11.9.13

ASMENIŠKUMAI: VASAROS MYLIMIAUSIEJI

Pasibaigus vasarai ne mažiau smagu sudėlioti asmeninį vasaros labiausiai naudojamų ir mylimiausių kosmetikos produktų sąrašą. Sutiksiu, kad sąrašas nėra itin įdomus, greičiau priešingai - visiškai minimalistinis, be jokių naujai atrastų produktų.
Vasaros kvapas - Stella Mccartney kvepalai. Pastaruosius pirmą kartą užuodžiau dar pavasario viduryje, darbo reikalais belakstydama po Vilniaus senamiestį. Tą kartą pasipurškusi jų parduotuvėje ant riešo dar ilgai negalėjau atsidžiaugti ypatingai keistu kvepalų deriniu - gainumas ir švelnumas susipynė su tamsiojo gintaro ir rožių žiedlapių natomis. Panašu, kad ir rudens pradžia kvepės būtent šiuo kvapu.
Vasaros nagų lako spalva - permatoma. O tiksliau rugpjūčio mėnesį adorebox dėžės turinyje rastas LAYLA cosmetics ekologiškas nagų lako pagrindas. Kadangi vasarą laiko pasirūpinti savo nagais neturėjau, leidau pastariesiems pailsėti nuo tamsių ir sodrių spalvų tepdama tik permatomą nagų laką.
Vasaros akių štrichas - 100proc. pure antakių dažai, su kuriais nesiskiriu nuo tos dienos, kai juos gavau (apie šį nuostabų gaminį alpėjau iš meilės jau prieš penketą mėnesių, tikiu, kad alpsiu ir toliau).Ši internetinė natūralios ksometikos parduotuvė vis dar nesitraukia iš visų laikų mylimiausių kosmetikso firmų gretų. Atradusi šiuos antakių dažus blakstienų tušui dėmesio pradėjau skirti kiek mažiau, o vasarą stengiausi pabaigti naudoti jau turimus tušus, tad mėgstamiausio išskirti negalėčiau.
Vasaros lūpos - permatomos ir paprastai  nedažomos, tačiau progoms rikausi klasikinę raudoną spalvą, Chanel Rouge Allure (nr. 99 Pirate) lūpų dažų miniatiūra lydėjo kiekvieną mano kelionę, o spalvai nugesinti kartais rinkdavausi pieno spalvos lūpų balzamą, kuris, be savo balinančio efekto dar ir maitino nuo saulės nuolat sausėjančias lūpas. Vasaros pabaigoje atradau Barry M juodųjų serbentų spalvos dažus, kuriais dabintis išdrįsau vos keletą kartų.
Nei kreminės, nei kompaktinės pudros vasarą beveik nenaudojau, skaistalus taip pat teko atidėti į šalį. Pripažinsiu, kad dažymosi pasiilgau ne mažiau nei akademinių problemų universitete, tad su nekantrumu laukiu ir šaltėjančio oro, ir iš negriuko rudumo į melsvai baltą virstančio veido, ir papildomų užduočių universitete!

2 comments:

  1. O kur yra Lietuvoje prirkti Stella?:)

    ReplyDelete
  2. Viename butike Vilniaus senamiestyje :) https://www.facebook.com/BoutiqueShuShu?fref=ts 2ia j7 facebook puslapis :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite