18.11.14

NEW YORK COLOR lūpų dažų apžvalga


NEW YORK COLOR - kone geriausi iki šiol atrasti lūpų produktai Italijoje. Ir nors ne itališki, o perkant USA tampa kone per pus pigesni -  net ir Europoje verti ypatingo ne tik kosmetikos maniakių, bet ir multifunkcionalumą vertinančių merginų dėmesio.

New York Color Proof twistable intense lip color spalvotas lūpų balzamas - pigesnis visų fashionistų mylimo Clinique Chubby Stick Moisturizing Lip Colour Balm lūpdažio (17 ) variantas, prieinamas vos už 4 būsimus Lietuvos pinigus. Balzamas maloniai kvepia (kvapas primena Rimmel London Kate Moss lūpų dažus), tačiau pastarasis išsisklaido jau po pirmosios valandos. Pigmentuota, tačiau lengva ir maitinanti priemonės sudėtis vietoje balzamą išlaiko iki keturių valandų - vėliau reikalinga papildoma produkto aplikacija. Lūpoms suteikiamas nežymus vandens spindesys - visgi priemonė daugiau linksta į balzamo, o ne permanentinio makiažo pusę.

New York Color Smooch Proof 16hr lip stain lūpų markeris - visiška pirmojo produkto priešingybė - ant lūpų išsilaiko ypatingai ilgą laiką , idealiai tinka naudoti be lūpų pieštuko ar kitos lūpų priemonės, ypatingai sodrios spalvos. Kadangi markerio sudėtyje nerasta jokių maitinamųjų ar drėkinamųjų ingredientų - priemonė šiek tiek sausina lūpas, o ilgesnis produkto naudojimas gali stipriai pabloginti lūpų būklę. Tiesa, kaina tokia taip pat įkandama visoms.

Dviejų visiškai skirtingomis savybėmis pasižyminčių produktų sintezė leidžia sukurti nuostabų kasdienį lūpų makiažą - spalvoto lūpų balzamo dėka pastarosios lieka pamaitintos ir spindinčios, o permanentinis markeris spalvai nusitrinti neleidžia visą dieną. Ar rekomenduoju? Visokeriopai taip.

No comments:

Post a Comment

© 2016 Kotryna Uogintaite