11.1.15

BAREMINERALS "Bareskin pure brightening" kreminės pudros apžvalga


2014-ųjų mylimiausiuose meiliai apdainuotas BareMinerals BARESKIN pure brightening serum foundation maskuojamasis kremas nusipelnė atskiro įrašo -  pudra mylimųjų sąraše atsidūrė kone po pirmojo panaudojimo. Tad kas privertė atlikti tokį spontanišką ir ne visiškai racionalų sprendimą?

Priemonė pagaminta vandens-serumo pagrindu: priešingai, nei didžioji dalis makiažo pagrindų, išlygina odos atspalvį visiškai nepalikdama jokio pudros efekto. Iki tol vienu idealiausiu laikytas Chanel Vitalumiere Aqua makiažo pagrindas rado dar vieną rimtą konkurentą, prie kurio net garsioji Chanel tampa pakankamai pudrinė. BareMinerals pagrindas dar skystesnis ir lengvesnis, tačiau odos defektus maskuoja ne prasčiau nei visų favoritas Chanel. Sudėtyje esantys mineralai odai prideda sveiko spindesio ir padeda panaikinti nuovargio požymius. Spuogelius maskuoja minimaliai, tačiau lengvesnes pigmentines dėmes, paraudusius ar išsiplėtusius kapiliarus bei papilkėjimą užmaskuoja itin profesionaliai.

Kolekcijoje galima rasti net 20 skirtingų atspalvių paletę, o dėl ypatingos tekstūros klasikinio 30ml produkto tūrio pakaks ilgesnį nei įprastinį laiką (ekonomiškumo atžvilgiu lygiuotis reikėtų į
Vitalumiere Aqua pudros skalsumą). Turimas šviesiausias Bare Porcelain 01 atspalvis itin artimas BR10 Beige Rose - Pastel atspalviui. Už priemonę teks pakloti apie 30 €, tuo tarpu už tokį pat Chanel pudros kiekį sumokėti reikėtų 47 €. Makiažo pagrindas pagamintas be parabenų, silikono, kvapiklių ir aliejų. Tinka tiek sausai, tiek riebiai odai. Dermatologiškai saugus naudoti ir jautrios odos savininkėms.

Produktą lengvai galima pavadinti patobublinta, tačiau akivaizdžiai pigesne Chanel Vitalumiere Aqua kreminės pudros versija. Ar rekomenduoju? Visapusiškai taip, jei makiažo pagrindo prioritetu laikote natūralų veido švytėjimą ir nemėgstate sunkaus makiažo. Vis dėlto turint didesnių veido problemų priemonės maskavimas gali pasirodyti nepakankamas.

6 comments:

  1. Anonymous20.1.15

    seniai planuoju įsigyti mineralinę pudrą, tačiau taip ir neprisiruošiu - turbūt kaina šiek tiek gasdina :)

    ReplyDelete
  2. Na taip, kaina kiek didoka, tačiau produktas tikrai vertas savo kainos - svarbiausia atitaikyti tinkamą atspalvį:)

    ReplyDelete
    Replies
    1. o kur ją Lietuvoje įsigyti? :)

      Delete
  3. Justina, Lietuvoje įsigyti nėra kur. Aš pati pirkau Milane :)

    ReplyDelete
  4. O kokio tipo jūsų oda? Ar pudra gerai "laikytųsi" riebiaodėms?

    ReplyDelete
  5. Viktorija, maniškė skaitosi normali/mišri. Visiškoje jaunystėje ją laikiau riebia, dabar, nors metų dar ne tiek jau ir daug, jaučiu akivaizdų pasausėjimą lyginant su ankščiau turėta oda. Dėl grynakraujų riebiaodžių kiek prisibijočiau.. Bet jei oda tik linkusi į riebumą, turėtų tikri :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite