4.6.13

APŽVALGOS: LOREAL 7IN1 SAVIOUR

Kone prieš metus į Lietuvos rinką pasirodžius gelinio pagrindo L'Oreal nagų lakams, džiūgavau kaip darželinukas. Naiviai tikėjau, kad gelis, esantis produkte, padės laką ant nago išsaugoti ilgiau, nei įprastai. Šiuo klausimu stipriai klydau, tačiau nepaisant standartiniam nagų lakui įprastos laikymosi trukmės, daugiau šiam produktui priekaištų neturiu ir laikau jį pačiu geriausiu nagų laku, kokį galima rasti įprastose kosmetikos parduotuvėse už prieinamą kainą ir plačią spalvų paletę (šiuo metu kaina nesiekia 15lt).
Naujausias nagų lako ir nagų stipriklio duetas šiuo metu užima svarbiausią vietą kosmetikos krepšelyje - sodriai juoda spalva su milžiniškais auksiniais blizgučiais atrodo taip įspūdingai, kad noras puoštis ir rinktis įdomesnius drabužius tiesiog pranyksta. 7 IN 1 SAVIOUR for damaged nails nagų stipriklis kol taip pat paliko nepalyginamai didesnį įspūdį, nei visų išgirta Nail Tek II priemonė, nė per plauką nepagerinusi nagų būklės.
Vasaros pradžią pasitinku auksu nusagstytais pirštais!

4 comments:

  1. Labai graziai atrodo. :)

    ReplyDelete
  2. Laurute, keista, tačiau ir man labai gražu :)

    ReplyDelete
  3. Kotryna, o kur įsigyti šio nagų lako? Norisi išbandyti, nes lorealio nagų lakai dėl spalvų paletės ir smagaus teptuko man patinka.
    Tiesa, geriausiai besilaikantis nagų lakas man kol kas Sally Hansen.

    ReplyDelete
  4. Ema, šis nagų lakas labai šaunus, tačiau visiškai jokio malonumo nejaučiu jį nusivalydama, kadangi blizgučiai itin masyvūs, nagų nuėmėjas jo pašalinti nepadeda :( nagų lako įsigyti galima visose Loreal pardavimo vietose :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite