28.12.14

MAYBELLINE "Lash Sensational" blakstienų tušo apžvalga

Jau kurį laiką smalsavau išmėginti naująjį Maybelline blakstienų dailintoją Lash Sensational Mascara - apie pastarąjį išgirdau iš vienos grožio guriu internetinėje youtube paskyroje. Tiesa, tąkart atsiliepimas nebuvo pats gražiausias. Nuo tos akimirkos mano galvoje sukosi vienintelė mintis - nejau Maybelline susimovė?

Reklaminis produkto šūkis skelbė standartinius blakstienų tušui reikalingus epitetus - ilgos, gražios ir tankios blakstienos. Šepetėlis stipriai priminė prieš keletą metų išleisto L'Oreal Voluminous Butterfly Mascara šerius - guminiai, asimetriški, su blakstienų augimo liniją primenančiu išlenkimu aplikatoriaus gale. Kitais žodžiais tariant - dviračio išrasti nebandyta - rėmas pasiskolintas iš vieno, skambutis ir vairas - iš kito gamintojo. 

Ir nors būtų galima burbėti dėl nuolatinių skambių šūkių reklaminėse blakstienų tušų kampanijose, reikia pripažinti, kad pastarasis Maybelline produktas iš tiesų vertas dėmesio. Konsistencija pasižymi tinkamu drėgnumo ir sausumo balansu, blakstienos lengvai pasidengia reikalingu tušo kiekiu, o užtepus antrą ar trečią sluoksnius nesunku pasiekti nenatūraliai ilgų blakstienų efektą. Sulipinti plaukelius į voro kojeles kone neįmanoma - tušas išmaniai apgaubia kiekvieną plaukelį individualiai jų nesulipindamas, o apatinė blakstienos linkio pusė tampa itin sodrios juodos spalvos, tad blakstienos tampa optiškai tankesnės. Tiesa, tušas ant blakstienų džiūva labai greit, tad išvengiama pajuodusios antakių linijos, tačiau tuo pačiu reikėtų prisiminti, jog darbuotis sluoksniuojant priemonę reikėtų labai sparčiai. Produktą lengva nuvalyti ne tik makiažo valikliu, bet ir drungnu vandeniu. 

Ir vėl tenka žemai lenkti galvą prieš Maybelline blakstienų produktus. Ne, ir šį kartą Maybelline nesusimovė.  Turiu pripažinti, kad keletą metų iš eilės mylimiausio blakstienų tušo poziciją užimančiam Maybelline Colossal Volum Express šie metai atnešė keletą labai rimtų konkurentų, vienas jų - Lash Sensational Mascara. Ar naujokas nurungs ilgalaikį čempioną?  Laikas parodys, tačiau varžovas iš tiesų rimtas. 

2 comments:

  1. Apžvalga tikrai daug žadanti, reikės būtinai išbandyti naujieną. :) Iš tikro kaip pati sakei - Maybelline dar nėra susimovę tušų srityje. Tiesa, tavo mėgstamas Colossal nelabai didelį įspūdį paliko, bet The Rocket ir One by One tai tikrai eilę metų nesitraukia iš mano mėgstamiausių. :)

    ReplyDelete
  2. Summer, man tiek The Rocket, tiek One by One taip pat labai patiko, tačiau dėl kažkokių nepaaiškinamų priežasčių kiekvieną kartą esant reikalui įsigyti naują tušą grįždavau būtent prie Colossal. Net dabar jų naujų turiu visus keturis :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite