31.12.14

METŲ MYLIMIAUSIEJI | 2014


Skaičiuojant paskutines 2014-ųjų metų valandas ne mažiau smalsu apžvelgti tai, kas šiais metais džiugino kosmetinę širdį labiausiai. Ironiška, tačiau "metų mylimiausiųjų" rubrikoje neliko nė vieno produkto iš 2013-aisiais mylėtųjų. Panašu, kad metams bėgant keičiasi ir kosmetiniai norai bei poreikiai. 

Metų kvapas - Giorgio Armani  Sì. Ir nors kvapas veikiau atspindi paskutinį metų pusmetį, o kosmetikos lentynėlėje laukia naujas šių kvepalų buteliukas, tad neabejotinai šis puoš ir naujuosius 2015-uosius, panašu, kad užuodusi  Sì prisiminsiu būtent 2014-uosius ir ltaliją. Tikriausiai esu viena tų, kuriai kvepalai asocijuojasi su tam tikrais gyvenimo tarpsniais. 

Metų kreminė pudra - visiško atsitiktinumo dėka paskutinėmis gruodžio dienomis atrastas mineralinis bareMinerals bareSkin® Pure Brightening Serum produktas - nuostabiai maskuojantis, idealiai prisitaikantis prie veido atspalvio ir kompleksijos, nepaliekantis jokio sunkumo pojūčio ar kaukės efekto, leidžiantis veidui kvėpuoti. Savo konsistencija ir maskavimu nenusileidžiantis garsiajam visų grožio fanatikių favoritui Chanel Vitalumiere aqua, tiesa, šiek tiek pigesnis nei pastarasis. 

Metų bronzantas - Too Faced Chocolate Soleil. Produktas, neturintis jokių blizgiųjų dalelių, o lengvo atspalvio dėka puikiai tiksiantis ne tik bronzavimo, bet ir nežymaus kontūravimo darbams. Idealiai tinkantis pačios šviesiausios odos savininkėms. Malonus šokoladinis kvapas meilę šiam produtui stiprina dar labiau. 

Metų blakstienų tušas -  Maybelline Lash Sensational. Vos prieš porą dienų iškelta abejonė dėl ilgalaikio MNY Colossal Volum Express laimėtojo pasitvirtino - naujiena išstūmė daugiametį favoritą iš svarbiausios pozicijos. Panašu, kad meilė Lash Sensational tušui tęsis tol, kol jį bus galima rasti Lietuvos prekybos centruose. 

Metų lūpų produktas - NYC Proof Twistable Intense Lip Color  lūpų dažai, kurių, dėl nepadoriai žemos produkto kainos (3,9 €) prieš išvykstant teko įsigyti net keletą. Malonaus, tačiau neįkyraus ir greitai išgaruojančio kvapo, lengvos konsistencijos, nuostabaus rusvai rausvo atspalvio (atspalvis stipriai primena natūralią, tačiau nežymiai ryškesnę lūpų spalvą), tinkančio tiek dienai, tiek vakarui. 

Metų technika - naujieji Real Techniques makiažo šepetėliai, leidžiantys pamilti net vokų šešėlių aplikavimą bei padūmavisių akių efekto procesą. Nuostabiai švelnūs, tačiau pakankamai tankaus pluošto šeriai leidžia veidą padabinti itin profesionaliai; ypatingai apgalvotas šepetėlių kotelis neleidžia šiems išsitepti makiažo priemonėmis, o skirtingos jų spalvos leidžia juo lengvai diferencijuoti tarpusavyje. 
Metų priemonė kūnui -  Elemis sp@ home frangipani monoi  kūno kremas. Nepaprasto aromato, lengvos, nelimpančios tekstūros. Priemonė užtikrina ilgalaikį odos maitinimą ir drėkinimą, vos juntamas kvapas ant kūno išlieka iki dešimties valandų.  Kremas savyje turi kažko, leidžiančio kiekvieną kartą panirti į prabangų grožio salonui prilygstantį savęs lepinimo ritualą, net jei tai tėra rajono daugiabutis, o šalia žviega naujagimis šuva.

Metų priemonės veidui - nepaprastai pamilta La Mav firma ir jau antrasis šiais metais ekologiškas veido produktas. Šį kartą mylimiausiuoju tapo Odą šviesinantis dieninis kremas su rūgštynėmis (tinklaraštyje galite perskaityti atsiliepimą apie La Mav drėkinamąjį kremą su haliuronu). Australų kilmės Misteris sveikuolis reikalauja papildomos individualios apžvalgos, mat kremas, kaip ir dauguma La Mav produktų, tiesiog nepaprastas. Prie jo prikibusi La Mav priemonė akims - viena nedaugelio priemonių, kurias panaudojus jaučiamas realus efektas paakių zonoje. Priemonės brangios, tačiau naudojant jas taupiai ir atsakingai bei kombinuojant su sveika gyvensena neabejotinai galima pasiekti nuostabių rezultatų. Ir vis dėlto, net brangiausias kremas nepaslėps prastos mitybos ženklų. Prie nuostabaus dueto puikiai tinka prieš keletą metų meiliai apdainuotas Clinique Smart Custom Repair Serum veido serumas. 

Metų prausiklis - Elemis Pro Collagen Cleansing Balm. Dar viena prabangi priemonė veido švytėjimui palaikyti. Be galo turtingos, medaus konsistencijos valiklis, labiausiai reikalingas tuomet, kai veidas reikalauja ypatingo maitinimo ir minkštinimo. Priemonę naudoti geriausia juntant, jog įprasti kremai nepadeda. Balzamas padeda dar labiau suminkštinti ir pamaitinti odą, net tuo atveju, kai atrodo, jog odai nieko netrūksta. Priemonė pakankamai skalsi, o didelis tūris ir retas jos naudojimas produktu leis džiaugtis mažiausiai metus. 

2014-ieji kosmetikos atžvilgiu buvo itin sėkmingi - pavyko išmėginti skirtingoms pasaulio rinkoms pritaikytos kosmetikos, susipažinti su begale naujų ir ne iki galo atrastų gamintojų, o savo kosmetikos lobyną papildyti pačiais nuostabiausiais produktais. 

Nėra nė abejonės, jog ateinantys metai bus ne mažiau sėkmingi, nei pastarieji. Visi sunkumai leidžia tik dar kartą pažvelgti į tai, kas iš tiesų svarbu bei tai, kas turėtų būti mūsų gyvenimo variklis. Kelią, mano mielosios, meskite dėl takelio tam, kad sužinotumėte, kuris kelias yra jums skirtasis. Gražių ir protingų naujųjų metų!

4 comments:

  1. Maybelline Lash Sensational taip pat jau po pirmo pabandymo šoktelėjo į mano favoritus ir, panašu, dar kurį laiką neužleis šios pozicijos :) Taip pat ir Real Techniques šepetėliai, kurios naudoju jau daugiau kaip metus ir negaliu atsidžiaugti jų kokybe ir tuo, kad po kiekvieno išplovimo jie vėl kaip nauji :)

    ReplyDelete
  2. Turiu 2 klausimus:
    1. Is kokio puslapio geriausia siųstis kosmetiką?
    2. Kur laikote visą savo grožio turtą? Ar dėžutėse, ar kosmetinėse? Ačiū :)

    ReplyDelete
  3. Živile, iš tiesų mane šis tušas be galo nustebino - tikrai nesitikėjau, kad tokios formos tušo aplikatorius gali duoti tokius gerus rezultatus :)

    Papasakok, kuriuos Real Techniques naudoji - įsigijus šiuos tris kilo dar didesnis noras įsigyti daugiau!

    ReplyDelete
  4. Akvile,

    Kosmetiką siunčiuosi ir įsigyti sugalvoju iš labai skirtingų vietų. Taip pat pastaruosius metus gyvenau Milane, tad daugelį priemonių galėjau įsigyti tiesiai iš SEPHOROS ar kitų kosmetikos parduotuvių, kurių produkcijos, deja, Lietuvoje rasti dažniausiai nepavyksta.

    Kas liečia kosmetikos laikymą, pastaraisiais metais teko ne kartą kraustytis, vėliau gyventi kitoje šalyje, tad visas turtas buvo gerokai išbarstytas. Šiuo metu viską laikau vienoje vietoje, brolio rašomąjį stalą paverčiau kosmetikos laikymo vieta. Laikau tvarkingai sudėtą ir išrūšiuotą pagal paskirtį ir funkciją dėžutėse. Kosmetinėse laikyti ne visiškai patogu, tačiau idealu, jei daug keliauji ar turi pačius mylimiausius bei labiausiai naudojamus produktus. Kitu atveju labai svarbu matyti visas turimas priemones - nepamirši eksperimentuoti ir išmėginti naujų, bei senų, bet pamirštų produktų :)

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite