29.9.13

APŽVALGOS: MAYBELLINE BIG EYES VOLUM' EXPRESS

 
Daug žadanti naujojo Maybelline blakstienų tušo Big Eyes Volum' Express reklaminė kampanija pagaliau pasiekė ir mūsų tėvynės gyventojų ausis. Išmėginti naują dviejų šepetėlių blakstienų tušą buvo smalsiau nei smalsu, į tokį produktą buvo galima sudėti nemažai kosmetinių vilčių.
Reklaminis aprašymas viliojo revoliuciniu dvipusiu aplikatoriumi, ypatinga blakstienų rietimo funkcija ir gebėjimu nenusitrinti ir netrupėti dienos bėgyje. Mažasis šepetėlis skirtas apatinėms blakstienoms, didysis - viršutinėms. Buvo žadamas naujos kartos priaugintų blakstienų efektas.
Tiesa, realybė ne tokia graži, kokią žada reklaminiai lankstinukai - tušas trupa kaip ir visi tušai, turintys tokios struktūros aplikatorių (patirtis byloja, jog nuo trupėjimo šiek tiek apsaugo guminiai šepetėliai), blakstienų taip pat akivaizdžiai neriečia, o ir priaugintų lėlės akių efekto taip pat nematyti.
Ir nors produktas nėra prastas (blakstienas padažo dailiai, pasiekia net pačias smulkiausias vietas),  esant reikalui pasirinkti iš visų kosmetikos parduotuvėje esančių blakstienų tušų, užuot pasirinkusi šį tikrai likčiau prie klasikinio Maybelline Colossal Volum Express tušo.
O ar jūs jau spėjote išmėginti šią naujovę? Kokių naujų vėjų ruduo atnešė į Jūsų kosmetines?

2 comments:

  1. Aš vis žadu išbandyt Maybelline Falsies. O šnekant apie blakstienas, tai naujausias vėjas bus blakstienų rietiklis už gėdingai didelę kainą iš Japonijos. Tikiuosi, neteks nusivilt.

    ReplyDelete
  2. Pastarasis visai smagus. Žinoma, blakstienų tušas, kaip ir dauguma kosmetikos priemonių, labai subjektyvus dalykas, tad jei patiko vienam, nebūtinai patiks kitam :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite