2.6.15

ARTECO "Khol Kajal" ir "Eye Brow Color Pencil" priemonių apžvalga


Pagaliau į tinklaraštį sugrįžo dekoratyvinės kosmetikos apžvalga. Ir nors vasaros laikotarpiu stipriai dekoruoti savo veido nesinori, dailiai įrėmintas veidas ir paryškintos akys - būtinas aksesuaras ištisus metus. Tam į pagalbą atskuba du produktai :antakių formavimo markeris ir vokų kreidelė.

Artdeco Eye Brow Color Pen - vienas unikalesnių antakių formavimo priemonių, kokias teko išmėginti pastaraisiais metais. Produktas panašus į vaikystėje naudotus markerius ar flomasterius. Priemonė nepasižymi itin ryškia ar pigmentuota spalva, tad puikiai tinka norint susikurti natūralių antakių efektą. Dėl itin lengvos konsistencijos ir padengimo tinka net toms vietoms, kuriose plaukeliai praretėję arba jų nėra visai. Svarbu priemonę naudoti tinkama horizontalia pozicija. Vienas didžiausių markerio privalumų - itin smailus flomasterio aplikatorius, leidžiantis išgauti tinkslią ir išraiškingą apatinę antakių liniją. Priemonė turėtų tikti ir jautresnės odos savininkėms, mat šioje nėra parabenų ar kvapiklių. Produktas ir vėl po pirmųjų panaudojimų tapo "must-have" gaminiu. Markeris gaminamas dviejų spalvų - tamsiai rudos (6 medium brown) ir karamelinės (3 light brown).  Kaina apie 10€.

Artdeco Khol Kajal - vokų kreidelė ideali priemonė norint susikurti sodrų padūmavusių akių efektą. Lengva, minkšta priemonės tekstūra leidžia produktą ant akies voko paskirstyti labai lengvai, tačiau norint išgauti lengvesnį akių dailės efektą su šiuo produktu teks pavargti. Nors produktas pozicionuojamas kaip atsparus nutrynimams, ant riebesnių akių vokų kreidelė vietoje laikosi iki kelių valandų, tad prieš aplikuojat produktą patartina padengti akies voką akių šešėlių pagrindu/baze, padedančiu visiems produktams išlikti  vietoje ilgesnį laiką. Be galo patogi pakuotė leidžia šią paskirstyti tinkamai net neturint didelių įgūdžių akių dailėje. Vienos kreidelės kaina apie 10€.

Priemones galima rasti visose didžiosiose kosmetikos parduotuvėse, turinčiose ARTDECO stendus - Drogas, Douglas etc.

1 comment:

  1. Kreidele atrodo labai gerai, manauu neatsilaikysiu ir nusipirksiu...

    ilovemanythings.blogspot.com

    ReplyDelete

© 2016 Kotryna Uogintaite