasara dukrytei jau antra, tačiau tokia stebuklinga ir pilna pirmųjų kartų :) pirmasis gimtadienis, pirmosios gimtadienio dovanos, pirmieji žingsneliai per ryto rasą, pirmas kojyčių nyris į pajūrio smėlį, pirmasis susipažinimas su Baltijos jūra, pirmos prisirpusios braškės ragavimas, pirmos uogienės virimas su močiute, pirmoji iškyla į gamtą :)

    Atrodo tokie maži, paprasti ir įprasti pasiekimai kiekvieno gyvenime, tačiau mažam žmogučiui tai tokie dideli ir suteikiantys daug džiaugsmo ir laimės darbai :)

    Tik vaikai moka taip nuoširdžiai džiaugtis visai paprastais dalykais, pasiekimais savo kolkas mažame pasaulėlyje, tažiau aš žinau, jog šią vasarą aš taip pat džiaugsiuosi tais mažais pasiekimais, taip kaip ir mano mažoji ;)

    ReplyDelete
  9. vasara toks metas, kuomet visi panyram į gražią, šiltą ir romantišką gamtą..kuomet atsipalaiduojam nuo kasdieninių darbų, rutinos, slegiančios tamsos, galim pamiršti konservuotas daržoves ar šaldytas uogas. visi džiaugiames saule ir visais jos teikiamais malonumais. vasara man kvepia visiška palaima ir meile..meilė artimam žmogui, su kuriuo gali praleist daugiau laiko, meilė draugams, su kuriais keliauji ir dalinies vasaros stebuklais, meilė gamtai, kuomet gali gulėt ant žolės ir tau daugiau nieko nereikia...taip, vasara man kvepia meile.

    ReplyDelete
  10. Mano vasara visada būna keista, bet dabar pabandysiu aprašyti idialiausios vasaros kvapą. Man vasara kvepia ką tik nupjauta žole, daržinėje sudžiuvusiu šienu, ramybe ir poilsiu. Pasenusios knygos geltonais puslapiais, kai sėdi ant stogelio su indeliu braškių ir pledu kvepenčiu mamos kvepalais, žiūri į pačią gražiausią kaimo panoramą ir svajoji apie ateinančią dieną, karts nuo karto net pamiršdama, kad skaitai knygą. Man vasara kvepia laukiniais obuoliukais, žemuogėmis ant smilgos. Ilgi vakarai su šuniuku ir pasivaikščiojimai miškais kol saulė nusileis, kai užuodi tą tyrą nakties dvelksmą - neapsakomą kvapą, kai pajunti naktinį pelėdos ūkaujima.. Ir kai supranti jog namo grįši kur kas vėliau, gal tik paryčiais.. Eini per rasotą žolę ir jauti kaip drėgsta tavo kojos - kol plaukus kedena rūko dvelksmas, pajunti tiek keistų tarpusavyje persipynusių kvapų : rasos, gaivos, miško, gyvuliukų alsavimo, žolės. Tada atrodo, kad net ir oras turi savo kvapą. Vasara kvepia kepamais šašlykais ant laužo, Joniniu naktimi, dainomis iki ryto, uogytėmis ir šviežiomis Motutės daržo gėrybėmis, lenktyniu stebėjimai, draugų išdaigomis, meile, saulėlydžiu prie jūros, deginimuosi kopose ant kaitraus smėliuko, sesės krykštavimu, seneliu barniais. Taip, tai tik dalykai, bet man kiekvienas iš jų yra nepakartojamas ir turi savo kvapą. Tikuosi šiais kvapais ir bus sklidina mano Vasara, 2013 m. Vasara! ♥

    ReplyDelete
  11. mano vasara kvepės...vanile, muskusu ir vyšniom.tai-išeiginė prieš pirmąją darbo dieną, su išsiilgtu mylimuoju guliu miške, laiminga, nors ir žinau, kad jam už poros valandų traukinys, pavogsiantis jį nežinomam laikui vienatvės. tuomet ir išlenda vanilė, muskusas ir vyšnios-trys tobuliausi mano pasaulio kvapai. meilei, liūdesiui, vienatvei...sau.

    ReplyDelete
  12. mano 2013 vasara kvepia meile. bet ne ta saldžia ir banalia, ne - meile akimirkoms. lietumi, festivaliais ir įdegusia oda, jūra, po nakties dar drėgnu smėliu ir kokteiliais, gaminamais tiesiog pajūryje, naktų orų ir vyšniniu tabaku, naujų knygų puslapiais, vyriškais kvepalais, tais vieninteliais vedančiais mane iš proto ir labiausiai vasara kvepia Laime, Laime iš didžiosios raidės.

    ReplyDelete
  13. Mano 2013 vasara kvepia labai įdomiai,norėtųsi priskirti kvepalūs, kurie tiktų apibūdinti tai, bet negaliu sugalvoti nieko panašaus. Pirmą kartą įkvėpus pasijaučia kartumas. Baigiu aštuonias klases, daugelis klasiokų,kuriuos labai branginu išeis į kitas mokyklas. Antrą kartą įkvėpus kartumas po mažu keičiasi į saldumą-šią vasarą laukia kelionės į tris šalis - Ispaniją,Vokietiją ir Čekiją, kurios žada daug nuotykių. Saldumas pereina į gaivumą- močiutės sodas, kuriame gali jaustis laisvas ir apie nieką negalvoti. O dar gaivieji šaltibarščiai!;D Dar kartą įkvėpus gali pajausti gėles. O,gėlės!..Pilnos pievos spalvotų gėlių. O koks gi kvepalų buteliukas? Kvepalų buteliukas yra šviesus šviesus, toks ,kaip tos šviesios vasaros naktys. <3

    ReplyDelete
  14. Mano 2013 vasara kvepia meile ir didele didele viltimi. Tikiuosi, kad kvapas laikysis kiek galima ilgiau.

    ReplyDelete
  15. Šįsyk konkurse ndalyvausiu, nes slyvų spalva man netinka, tik pasakysiu, jog pats skaniausias vasaros kvapas yra šviežiai nupjautos žolės. ^^

    ReplyDelete
  16. Kuo kvepia mano vasara? Laukimu, nežinia... Nežinau kas bus, kaip bus, kuriuosi savo ateiti, savo planus... Nezinia skamba kartu ir baugiai, bet kartu ir viliojanciai.

    ReplyDelete
  17. vasarisku lietumi! kai silta ir palijus pakvimpa asfaltas..

    ReplyDelete
  18. Man si vasara kvepes nuostabei! Truputis alyvu kvapo, atnestu mano mazojo sunelio, truputis kiaulpieniu kvapo, kurios primena ilgus pokalbius su tada dar busimu vyru, kai buvom pilni optimizmo ir jautemes stipresni uz visa pasauli... Truputis slapios zoles kvapo, po silto vasarisko lietaus... Ir dar daugybe mano sirdzei mielu kvapu, kuriu deja i joki pasaulyje sukurta buteliuka negaliu sutalpinti:)

    ReplyDelete
  19. šlapio ir laimingo šuns kailiu :) pagaliau!

    ReplyDelete
  20. lig šiol visos mano vasaros kvepėdavo panašiai - ką tik nupjautos žolės, džiūstančio šieno, nokstančių javų ir lietaus sulyto asfalto kvapais. tačiau ši vasara bus kitokia - ji kvepės Vilniumi ir nauja pradžia, nauju gyvenimu bei galimybėmis jame. nežinau kaip vasarą kvepia Vilnius, bet prašau, pasakykit kas nors, kad jis kvepės liepžiedžiais:)

    ReplyDelete
  21. Aš jau jaučiu, kokia kvapni bus šita vasara - ir kaip ji tokia gali nebūti, kai ryte mane žadins lašelis tualetinio vandens (Miss Dior Cherie - lengvutis šieno kvapas dar niekad nebuvo toks glamūriškas), darbo dieną lydės kvapniausia kava, o vakarai lepins tuo saldžiai troškiu vasaros vakarų kvapų - žinai juk apie ką kalbu, ar ne? :) ir vino bianco, ir kvapnutė ką tik kepta pica... achh, kaip aš myliu vasarą, kaip aš myliu vasaros kvapus! odę galėčiau parašyti apie tai, kuo man kvepia kiekviena dienos minutė, bet tebūnie, apsiribosiu komentaru :)

    ReplyDelete
  22. Mano 2013 m. vasara? Mmmm. Jau užuodžiu tobulą 3 natų kombinaciją... Viršutinė nata bus vasariškas lietus su švelniu žydinčių vyšnių ir alyvų prieskoniu. Vidurinė - švelnus jazminų, saldus liepų ir sunokusių žemuogių aromatas. Ir bazinė nata - svaiginantis pinavijų aromatas. Idealūs kvepalai atspindintys vasaros žiedų ratą: vyšnios, alyvos, jazminai, pinavijos ir liepos. <3

    ReplyDelete
  23. mano vasara kvepės šaltibarščiais!

    ReplyDelete
  24. Laukiu vasaros, kuri kvepia žole po lietaus, padžiūvusiu šienu saulės atokaitoj, rugiagėlių laukais, ramunių pievomis... augaloto ežero dumblu padugniuose, laukinėmis lelijomis, puošiančiomis nendrynų pavėsius, sutręšusių lentų drėgme pamirštos prie seno karklo prirakintos valties... išmetamosiomis dujomis senos Javos, tik pralėkusios kaimo keliu, ir dulkėmis, kurių pėdsakus ore palieka jaunuolis, skubantis prie dilgėlėmis apaugusio piliakalnio, kad per jas peržengęs ir leisdamas pūslėms nusėsti ant jo blauzdų, galėtų pasigrožėti laukus ir širdį variu užliejančiu saulėlydžiu- tikrumo įstabioje akimirkoje liudytoju.

    ReplyDelete
  25. Bandau užuosti savo 2013 vasaros kvapą...tačiau negaliu suprasti koks jis, ką jis reiškia. Draugių vėjai atpučia man rūgščiai saldžius linksmybių pažadų kvapus, vaikinas garuoja rožių dvelksmo pažadais apie mielą laisvalaikį kartu... Sporto salėje sūrių lašelių kvapas ant kūno kartoja pasilikti ten, o jūros tyras, tuščias oras kviečia mane ilsėtis. Į kvapus įsimaišo po nosim tvyrantis baimės dėl ateities(vasaros) kvapas. O visą šį kvapų mišinį, kurį bandau suprasti, tėvai lyg vėduokle išbaido žodžiais, kad eilinį kartą teks liūdėti rodos atokiausiam Švedijos kaimelyje, kuris "kvepia" nebent mėšlu tręštomis dirvomis ir vienišybe.
    Žinau, nepanašu į tobulą vasaros kvapą, tačiau yra kaip yra ir tai yra tiesa. :)

    ReplyDelete
  26. O, kokia miela užduotis, žinok, paskatino aplinką...užuosti :) Kaip tik neseniai skaičiau Saros Poisson esė "Čiupinėjimo malonumas", gal reikėtų šį pavadinimą perimti ir perfrazuoti į "Uostinėjimo malonumas"? Bet kažkaip neelegantiškai skamba. Ir, tiesą pasakius, nieko aš neuostinėju, kvapai patys ateina. Štai, ant stalo guli laiškas, kurį neseniai gavau nuo draugės. Į jį ji įdėjo pakelį tobulos arbatos su cinamonu ir mėtom. Ir vos tik atplėšus voką ir pajutus šių, mano itin mėgstamų, kvapų dvelksmą, rytas tapo gražesnis :) Šalia laiško, stalo viduryje, stovi vaza su vaikino dovanota rože. Ryškiai raudona, tokia kaip man patinka. Ir kvepia taip vos vos, tokia kvapo iliuzija. Ant stalo krašto sukrautos knygos, mokytis, žinoma, visai nesinori, juk toks gražus pavasaris. Bet atsivertus seną filosofijos knygą ji dvelkia taip, kaip visa pasaulio istorija... Ir tai tik kvapai, kuriuos randu pasidairiusi po stalą, prie kurio sėdžiu. O juk kiek neišpasakytai daug kvapų, kurie susiję su emocijomis, mintimis, žmonėmis... Todėl galiu drąsiai pasakyti, mano vasara kvepia taip, kaip kvepia gyvenimas.

    ReplyDelete
  27. niekuo.nes metu laikai kvapo neturi.
    vasarą jie kimba į darbus, o rudenį suvalo gamtos duotas gėrybes

    ReplyDelete
  28. Mano vasara kvepės jaunyste ir natūralumu ! :)) Juk vasara, toks metas, kada kvepalus pakeičia vėjas ir žiedadulkės, kurios įsipina tau į plaukus ir juos pauosčius kvepia vasaros žiedais ir šiltu vėjeliu. Įdegio kremus pakeis vasaros saulė, papuošdama ne tik įdegiu, bet ir smulkutėmis strazdanytėmis. Pats oras bus gyvas ir kvapnus, nuo gėlių, nuo vandens ir mažų vabalėlių, nuo lapelių, pumpurėlių ir daugybės saldžiausių uogelių! O širdis ... Širdis bus laiminga, nes aplinkui bus grožio, laimės ir meilės kvapai! Ir tikrai žinau, šita vasara bus pilna pačių nuostabiausių kvapų! :))

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite